ane3ka1 01.02.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 psosin, zdjęcia schodów są na 36 stronie. Jedyne zdjęcie zakrętu jakie mam to te: Ale jak potrzebujesz czegoś konkretnego to Ci cyknę, bo jestem w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 01.02.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dzieki a wy macie płaski spocznik taki duzy jak półpieto? Spójrz u mnie jak wyglada... tez myslałam o rozwiazaniu takim jak u was... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.02.2011 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 tak psosin, u nas spocznik jest w całości bez żadnych schodków... Idę do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.02.2011 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 A już jakiś czas temu chciałam wam pokazać jaką firaneczkę uszyła mama na moje 2 pierzaste przyjaciele. Firaneczka ma służyć ograniczeniu rozrzutu śmieciem ziarenkowym http://lh4.ggpht.com/_OPK8PoAILUE/TUgaNjDR7tI/AAAAAAAAES0/-y5qBLHbE2Y/s512/DSCN4665.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.02.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Super,teraz papużki mają swoje zasłonki.Bardzo pomysłowo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 01.02.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Super rozwiązanie z tą papużkową zasłonką. Kurna drogie te rolety i zasłony... coś czuję, że u mnie okna długo będą gołe. Co do samopoczucia to u mnie OK. Mdłości, nudności przeszły i jem jak szalona Maleństwo fika. Już nie mogę doczekać się poznania płci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.02.2011 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 u mnie były gołe 4 miesiące aż na święta uprosiłam rodzinę o niekupowanie niczego tylko zrzutę na rolety. Cieszyłam się jak głupia, a potem wyszło jak wyszło. Patrzę teraz, że znacznie lepiej uszyłaby je mama.Mnie się coś czasem przewraca w brzuchu, ale nie wiem czy to maluch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 01.02.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Aniu dopiero teraz doczytałam, że się w końcu udały Twoje starania i masz w sobie teraz dwa serduszka:yes: Bardzo się cieszę i ogromnie gratuluję!!! No to przynajmniej nie męczę się sama z tymi mdłościami:D My w tym tygodniu kończymy 12 tydzień, więc Was gonimy martaibartek gratki i jakie to szczęście, że już czujesz, jak się kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 01.02.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 kicikici ty też? GRATULACJE!!!! to wasze pierwsze szczęście? Ania, ja z Jaśkiem czułam ruchy chyba od 18 t.c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.02.2011 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Noooo, kicikici! Witaj u mnie! Ja po 12tym tygodniu odetchnęłam, ale cały czas mam troszkę stracha. W sobotę minął 15ty tydzień, teraz leci 16 Dużo zdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.02.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 o nie ja już tu nie zaglądam;) same ciąże a mój mąż kategorycznie mówi nie na trzeciego malucha (mam nadzieję, że mu przejdzie za jakiś czas:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.02.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 o nie ja już tu nie zaglądam;) same ciąże a mój mąż kategorycznie mówi nie na trzeciego malucha (mam nadzieję, że mu przejdzie za jakiś czas:D) No to nic tylko się cieszyć, że już 2 na świecie a i jest szansa na trzecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 01.02.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Noooo, kicikici! Witaj u mnie! Ja po 12tym tygodniu odetchnęłam, ale cały czas mam troszkę stracha. W sobotę minął 15ty tydzień, teraz leci 16 Dużo zdrówka! Ania to my idziemy równo co do dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.02.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ale fajnie Wam się zgrało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 03.02.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Aniu, z jakiej kolekcji masz rolety i zasłony?Czy to Romantica, czy coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 03.02.2011 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Anuś, kolekcja Jupiter (kolor biel) rolety typu Padva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 03.02.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Dzięki wielkie, Aneczka!Mam parę próbek Jupitera, w tym biel,wygląda baaaardzo miło:)Wiem wiem, poprawkę trzeba brać na jakość szycia..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.02.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 W piątek wieczorem nareszcie przywędrowała do domu pralka. Podstawowa sprawa, a ile radości. Mam niewyobrażalne ilości prania... w końcu piorę u siebie w domu. Ale radość Nasz projekt domu niestety nie przewidywał pralni a ja głupia na etapie adaptacji w ogóle o tym nie pomyślałam. Wychowana w wielkiej płycie, nawet przez myśl mi nie przeszło, że w domu może być pralnia. W poprzednim domu pralka była uciśnięta w maleńkiej 3,5 metrowej łazience. A teraz zachciało mi się łazienek bez pralki Tylko miejsca na pralnię brak. Pierwotnie pralka miała być w garażu, ale: 1. Dość tam brudno i garaż nadal w stanie budowlanym, 2. Małża mam dość roboczego, co lubi sobie podłubać. Naszykował się na warsztacik a ja mu z pralką. Żal mi się zrobiło. Kiedyś przyszła koleżanka i stwierdziła, że schowek pod schodami jest fajnym miejscem na pralkę. No i tak mi się spodobało, że trzeba było przerabiać. Kucie, ciągnięcie wody, kanalizacji. Teraz już jest i pralka stanęła pod schodami. Niestety nie ma miejsca na suszarnię, ale się przeżyje. Wczoraj kupiliśmy ażurowe drewniane drzwiczki do zabudowania schowka. Maluję Fajnie znów coś robić, bo trochę sił wróciło. Szukam też najzwyklejszych szafek kuchennych na środki czystości. Jak coś się wyklaruje to pstryknę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.02.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Fajna sprawa, pralnia. Lub miejsce na pralkę, z dala od łazienek - te mają być eleganckie, piękne i stylowe, prawda? Ania, malujesz takie drzwiczki lamelkowe Classena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.02.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Hej Anulko. Maluję drzwiczki lamelkowe a'la Classen, bo dokładnie o tej samej konstrukcji, ale to inna firma. A ponadto wczoraj zrobiło się tak przyjemnie ciepło. To nic, że pochmurno. Ale jakoś poczułam w kościach wiosnę. Mam dość zimy, śniegu i mrozu. A na forum wypatrzyłam taką oto wspaniałą budowlęhttp://i2.fmix.pl/fmi1199/07ce17f1002a75e44ceeb3d1/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi25/6ff3a493001dfb604ceeb4ed/zdjecie.jpg To z wątku M72 Zielony ogród. Ku pamięci. Dołącza do marzeń o altanie (domku ogrodowym), szklarni, kurniku. Szkoda tylko, że działka taka mała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts