Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Paprotka - dom z nadzieją

Recommended Posts

Witam ! Przeglądnęłam cały dzienniczek i już wiem dlaczego napisalaś moja STAT. Nawet ściany masz szare jak moja Madzia. Dom cudowny, ciepły i przytulny. Nie chce się wychodzić. Gratuluję dzidziusia! Już sobie wyobrażam ten dzidziusiowaty zapach w tym ślicznym gniazdku. Ja będę babcią +- 15 listopada. Starsza córka z zięciem zrobili nam niespodziankę i wręczyli na zajączka kopertę ze skanem. Ale sobie poszaleję na ciuchach! Niech no tylko się dowiem jaka płeć.

Telepatycznie zgapiłam od ciebie tą kuchnię/bo to mój projekt/, ale wybór mebli był córki. STAT aż się prosi żeby go mieć.

Życzę zdrówka i dystansu do jękołów. Pozdrawiam!!!;)

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj ziutko!

Że też Ci się chciało przeglądać mój dziennik :) Miło mi i dziękuję. Szkoda, że na razie w domu nic się nie dzieje. Nawet w kwestii pokoju dziecka.

Gratuluję bycia przyszłą babcią. U nas troszkę trwało zanim mogliśmy ucieszyć nowiną rodziców. Moi rodzice będą pierwszymi dziadkami, teściowie po prostu będą mieć wnuka do porównywania.

Przede wszystkim gratuluję Twojej córci tak wspaniałych rodziców. Fajnie, że może liczyć na waszą pomoc w kwestii mieszkania i tylko się niecierpliwi ;)

P.S. Oprócz STAT-a mam też papużki, ale mniejsze ;)

A skoro już łażę po forum i zaglądam to tu to tam, to wrzucę kilka fotek wspomnieniowych...

Dla pytających (Arnika) w tym roku była Ustka :)

ustka%20%2855%29.jpg

ustka%20%2867%29.jpg

ustka%20%28123%29.jpg

ustka%20%28195%29.jpg

ustka%20%28216%29.jpg

W domu naprawdę nic się nie dzieje. Z wakacji wróciliśmy po to, żeby ślubny A. pojechał na delegację :(

Jedynie co to dokonałam fajnego składkowego urodzinowego zakupu, ale ujawnię później...

Witaj Anetko. Ja po cichu do Ciebie zaglądałam. Cieszę się, że już w kraju i podziwiam Cię... Mam nadzieję, że humor lepszy i niedociągnięcia niebawem pójdą w niepamięć. Swoją drogą po pewnym czasie niektórych rzeczy, niedociągnięć już się nie zauważa.

U mnie tak sobie. Chyba hormony szaleją, bo mimo tego wypoczynku czuję się zmęczona a przede wszystkim przygnębiona. Dlatego nawet nie bardzo chcę się udzielać. Z drugiej strony podglądanie forum to taki nałóg ;)

Aniu głowa do góry ...na szczęście szał hormonów przeminie i będziesz cieszyła się tą cudną istotką ...zdjęcia nadmorskie bezbłędne ...co za konarzysko udało Ci się uchwycić ...a niespodzianki jestem ciekawa ...bardzo ...

Cześć kochane Baby :)

Teraz mam taki etap, że chciałabym się owinąć w jakiś kokon i wyleźć dopiero jak dzidziuś będzie na świecie i to jeszcze wyleźć ze świadomością jak się nim opiekować. Boję się dosłownie wszystkiego.

Zdjęcia nadmorskie częściowo moje, częściowo ślubnego. On mimo, że inżynier, to ma jakąś artystyczną smykałkę :)

Anju... zaczęłam 31tc. Wg USG w 29 tygodniu 6 dniu ciąży średnią ciążową miałam na 31 tydzień i 1 dzień. Niestety waga doskwiera :/

AJA, nie chcę się pokazywać, bo wyglądam okropnie. Jakby mnie ktoś napompował. Twoje pocieszenie na nic się nie zdało ;) Ja przed ciążą ważyłam więcej niż Ty w ciąży... Teraz ważę tyle co dorodny chłop. A jeszcze 2 miesiące przede mną. Mam nauczkę na przyszłość, bo teraz strasznie się zapuściłam przed ciążą. A przy moim rozmiarze stópek (37) taki nacisk na powierzchnię jest męczący ;)

Aniu ja z pierwszym wychodziłam z wagi 60 na około 100 ;) z drugim już wychodziłam z 70 więc pewnie setkę przekroczyłam ...rób zdjęcia z brzuszkiem bo potem się żałuje ...wiem co mówię :) dla pocieszenia dodam, że powoli wracam do wagi sprzed ciąż (dzieci 3 i 7) więc jest do zrobienia ...przy pierwszym tuż po ciąży nie miałam szyi ...szczerze ...a jak się opiekować? serce ci powie zobaczysz ...

Myślałam, że tylko ja tyle ważę ;)

Lasche, a Ty te dzieci w przedszkolu miałaś??? :D

Zdjęcia z wakacji (moje z brzuszkiem) mam. Samego brzuszka nie, ale pewnie zrobię... choć niechętnie. Mój brzuszek jest niekształtny i z blizną pod pępkiem po operacji. Więc chwalić się nie będę, ale dla siebie trzeba mieć.

Kochana żeby Cię pocieszyć nawet wkleiłabym mnie w rozmiarze 48 (to ten po ciąży żeby nie było wątpliwości) niniejszym czyniąc internetowe harakiri ;) ale niestety nie mam tych zdjęć w wersji elektronicznej ...zostały w Polsce ...i nie będę Ci mówić że będziesz szczupła po ciąży, ale z pewnością mogę powiedzieć, że można zejść z tej wagi w przeciągu roku ...zresztą w ten pierwszy rok wszyscy i tak patrzą na dziecko a matka jest w cieniu ...no i są super elastyczne majty :) by the way uwielbiam Trinny and Susannach za ich podejście do ciała kobiety ...

Cześć kochane Baby :)

Teraz mam taki etap, że chciałabym się owinąć w jakiś kokon i wyleźć dopiero jak dzidziuś będzie na świecie i to jeszcze wyleźć ze świadomością jak się nim opiekować. Boję się dosłownie wszystkiego.

Zdjęcia nadmorskie częściowo moje, częściowo ślubnego. On mimo, że inżynier, to ma jakąś artystyczną smykałkę :)

Anju... zaczęłam 31tc. Wg USG w 29 tygodniu 6 dniu ciąży średnią ciążową miałam na 31 tydzień i 1 dzień. Niestety waga doskwiera :/

właśnie chciałam o to pytać bo fotki baaardzo fajne - jak profesjonalnego fotografa:yes:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...