AJA123 19.01.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 gratulacje ogromne Magdalena bardzo ładne imię (u mnie w rodzinie są 3 Magdy) dlatego u nas jest Amelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 21.01.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 a ja mam Helenkę...kiedy dawałam to imię córeczce, niejednokrotnie ludzie dziwnie patrzyli....a teraz to imię coraz częściej się pojawia i wzbudza coraz większy zachwyt;) a następna ma być Zosia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.01.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 A mi się przypomniało, że mój Starszak miał być Filipem ale jak się urodził i go zobaczyłam to Filip kompletnie do niego nie pasowało, dobrze, że mieliśmy imienną alternatywę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.01.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 ja mam Amelke i Patryka, teraz zaluje ze dalam Patryk bop onoc Patryki to lobuzy i chyba przejal cechy charakteru od imienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.01.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 ja mam Amelke i Patryka, teraz zaluje ze dalam Patryk bop onoc Patryki to lobuzy i chyba przejal cechy charakteru od imienia i ja tak mam z moim Kacprem - wszystkich, których znam to szaleńcy;) łącznie z moim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 21.01.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Chciałam zacząć od gratulacji ale nie wiem od których zacząć (czy tylko mi się wydaje, czy wyszło mi masło maślane...?) Czy za gratulować domu, czy pomysłów, czy... Nie, no zacznę od najważniejszego - gratuluję dzidziusia! ) Niech rośnie zdrowo i za bardzo mamusi nie dokucza. A co do imienia -jako Magdalena czuję się zobligowana nieskromnie powiedzieć, że Magdalena to piękne imię Pozdrawiam cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alic 21.01.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Co do Patryka to się absolutnie nie zgadzam,zero uwag w szkole odnośnie zlego zachowania,pochwały rodziny i sąsiadów,ale jest uparty i wygodnicki,taki typowy zodiakalny Byk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.01.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 jak zwykle wyjatek potwierdza regule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.01.2011 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Toście się baby rozpisały... Ja wróciłam właśnie od lekarza. Kazał mi siedzieć w domu, bo sezon grypowy i lepiej żebym nic nie złapała. No to będę siedzieć... nie narzekam. W domu mi dobrze. Dzidzia ma się ok, rozwija się dobrze, więc się cieszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 21.01.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 No to super Siedźcie sobie w domku, odpoczywajcie i rośnijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 21.01.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 jak kazał to trzeba słuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 21.01.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Witaj Ane3ko wpadłam do ciebie z rewizytą - a tu proszę - jaka wiadmość! Gratulacje!!Czyli hasło nowy domek-nowy potomek - aktualne, super! Mam nadzieję, ze i w moim przypadku w koncu się spełni. Obejrzałam sobie twoje włości - jestem zachwycona!! Śliczny stylowy domek i widzę ze też masz dzwon obiadowy!! Bardzo mi się podoba zestawienie szarości z zielenią w statowej kuchni, super klamki i drzwi i schody, w ogole długo by wymieniac..NO i ta wanna w mozaice - cudo!!!!!!! (pewnie da się zauważyc, ze choruję na wszelkie zielenie i oliwki) Tak swojsko i domowo u Ciebie a jednocześnie szalenie elegancko - oj, będę się na Tobie wzorować i odgapiac!! A elewacja domku będzie szara czy taka oliwkowa jak na wizualizacji?Pozwolisz ze Cię podpytam troszkę w sprawie kuchni - jak sprawują Ci się szafkl z przeszkleniami - czy dużo zachodu jest z utrzymaniem ich w czystości? I to samo dotyczy witrynki szklanej-chciałbym bardzo te przeszklenia gdzies u siebie, ale część osób mi odradza, więc się waham...pozdrawiam ciepło i będę podglądać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.01.2011 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Hej hej dorben! Ja też się u Ciebie zachwyciłam mimo, że jeszcze etap budowy. Ale pomysły świetne. Jest tak bardzo wiejsko. Marzę o takim budynku gospodarczym. W ogóle to jestem dziwna, ale chciałabym mieć kury.Cieszę się, że Ci się u mnie podoba. Dom docelowo ma być szary z białymi obwódkami wkoło okien. Wykusz i wejście do domu miały być w jasnym piaskowcu, ale obawiam się, że to marzenie ściętej głowy i skończy się na jakiejś podróbce.Szafki z przeszkleniami sprawują się całkiem w porządku. Nie macam ich brudnymi paluchami więc nie jest źle. Jedynie co to się kurzą - jak szyby w oknach i z uwagi na szprosy trochę trzeba się narobić żeby je wytrzeć. Ale u mnie w ogóle się jeszcze kurzy, bo cały czas coś się robi. No i sezon grzewczy (przy ogrzewaniu węglowym) też daje się we znaki. Życzę powodzenia i szybkiego dotarcia do etapu urządzania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.01.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Aniu , najważniejsze że wszystko ok,lepiej dmuchać na zimne,niż później leczyć.Parę dni to nie tak drastycznie,a pogoda nie zachęca na jakieś dłuższe spacerki.Uważaj na siebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 21.01.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 W ogóle to jestem dziwna, ale chciałabym mieć kury. to znaczy że ja jestem dziwna bo u nas są kurki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 21.01.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Ania siedź w domu i się rozpieszczaj na całego My też kiedyś kury mieliśmy - fajna sprawa, bo pożyteczne a zabijać nie trzeba żeby pożytek był. No i smak tych jajek... Nasza ostatnia kura (bo dożywocie u nas miały, wykruszały się stopniowo, w końcu tylko jedna została) była wyjątkowo brzydka, ale oswojona jak pies. Przychodziła do dzieci, żeby ją głaskały. A 4 i 2 -latki o zbytnią delikatność bym nie posądzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.01.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Jessssu, waderko, ja chcę kurę do głaskania. Moja babcia podobno miała taką, co ją do pracy odprowadzała. Aż kiedyś w drodze powrotnej trafiła pod pociąg :/ U mnie kury też by były na dożywociu. W życiu bym swojej do rosołu nie wrzuciła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 21.01.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 My też mamy kury ach te swojskie jajeczka... mniam mniam Ania odpoczywaj i uważaj na was! ja na zwolnienie wybieram się za dwa tygodnie. Mam nadzieję, że w domu nie zwariuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.01.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 super, że wszystko w porządku odpoczywaj i dbaj o Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 22.01.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Cieszę się, ze zdrowko dopisuje i mała dzidzia się dobrze rozwija. Aniu rozpieszczaj sie póki możesz!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts