Anjazzielonego 28.01.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Anusia, naprawdę pięknie!Tylko, skoro tak zawalili, ja bym im opisała wszystko, krok po kroku, błędy i minusy wykonania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.01.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Przymierzam się do komentarza na Opineo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Aniu a dzięki Tobie ja u nich nie zamówię a już już miałam, chyba zdecyduję się na jakąś stacjonarną firmę, która szyje ale ostatnio koleżanka mnie załamała jak powiedziała, ze mechanizm do rolety rzymskiej 150cm kosztuje 900zł czy to jest możliwe???? mam jedno pytanko co masz za lampę nad stołem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.01.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Aniu a dzięki Tobie ja u nich nie zamówię a już już miałam, chyba zdecyduję się na jakąś stacjonarną firmę, która szyje ale ostatnio koleżanka mnie załamała jak powiedziała, ze mechanizm do rolety rzymskiej 150cm kosztuje 900zł czy to jest możliwe???? mam jedno pytanko co masz za lampę nad stołem? Pasie, może rolety z innego materiału wyglądają lepiej. Szkoda, że nie można zobaczyć na żywo. Na ogół ludzie są zadowoleni. Lampa jest z firmy Eglo. Próbuję znaleźć model. W salonie na suficie mam 3 takie same plafony z tej serii. Znalazłam... EGLO Optica. Mechanizm do rolet... masakra. Wiem, że są dwa - sznurkowy i łańcuszkowy. Sznurkowy jest tańszy. U mnie opcja tańsza. Edytowane 28 Stycznia 2011 przez ane3ka1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 28.01.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Pasie, especially for U mechanizmy do rolet http://www.modnefirany.pl/index.php?cat_id=95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.01.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 aneczko tak jak piszą dziewczyny - na zdjęciach wszystko wygląda bardzo ładnie i świeżo Nie widać niedociągnięć W zeszłym roku zamawiałyśmy do mojej mamy rolety rzymskie z tej firmy i byłyśmy zadowolone, aczkolwiek materiał na zdjęciach wydał nam się lepszy/ładniejszy niż to co przysłali. Ogólnie jednak efekt jest ładny, choć wiadomo, że to nie to samo co rolety szyte w sklepie stacjonarnym (ale te miały być droższe prawie 3x!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.01.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Aneczko dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 30.01.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 zgadzam się z dziewczynami:) jest pięknie na zdjęciach a poza zasłonami:) jak Twoje samopoczucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 30.01.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Hej, hej! Dziękuję anutko za pamięć. Czuję się w miarę dobrze ale troszkę mi smutno i samotnie, bo męża pojechała na delegację. Dalekoooo. I jeszcze chyba ze 3 dni poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 30.01.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 rolety wyszły naprawdę super......zdrówka życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.01.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Hej Aniu Co słychać,jak sie czujecie;) ? A wiesz już co będzie? Nie smuć się trzy dni szybko zlecą , odpoczywaj i relaksuj się ,słuchaj muzyki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 31.01.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witaj Nadulko. Dziś coś słaba jestem. Spaliśmy dziś po południu 2godzinki. A tak to zaglądam cały czas na forum. Czekam na mężula, w środę wieczorem powinien przyjechać. Trochę mi go brakuje... brakuje chłopskiej ręki. Dziś z mamą wrzucałyśmy 3 wory węgla do pieca, bo mróz i węgiel leci. Normalnie teść pomaga, ale miał kontakt z ospą i ma zakaz odwiedzania mnie przez parę dni. Co do dzidziusia ja miałam i mam pewne przeczucia, choćby z powodu tego co nas uczyli na naukach przedślubnych. Ostatnio lekarz próbował coś wypatrzyć, ale nie miał zbytniej pewności, więc wiemy tak na 60%. Po następnej wizycie powinno być wiadomo,to powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.01.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Wiesz ten dzień dzisiaj w ogóle jakiś słaby jest.Ciąża to coś niesamowitego:)Moja siostra też jest w ciąży ,ma termin na 21 czerwiec i będzie dziewczynka,wie to już od początku stycznia,a swoją drogą usg w 3D i 4D to rewelacja,jak ja chodziłam w ciąży to takiej techniki nie było. A o węglu to też coś wiem,ale ostatnio znowu te mrozy wróciły,zima co zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 01.02.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 nie przesadzaj z tym przerzucaniem węgla:) no no!!masz uważać na siebie:) a sen dobry na tęsknotę już jutro środa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 01.02.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dzis już wtorek, szybko zleci do powrotu twojego małża! a od węgla to ty się trzymaj z daleka! ja wiem ile taki worek waży, bo sama czasem praktykuję wrzucanie groszku do pieca! Żeby mi to było ostatni raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.02.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dzięki za troskę :hug:Z węglem dałyśmy radę we dwie z mamą (trochę mnie odwiedza) i to po trochu, po malutkim wiadereczku, więc nie było źle. Zwykle pomagał teść, ale wolę go nie wpuszczać jak miał kontakt z ospą... Na małża czekam baaaaardzo. Jakoś ten czas zleci. Żeby tylko szczęśliwie doleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 01.02.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Bardzo mi się rolety i zasłony podobują Z węglem ganić nie będę, bo by było jak z tym kotłem i garem co sobie przyganiali nawzajem Ale dbaj o Was! U mnie się teorie owulacyjno-szybkościowe nie sprawdziły - mam jedną córkę sprzed owu, jedną po owu i jedną z dnia, który wg NMPR jest całkowicie bezpieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 01.02.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ania uważaj na was!!!! odpoczywaj ile możesz, bo później już nie będzie czasu! U nas wg teorii płeć/zapłodnienie w określonym czasie cyklu w pierwszej ciąży się sprawdziło. A teraz zobaczymy... A i czy możesz zdradzić ile zapłaciłaś za roletę i zasłony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 01.02.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ane3ka masz moze gdzies zdjecie waszych schodów na zakręcie? jakmacie rozwiazana sprawe poreczy itp.... walcze z wykonawca i chciałam zobaczyc jak wy to macie bo mam wrazenie ze mamy podobne schody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.02.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Cześć Martuś! Ja właśnie do Ciebie zaglądałam. Fajnie, że już blisko przeprowadzki. Jak się czujesz? Za swoje 2 rolety wymiaru 160x180 i 190x180 oraz 3 zasłony 195x265 (uszyte na 260 ) zapłaciłam blisko 1000zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts