ane3ka1 12.03.2011 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 markotko, niestety tego koloru już nie ma a ja mam wszystkie zasłony i rolety obok w jednym pokoju. No i jak już mam te to trochę nie bardzo wydać kolejnego tysiaka na nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.03.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 no to fakt, moze da sie uzyc te zaslony gdzies w innym pokoju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 12.03.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 markotko, te zasłony ze stylusa leżą... żal mi, bo są ładne, ale mogą służyć jedynie jako wymienne np. do sypialni. Nie mam jeszcze niczego na oknie w pokoju malucha ale tam jest też specyficzne okno i chyba tylko roleta się nada. U męża w gabinecie okna puste, ale tam chyba też jakieś rolety. W każdym razie z tym się nie spieszy, bo teraz będzie ważniejszy tynk na domu, ogarnięcie placu i jakaś wyprawka dla malucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.03.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 to jeszcze dla malucha od ciotki lasche http://i1.fmix.pl/fmi2570/ebd41adb002d11354d7b54ec/zdjecie.jpg a tu kilka fajnych gadżetów do leśnej odsłony pokoju http://zyrafyzszafy.pl/kategorie/1/Dekorujemy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 12.03.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Ciotko lasche. Wszystkie te inspiracje są piękne. Ja niedawno dopadłam stronę Sary Richardson, w której projektach jestem zakochana. Kto oglądał na DOMO program Letni dom Sary, ten wie...Polecam: http://sarahrichardsondesign.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 12.03.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 (edytowane) wlasnie markoto, tez zastanawialam sie kiedys nad tym szarym.. ktory (chyba) jest teraz grafitowym... Myslisz, ze to ten sam, bo u mnie w necie to ciemny szary jak w morde, wszedl jako nowosc... Przecieralam oczy wczoraj, o co chodzi.. , czy mam zwidy czy cus... ane3tka1, a moze wlasnie uda Ci sie jeszcze ten material u nich napotkac...?! Sowki przeslodkie. Gleboko pozostaly mi w pamieci z watku o pokojach dzieciecych te: http://allegro.pl/drzewo-drzewko-naklejki-aplikacje-scienne-dzieci-i1484924291.html Edytowane 13 Marca 2011 przez Hanneczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.03.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Haneczko powiem ci jak dostane te rolety, maja byc lada dzien wiec powiem czy to to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Haneczko powiem ci jak dostane te rolety, maja byc lada dzien wiec powiem czy to to samo to ja też czekam na wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 14.03.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Po pierwsze gratuluję. Bardzo mi się u Ciebie podoba i żałuję, że tak późno tu trafiłam. Jeśli to nie problem, to poproszę o info na temat ceny kominka. Jest baaardzo w moim stylu. Czy jesteś zadowolona z wkładu jak i z portalu z trawertynu? Dzięki z góry.Sylwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.03.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Aniu, jesteś mega zdolną kobitką, sówki są przecudnej urody Jak uda nam się jeszcze mieć Anastazję to poproszę Cię o taką sówkę do pokoiku Kurde, jak ty to robisz, cudna uroda, złote ręce, dobre serce (ciepłe i mięciutkie, jakby to powiedział mój Mikołajek ) Popukaj w brzuszek ode mnie Dobrej nocy.... Ps. Na priv nr 2 odpiszę jak tylko to ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 15.03.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Po pierwsze gratuluję. Bardzo mi się u Ciebie podoba i żałuję, że tak późno tu trafiłam. Jeśli to nie problem, to poproszę o info na temat ceny kominka. Jest baaardzo w moim stylu. Czy jesteś zadowolona z wkładu jak i z portalu z trawertynu? Dzięki z góry. Sylwia mleczajko, odpowiedź odnośnie kominka poszła na prv. Nelciu... strasznie się cieszę, że do mnie zawitałaś. Wiesz... my cały czas o Tobie (o Was) myślimy. Straszne głupoty tu o mnie wypisujesz! Ale sówki masz u mnie jak w banku bez względu na Anastazję Robi się coraz cieplej i gdybyś miała siłę i chciała troszkę odetchnąć od codzienności to drogę do mnie znasz Ściskam Cię mocno!:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Nelka a jestescie w trakcie starania sie o Anastazje , juz po staraniu sie czy przed?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 15.03.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 O, Aniu - gratuluję Dziedzica! Co prawda wiem o synach guzik z pętelką, ale ogólnie dzieci to fajne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.03.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Nelka a jestescie w trakcie starania sie o Anastazje , juz po staraniu sie czy przed?? Duuuuuuużo przed (mam nadzieję ) Aniu, zjawimy się na dniach Zadzwonię.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.03.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Aniu ja monotematycznie http://celofan.pl/towar/1821/wieszaki_wiewiorki.html no zazdroszcze Ci urzadzania tego lesnego pokoju ot co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.03.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Oj lasche, lasche! Nie zazdraszczaj. Ty masz już dwójkę pięknych białogłowych... Ja się cieszę, że w ogóle mam komu pokój urządzić Wieszaki fajne. Szkoda, że zamiast wiewiórek nie ma ptaszków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 17.03.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Zajrzałam wgłąb stronki i ptaszki też mają...Wrzucam ku pamięci, bo są świetne...http://celofan.pl/photos/towary/621/350x350/1275042456.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.03.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Widziałam je na stronce, i od razu pomyślałam, że Tobie Aneczko na pewno się spodobają! Przesłodkie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.03.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Ja Aniu tylko tematu pokoju zazdraszczam ...pamietam, ze nie bylo Wam latwo wiec jeszcze bardziej sie ciesze i trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 17.03.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Aniu, znalazłam w moich Inspiracjach taki dywanik Nie wiem, czy czasem już go tutaj ktoś nie wklejał, jak coś to usuniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts