ane3ka1 10.02.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Anetka, no troszkę przesadziłam. Generalnie to dupsko chciało by zrobić dużo, ale nie na wszystko jest siła. Albo jak jest siła to potem mam strach w oczach. Poza tym mam taki śmieszny problem bo jestem dość okrągła i szybko przybieram kilogramów a do tego mam malutkie stopy. I się śmieję, że taki nacisk na taką małą powierzchnię... stopy mnie strasznie bolą po całym dniu. Pokój dzieciowy za jakiś czas będę urządzać, ale jakaś taka przesądna jestem i się boję. Generalnie kolor zostanie ten sam - miętowy z tapetą w ptaki. Ponieważ tapeta zostaje to myślę o motywach z ptakami, drzewami Prawdopodobnie sama coś namaluję. W oko wpadła mi taka inspiracja http://www.woonidee.nu/voorbeelden/images/65_747.jpg http://www.woonidee.nu/voorbeelden/images/65_752.jpg Meble raczej będą białe. Nie wiem czy będzie jakaś rewelacja z tego pokoju, bo strasznie nieustawny, pomimo, że duży. Chciałam Wam pokazać świeczniki, które dziś w końcu odebrałam. To świeczniki od betib Są śliczne, drewniane, masywne, takie jak chciałam - na kominek. Ale bateria mi w aparacie padła :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Aniu ja mialam tak spuchniete stopy i dlonie, ze wygladaly jak u Fiony tyle, ze koloru na zielony nie zmienilam:lol2:. Pod koniec to wogole bylam opuchnieta dosc mocno, na szczescie szybko przeszlo. Pokoj ptasi bedzie fajny, ja tez mysle o bialych meblach bo sa bezpieczne, mozna zmieniac kolor scian, dodatki /biale meble sa poprostu super.u mnie zreszta wiekszosc mebli biala bo ja poprostu bardzo lubie ten kolor. No to czekamy cierpliwie na zdjecia swiecznikow:yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 11.02.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Aniu,ja też czekam na zdjęcia świeczników;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.02.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ania świetna inspiracja ...to będzie ładny pokoik czuję przez skórę ...no i czekam na zdjęcia bo też chętnie nabyłabym świeczniki od Betib (szczęściaro ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.02.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Bateria w aparacie naładowana... Świeczniki od betib lasche, nie szczęściaro, tylko trzeba betib pomęczyć Anetko, w kwestii mebli dziecięcych chyba skończy się na Ikea. Nie mam rozeznania w meblach dziecięcych. Nie chcę też szaleć, bo i nawet nie bardzo portfel na to pozwala. Meble i tak po pewnym czasie trzeba będzie wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.02.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Fajne te swieczniki . Aniu ja tez sie powaznie zastanawiam nad Ikea, Wiesz dla Okruszka zaszalelismy, wydalismy na meble ponad 7 tys i szlag mnie trafia bo pozostawiaja wiele do zyczenia:mad::mad:. Ikea nie jest zla, moze nie sa to jakies wyszukane formy ale...proste meble, szuflady na niezlych prowadnicach no i wiesz co kupujesz.... Ja bardzo chcialabym jekies stylowe meble do pokoju Marysi ale kolejnego felernego zakupu nie zniose:sick: podobaja mi sie w ten desen http://img155.imageshack.us/img155/6748/foto1tg.jpg Uploaded with ImageShack.us wiecej tutaj, zreszta moze znasz ta strone http://www.modedevie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olszynka 11.02.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Piękne świeczniki, Aniu. Z radością oglądałabym je u siebie. Jeszcze trochę i też będę mogła nieśmiało uśmiechnąć się do betib. Na razie cieszę oko Waszymi domami. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.02.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Anetka, ja bardzo lubię Ikeę, za prostotę, za przystępność cen, za możliwość w miarę szybkiej reklamacji lub zwrotu, za w miarę solidne meble. Niestety na obecnym etapie nie jesteśmy w stanie szaleć z meblami do dziecięcego pokoju, choć wiadomo, wyczekane i chciałoby się dać wszystko. Ale za kilka lat i tak będą potrzebne inne mebelki. Powoli będziemy coś kombinować. Ja sama do pokoju dziecięcego marzę o bujanym (koniecznie białym!) fotelu, ale nie rattanowym tylko drewnianym. Zaszaleć to bardzo chcę z wózkiem Inglesina Classica mi się śni po nocach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.02.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 WITAJ Olszynko!!! Dawno Cię nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.02.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Aniu, dbaj o siebie, no!!! Kiedy pokażesz gotowe drzwi z lamelek? Nie mogę się doczekać! Co do Ikei - dziewczyny, moje córeczki mają w pokoju m.in. mebelki Ikea Hensvik - proste, słodkie, przeurocze, a przy tym tanie i wytrzymałe:)Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.02.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Anulko, została mi jeszcze jedna strona do pomalowania jeden raz (w międzyczasie gotuję, prasuję, piorę ). Ale samo mocowanie to już robota dla ślubnego i tu już jest problem, bo on cały czas w drodze. W weekend zaś ma robotę a w przyszłym tygodniu znowu szykuje się delegacja :/ Nie wiem kiedy on to zamocuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.02.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Kobieto nie przemęczaj się jeszcze będziesz miała na to czas Świeczniki super! I mebelki, które Aneta wrzuciła też fajne. Stara dobra Ikea nie jest zła, tzn. jej stosunek ceny do jakości czy jakości do ceny jest adekwatny z przewagą jakości moim zdaniem. Zależy na jaką serię się trafi, ja jakoś wybieram rzeczy, które się nie rozwalają, moja siostra w ostatnich dwóch miesiącach składała 3 reklamacje Czy ja się już witałam? Nie pamiętam. To witam się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 11.02.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 co do wózków, to jako ciocia piątki maluchów, z praktyki polecam tylko bugaboo (lekki, szybko się słada, dobrze prowadzi się go po wartepach i piasku) a drugi to najzwyklejszy mclaren (parasolka)... tak sobie pozwoliłam się wtrącić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.02.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 yokasta, zawitałaś do mnie dość dawno Mnie się hensvik też podoba, podobnie jak leksvik, jest tylko bardzo dziewczęcy a jakoś mam inne przeczucie Iwek, nie wtrącasz się, wątek otwarty dla wszystkich na wszystkie tematy. Wózkowe również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 11.02.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ania jak Ty chcesz zmieścić tą Inglesina Classica w aucie? A wiesz ile miejsca zajmuje w wiatołapie i najlżejsza też nie jest - byłam sobie podotykać, a co Wizualnie klasyka sama w sobie, ale... Tak jak Iwek widzą mi się Bugaboo - funkcjonalne, ale masakrycznie drogie lub Jane Rider - ciut tańsze, a funkcje podobne. Marzą mi się różowe, ale coś mi się wydaje, że to u nas mało prawdopodobne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.02.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 kicikici, ściągnęłam Cię myślami. Myślę cały dzień żeby zapytać jak się czujesz. Inglesine chciałam 3-funkcyjną. Może sobie kiedyś pomacam. Póki co on-line analizowałam. Jeśli coś będę kupować to w neutralnym kolorze, bo jak już zaczęłam się rozmnażać to co mi tam, może na następne będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 11.02.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Jest w porządku, dzidzia rośnie (tydzień temu miała 6,2 cm ), mdłości prawie minęły, no i się zaokrąglam. Jeszcze tydzień leniuchowania i może lekarz pozwoli mi wrócić do biura . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.02.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 To fajnie, że wszystko ok. Ja też jestem jeszcze tydzień w domu, żeby nie zarazić się grypą albo innym świństwem. U nas sporo choruje na ospę, wolę z dala. Jednak do pracy za bardzo nie chce mi się już wracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.02.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Dziewczyny ja temat wozkow zglebialam 3 lata temu:D, my mamy bebe confort high trek http://www.tosia.pl/sklep/product/p/134/bebe,confort,high,trek.html jak dla mnie idealny , 3 kolowce sa wedlug mnie sa praktyczniejsze w prowadzeniu. My sporo spacerujemy po lesie i drogach szutrowych, no i oczywiscie po sniegu - ten nasz wozek jest z amortyzatorami i sporymi pompowanymi kolami - spisuje sie idealnie. Co wazne gondole mozna uzywac w samochodzie - ja to robilam sporadycznie bo wiadomo fotelik bezpieczniejszy ale jednak czasem zdarzalo sie , ze Lukaszek wracal samochodem w gondoli. I co wazne sklada sie jednym ruchem, rozklada tez, zajmuje nie wiele miejsca, ja mam kombi wiec zmieszcze niemal wszystko ale ten model jest zgrabniutki, w razie czego w ekspresowym tempie zdejmuja sie kola. brzmi jak reklama:lol2:ale ja naprawde jestem mega zadowolona z tego wozka i z czystym sumieniem moge go wszystkim polecic:yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 12.02.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 popieram trójkołowce są najlepsze i wcale się nie wywracają jak niektórzy twierdzą, my mieliśmy X-Landera i też szybkie składanie i rozkładanie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts