lady in red 17.01.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Ane3ko witam i gratuluję :brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.01.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Schody skończone Tzn. część drewniana, bo KIEDYŚ trzeba będzie zrobić oświetlenie i takie tam, ale powiedzmy, że zaliczam to do klatki schodowej. Wygląda tak http://lh6.ggpht.com/_OPK8PoAILUE/TTQtNOuty7I/AAAAAAAAEQo/ONUFtag206I/s512/DSCN4651.JPG http://lh3.ggpht.com/_OPK8PoAILUE/TTQtPcOBZGI/AAAAAAAAEQs/BPrKXtV7r2g/s640/DSCN4652.JPG http://lh5.ggpht.com/_OPK8PoAILUE/TTQtRTWHc4I/AAAAAAAAEQw/dVbN62_CZhs/s512/DSCN4653.JPG http://lh5.ggpht.com/_OPK8PoAILUE/TTQtS0gxGNI/AAAAAAAAEQ0/b-Z2RMBVT64/s512/DSCN4654.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 17.01.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 piękne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olszynka 17.01.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Śliczne schody Aniu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 17.01.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 No proszę , proszę kolejne dziecię, że się tak wyrażę "forumowe", w drodze Bardzo, bardzo gratuluję!!! Mówisz, że lipcowe będzie... Ciekawe czy lewik, tak jak ciocia ragazza .... Pozdrawiam i trzymam kciuki! ps. schody śliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.01.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 A może raczek, jak ciocia Ania? PS. Schody b. ładne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.01.2011 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Raczej lew, chyba, że mu się pospieszy na świat. Tatuś wolałby raka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 17.01.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 A tatuś niech nie będzie niecierpliwy, a dzidzia niech swojego w brzusiu doczeka:)Schody piękne, bardzo bardzo przyjemna klatka schodowa:) Ślicznie u Ciebie:) Imiona masz już jakieś wybrane?? Dawaj tutaj:) Może jakie głosowanie trzeba zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.01.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witaj anagat! Cieszę się, że się wam podoba, chociaż klatka schodowa jest jeszcze w stanie całkowitego rozkładu. Jest tylko jednokrotnie malowana, nie ma oświetlenia schodów, kinkietów, na ścianie ma kiedyś pojawić się cegła i możliwe, że mini galeryjka obrazów olejnych. Imiona mam w sumie wybrane. Ponieważ trochę trwało zanim się udało (tfu tfu, byle już było dobrze) dużo myślałam i marzyłam. I coś się tam wymarzyło. Na razie nie wiemy czy będzie chłopczyk czy dziewczynka,ale chyba mniej więcej wiem jakie imiona chcę. Na razie nie będę zdradzać Mnie jest wszystko jedno czy chłopczyk czy dziewczynka, byle Ono było zdrowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.01.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Schody sliczne:D a z Dzidzia Masz racje - najwazniejsze, zeby zdrowe, fajnie ze juz lepiej sie Czujesz:yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 17.01.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 No to jak jeszcze dodasz te wszystkie' drobiazgi' na klatkę schodową.. to w ogóle będzie SUPER REWELKA:) A dzidzia oczywiście, że najważniejsze że ma być zdrowa:) Dawaj te imiona, bo ja jestem niecierpliwas;p;p U mnie dziołcha jak kiedyś będzie to będzie Zosia:) i już.. A niech tam 'trzepie dywan' A chłopiec to nie wiem.. Miał być Antoś dopóki nie uświadomiłam sobie, że teściu ma tak na imię, a nie lubię dublować P.S. wiecie ,że tu w Irlandii 99% Irlandek rodzących nie zna płci swojego dziecka? One nie chcą wiedzieć, mówią ,że chcą niespodziankę. Dla mnie to totalnie niezrozumiałe.. Niespodzianką to dla mnie będzie zajście w ciążę.. a potem, no kto nei chce poznać swojego dzieciątka jak najwcześniej???? No i pewnie też z ok 99% Irlandek NIE karmi piersią.. Echhh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.01.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Zosia ładne imię. Ja też się lubuję w tradycyjnych, ale póki co się nie zdradzam A wiecie, że jak miałam 19 lat to chciałam chłopcu dać na imię Kalikst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.01.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 My nie znalismy plci pierwszego dziecka - nie chcielismy znac, plec nie miala dla nas znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.01.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Anetko, dla mnie też nie ma znaczenia z uwagi na oczekiwania, ale ja jestem niecierpliwe, ciekawskie stworzenie. Wydaje mi się, że będzie chłopczyk, ale czas pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 17.01.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 (edytowane) Aneta S wiem że niektórzy tak chcą, ich wybór, mimo to ja go nie rozumiem:) Ale ja to ciekawskie jajo jestem. A płci nie chcę znać dlatego,że stanowi dla mnei jakąkolwiek różnicę czy to ona czy on, tylko by szybciej poznać moje dziecko i chociażby nadać mu imię Aneczka, matko św. co to za imię Kalikst??? Pierwszy raz słyszę hehehe:) Ja ogólnie nie lubię skomplikowanych imion, które ciężko wymówić obcokrajowcom. Po prostu. Codziennie w pracy błogosławię rodziców, za własne imię No i nazwisko panieńskie , którego nie zmieniłam, bo jest 'wmawialne' i łatwo 'literowalne":D A moje ulubione imię ostatnio to Zoe:D( czyt. Zoi). Cóż do ZOsi podobne:D P.S. Aneczko pisałyśmy w tym samym czasie.. widać Anie to takie już ciekawskie jaja Edytowane 17 Stycznia 2011 przez anagat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.01.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Kalikst to greckie imię i podobno znaczy "najpiękniejszy". Ale to odległe czasy. Teraz już bym tak dziecku nie dała na imię. Wolę rodzime. Chociaż za moim nie przepadam. Mój rocznik to co druga Anna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 17.01.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 (edytowane) Ojojoj.. nie bluźnij kobieto:) Mamy najpiękniejsze imię na świecie! U mnie w LO było 6 Ań w mojej klasie:D Mnie to nie zraziło. Za to drugie moje imię pozostawia wieeele do życzenia:D Mój ojciec miał nagły przypływ inwencji twórczej:D Tfu właśnie sprawdziłam na 36 osób w klasie było OSIEM Ań Edytowane 17 Stycznia 2011 przez anagat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.01.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 17.01.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Aniu z moim imieniem wiąże się następująca opowieść.. Mój ojciec miał ukochanego wuja, Wacława, wuj Wacław miał syna Wacka, syn Wacek syna Wacusia, wuj Wacław miał psa Cusia , a ja jestem WACŁAWA:bash: :) Na studiach pewien wykłądowca przeczytawszy moje imiona stwierdził,że mój ojciec musiał mieć kompleks.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.01.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 E no, nie ma źle. Ja mieszkam na śląskiej wsi. Wyobraź sobie jakie niektóre kobiety mają tu imiona. Aż trudno spamiętać te Hildy, Margoty, Trautle...Poza tym lepsza Wacława niż serialowe Isaury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts