ane3ka1 10.07.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 TY!!!! Już do komputera i na forum Nelciu, mnie też było bardzo miło Was gościć. Troszkę mi smutno, że dzieciaki się u nas nieco nudziły, ale my jeszcze nie jesteśmy z dziećmi obeznani. Ale z czasem chyba nam przyjdzie. Dziękuję za wszystkie komplementy i w ogóle... Szkoda, że byliście tak króciutko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.07.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Jakie nudziły, a rybki? Nie musi Ci być smutno Całą drogę do domu mówiły o cioci Ani i o jej brzuszku Snuły plany, w co będą się bawić ze Stasiem, a Jula obliczała, ile będzie mieć lat, jak Stasiu będzie taki, jak Mikołaj teraz Aniu, ucałuj męża i powiedz mu, że będzie wspaniałym OJCEM, ja już tam wiem Ty jesteś cudowną MAMUSIĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 10.07.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Fajnie Wam baby, żeście się spotkały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 10.07.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 U mnie jest chałpa otwarta na gości. No chyba, że sobie pójdę urodzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.07.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 (edytowane) To będą zdjęcia. Po pierwsze domek - tynk został skończony, pozostały tylko płytki elewacyjne. Chłopaki zamontowały też balustradę w naszym bezsensownym oknie (okno z pokoju Stasia). Z opaskami wokół okien wygląda następująco i tyły domku... Tam gdzie rusztowanie (oczywiście to rozłożone na ziemi) kiedyś powinien być taras (drewniany, a jak!!!) Przed dom (nad garażem, po bokach drzwi wejściowych i nad drzwiami tarasowymi) będą takie lampy http://img.bazarek.pl/88454/7641/696585/20508197284b59847d35fc9.jpg Edytowane 11 Lipca 2011 przez ane3ka1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.07.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Po drugie - jak obiecałam, po weekendzie, pokój Stasia. Jest parę niedoróbek, nadal nie zrobiłam karuzelki z sówkami, ale wrzucam... Tu widać jak mało ustawny jest pokój. Niestety nie myślało się na etapie budowy, to teraz są skutki. Całe szczęście udało mi się wykorzystać zasłony z salonu - te do których zabrakło materiału na rolety. Po lewej mój prezent urodzinowy - fotel bujany. Taki mi się marzył. Po lewej sofka i półeczka na pierdółki Zbliżenie na dekoracje. Po lewej obrazki z ptaszkami wykonane własnoręcznie. Po prawej półeczka Stasiowe autka Takie ptaszki przyfrunęły przez okno kilka przysiadło na komodach jeden na kontakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.07.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Kącik czystości... Żałuję, że tapeta jest zasłonięta, ale już nie było gdzie wcisnąć stołu do przewijania No i łóżeczko z pościelą szytą przez mamcię (Mama jesteś Wielka, KC!) Stasiowy wóz I to na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 11.07.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 (edytowane) przygotowana jesteś na tip top. już nic ci nie pozostaje jak tylko się dobrze wyspać przed narodzinami synka tynk na domku śliczny podgladam codziennie wszystkiego dobrego:) Edytowane 11 Lipca 2011 przez słońce 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.07.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 z nad morza wpadłam w odwiedziny i takie cuda zobaczyłam:jawdrop: cudnie - pokoik Stasia przytulny ale stonowany a tynk to już mnie kompletnie dobił - jest zajefajny z tymi białymi opaskami daje super efekt:yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.07.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Ania!!!!!! ależ to jest jeden z najpiękniejszych domów na świecie!!!! Cudowna elewacja, te opaski w bieli, czarny dach, przepiękna balustrada!!!! Maluszkowy Pokoik jest taki.... pełen miłości i oczekiwania, to widać Słodki, przytulny - wymarzony....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 11.07.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 piknie!!! poprostu piknie!!!!! Stasiu bedziesz miał piekny pokoik!))) Domek wyglada super!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 11.07.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 NO i się doczekałam fajnie tam u Was ...bez zadęcia przeładowania ...fotel bujany i łóżeczko pierwsza klasa ...czekam na sówkową karuzelkę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.07.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Stasiu będzie miał wygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.07.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Pięknie jest aneczko! Słodki ale i stonowany pokoik - faktycznie widać tu dużo miłości i oczekiwania Piekne łóżeczko no i ta pościel Opaski wygladają świetnie i ta balustrada w Stasiowym pokoju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 12.07.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Dom wygląda super !!! Szybko im poszło z tą elewacją ! A pokój Stasia bombowy i będzie można kombinować jak już trochę urośnie i sam będzie decydował co mu się podoba:) Wszystko gotowe - zazdroszczę, że to już lada dzień przywitasz Stasia na świecie będzie zadowolony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 12.07.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za miłe słowa. Z domku jestem bardzo zadowolona (chodzi oczywiście o wygląd zewnętrzny). Nasze chłopaki też podziwiają swoją robotę i im się podoba, bo zwykle chyba robią żółte elewacje. To chyba ich pierwsza szara. Balustrada to mój pomysł a wykonanie mojego kochanego ślubnego. Satysfakcja z własnego wyrobu bezcenna. Pokój stasiowy jest jaki jest. Trudny do zagospodarowania i duży, może dlatego wydaje się taki pusty. Ale jak Staś się pojawi to pewnie już będzie pełno Tylko Stasiowi się jakoś nie spieszy. Jeszcze potem cyknę kołyskę, którą kupiłam, żeby móc mieć Stasia przy sobie jak coś będę robić na dole (w kuchni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 12.07.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ane3ko wszystko piękne! Domek wygląda z zewnątrz jakby go 'przywieźli' ze Skandynawii, chociaż przepięknie komponuje się z naszym polskim złotym zbożem U Stasia widzę patenty, które i ja wykorzystałam u mojej małej tzn. przerobione Malmy i Lack na pierdółki. Fotel bujany to też moje marzenie, ale pewnie na przyszłoroczne urodziny, bo limit na ten rok już u mnie wykorzystany Łóżeczko prze, przepiękne, a mamina pościel to patchwork na miarę Riviera Maison. Chyba musisz namówić mamę na hurtową sprzedaż Pozdrowionka i buziaki :-* P.S. Uściski dla Stasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 12.07.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Aniu- Wasz domek jest świetny, tylko to słowo przychodzi mi do głowy, kiedy tu zaglądam. A sprawia mi to ogromną frajdę. Chciałabym, co tam- chcę, żeby mój był podobny! Nie bądź taka krytyczna: macie prawdziwy powód do dumy i zadowolenia. Więc siądź sobie wygodnie w fotelu, nogi wysoko (koniecznie) i ponapawaj się swoimi wnętrzami! A pokój Maluszka jest taki, jak być powinien - może skusisz się na umieszczenie jego fotek w wątku z pokojami dla dzieci, myślę, że może wielu rodziców naprowadzić na właściwy, że tak napiszę, trop Bardzo serdecznie z Krakowa pozdrawiam (ale jeszcze jakiś czas temu pozdrawiałabym jako Ślonsko-Opolsko Dziołcha) Marzena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 12.07.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 normalnie mnie zawstydzacie panczurko, ja to jestem zakochana w tych skandynawskich domach. Ale kocham też śródziemnomorskie okiennice i piaskowiec na ścianach. Stąd ten kamień. Na pewno kiedyś, jak będziemy stawiać domek ogrodowy, to będzie drewniany i też szary z białymi drzwiami i oknami A co do szycia, myślę, że na nasze warunki jest to nieopłacalne. Taka pościel na ETSY kosztuje dość sporo i mnie osobiście nie byłoby stać na jej kupno. Ale jak widziałam pracę mamy, to jest ona tyle warta. makrz,WITAJ i dziękuję. Z domem jest tak, że on ładnie wygląda z zewnątrz, ale z funkcjonalnością bywa różnie. Wiele brakuje i z pewnością drugi dom wybudowałabym inny. Powierzchnia mieszkalna a raczej sprzątalna w zupełności mi wystarcza. Brakuje tej gospodarczej. A gdzie ja mogę znaleźć ten wątek z pokojami dziecięcymi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.07.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 aneczko tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?99896-POKOJE-DLA-DZIECI-zdjęcia-dołączcie-jak-macie-)&p=4808382#post4808382 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts