rasia 22.04.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img607.imageshack.us/img607/491/jajo.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.04.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi62/0da5240100080b684db2775c/zdjecie.jpg Wielkanocnej radości, nadziei i miłości, długiej wiosny i czystych rączek życzy Ci Zajączek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 23.04.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://i3.fmix.pl/fmi914/b706f254000850864db319d5/zdjecie.jpg niech zajączek pod serduszkiem rośnie zdrowo Wiola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.04.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT http://img132.imageshack.us/img132/8383/comp2845061.jpgUploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 23.04.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Dużo, dużo zdrowia, miłości i nadziei ciepła rodzinnego i przyjaźni i przede wszystkim odpoczynku i wiele uśmiechu życzy Asia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.04.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 http://i52.tinypic.com/155kitc.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 26.04.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam Cię Aniu po świętach. Mam nadzieję, że emocje trochę się uspokoiły i tylko w Twoje główce dobre myśli...tego Ci życzę. A jaki wózek wybrałaś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.04.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witajcie po przerwie świątecznej. Dziękuję bardzo za życzenia i od razu przepraszam, że nie wysyłałam życzeń świątecznych do każdego z osobna. Jakoś nie było na to zbytnio ani czasu ani siły. anutko, nastrój mam taki sobie. Świąteczne rodzinne spotkania nie dają zapomnieć o zbliżającym się terminie. Komentarze w stylu "musisz to... musisz tamto" raczej nie działają na mnie pozytywnie. Niczego nie muszę... czy będę miała opłaconą położną, skończę szkołę rodzenia, czy nie, dzidziuś się urodzi. Koleżanka, która będzie rodzić w tym samym terminie co ja powiedziała, że mam się nie zamartwiać... ona będzie się martwić w lipcu. Jeśli chodzi o wózeczek to na razie jest wybrany tylko na zdjęciu (prawdopodobnie Bebecar Stylo AT. Kiedyś muszę wyciągnąć A. i zobaczyć wózeczek na żywo. Ale jeszcze nie teraz. Póki co, póki jeszcze możemy chcemy skorzystać z możliwości krótkiego urlopu. Ponadto jest dużo pracy. A. powoli robi coś koło domu, ale na taką pracę jest mało czasu. Kiedy już może się za coś zabrać, zaczyna się robić ciemno. W weekend poprzedzający święta przyjechała koparka. Mamy rozgarniętą ziemię wkoło domu. Niestety było mało czasu, żeby ją rozgrabić. Ja mogę się tylko przyglądać Kupiliśmy tuje i po trochu znajdują swoje miejsce. Częściowo posialiśmy trawę, ale po tygodniu nie widać nawet źdźbełka. Nie wiem jak długo wschodzi trawa, ale zaczyna mnie to denerwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Aneczko u mnie trawka też baaardzo powolutku, na szczęście ostatnio zaczęła wychodzić - minęło już ponad 2 tygodnie:yes: Kochana niczym się nie przejmuj bo przecież wszystko będzie dobrze:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 27.04.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Ania "przejdź" się do mnie i zobacz jaki my mamy step! a ziemia stoi i czeka na chętnego do rozgrabienia jej, bo mój G tez ma tyle czasu, że pożal się boże;) Prawie dwa tygodnie durny domek na narzedzia robi, co już dawno powinien być gotowy! Czekaj cierpliwie, jak trawa ruszy to potem z koszeniem nie zadązysz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.04.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Iwek, byłam i się wywnętrzyłam Wiecie co mnie najbardziej wkurza... to, że dużo rzeczy w domu jest nie skończonych. Cała klatka schodowa włącznie z górnym przedpokojem czeka na lepsze czasy. Listwy przypodłogowe nie są skończone. Moja pralnia pod schodami działa i dobrze, że ma drzwi, bo nie widać tego syfu który tam jest. Nie ma tam płytek, tylko goły beton. Miała tam stanąć szafka na środki czystości i już tak długo czeka, że zapomniałam gdzie jest. W garażu jest wykafelkowana podłoga, w kiblach czeka marmurit, żeby położyć go na ściany, ale znajomy co się miał tym zająć zamilkł. Pokój Stasia też ma częściowe listwy i aktualnie jest tam magazyn mebli. Ziemia na placu rozgarnięta, ale nie zagrabiona. A o bajzlu, który zostawiliśmy po sobie w poprzednim mieszkaniu u teściów nawet nie chcę myśleć. Gdyby moja synowa zostawiła coś takiego to bym się chyba do niej przestała odzywać. Ja chyba na jakiś czas zniknę z forum i odezwę się jak coś ciekawego się będzie działo. Zniknę tym bardziej, że troszkę pojedziemy odpocząć. I przede wszystkim poświętować rocznicę ślubu, a taki luksus w naszym przypadku zdarza się rzadko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.04.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Aniu:hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 27.04.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 udanego wypoczynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Buziaki zostawiam:hug: I miłego wypoczynku A gdzie jedziecie jeśli można zapytać????????? I o listwy to Ty się nie martw... Moje jeszcze pewnie w lesie rosną.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 28.04.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Aniu to życzę Ci by odpoczynek i przerwa na forum przyniosły nowe siły. Poza tym myślę, że kiedy już urodzisz..to wszystkie te niewykończone rzeczy w domu przestaną Cię denerwować bo zwyczajnie nie będzie czasu by się im przyglądać Głowa do góry i uśmiech proszę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.04.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Miłego wypoczynku i wszystko będzie dobrze. O! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 13.05.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 hop hop:) kiedy powrót? jak samopoczucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.05.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witaj Anutko. Miło, że ktoś o mnie jeszcze pamięta. Wróciłam już jakiś czas temu z moich "wakacji" ale staram się nie zaglądać do swojego wątku i do wątków budowlanych, bo tylko łapię większego doła. Z pozytywnych niebudowlanych informacji dziś byłam na przeglądzie dzidziusia. Staś się miewa dobrze. Waży 1,5 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.05.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 no to trzeba się cieszyć, że wszystko dobrze i Dzidziuś sobie ładnie rośnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.05.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 no to juz niezly byczek z niego niczym sie nie przejmuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts