ane3ka1 12.07.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 No to wrzucę Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.07.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Aniu PADŁAM!!! Elewacja jest piękna i ta biała balustrada!!!! aaaaaa!!!! to najpiękniejszy domek jaki widziałam! kolor o jakich ja zawsze marzyłam! CUDO! Pokój Stasia... brak słów... delikatny, stonowany, idealny! Małemu w pierwszych miesiącach będzie w nim jak w niebie. Łóżeczko + pościel PIĘKNE!!! Później na pewno zapełni się kolorowymi zabawkami i nadal będzie cudny!!! Ściskam was serdecznie i żałuję, że nie mogę zobaczyć tego wszystkiego w realu... Ps: Piszę się na sówkę jeżeli tylko kiedykolwiek znajdziesz czas aby takową dla mojej Tośki stworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 12.07.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Cześć Martuś! Jeszcze w dwupaku...? Wiesz, ja tak po cichutku podkochuję się w naszej elewacji Pokoik Stasia jest teraz na wystawę Łóżko musi przewędrować do nas do sypialni. Chyba nie dam rady latać w nocy. Zobaczę. Tych zabawek się boję, żeby nie było za dużo. Sówki jeszcze muszę poszyć, m.in. Nelci obiecałam. Ale póki co ze skleceniem własnej karuzelki mam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaDominik 12.07.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 No to i ja się ujawnię, bo podglądam już od bardzo dawna;) Zakochałam sie dzisiaj w pokoju Twojego Stasia:) jest CUDNY, BOSKI! takie delikatny, stonowany, ale z klasą. Pościel jest urocza, pozazdrościć talentu Mamie! Fotel bujany... też moje marzenie;)Oj będzie sie Stasiowi cudownie tam mieszkać już wiem gdzie szukać inspiracji na przyszłość.... Elewacja też mnie powaliła!śliczna! Mam nadzieje, że mogę sobie zapisać Twoje urocze zdjęcia, jako inspiracje na przyszłość pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 12.07.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Witaj Basiu (z Dominikiem). Miło mi słyszeć takie słowa. Bardzo przyjemnie być dla kogoś inspiracją. Troszkę mnie to zawstydza,ale z drugiej strony przyjemnie łaskocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 12.07.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ania,święte słowa - to jest dom, na widok którego myślisz: Skandynawia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 12.07.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Anka, ale cudniasto! No sama nie wiem co najbardziej! Pościel mnie oczarowała. I cały pokój, o fotelu nie wspomnę. Balustrada w Staśkowym oknie - toż o takiej balustradzie na balkon i obok schodów marze do lat czterech. Tyle, ze brąz. Ty się ciesz, że tam jest okno balkonowe a nie zwykłe. Po pierwsze - jaśniejszy pokój, po drugie - miałaś gdzie taką balustradę zrobić. I to zboże przed domem. Mi się skojarzyło z Ameryką, taki domek na prerii - choć kolorystyka skandynawska. Ale masz ślicznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.07.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Aniu, ślicznie wygląda ta elewacja. Ja też mam skandynawskie skojarzenia A pościel jest boska. Miałam okazję nawet podotykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.07.2011 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Waderko A wiesz gdzie podpatrzyłam pomysł z komodą malm ozdobioną naklejkami, hmmm? A takie balustrady to ja myślę, że Ty machniesz którymś popołudniem między pieczeniem a lekcjami tańca Larw Nelciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 13.07.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Aniu pokoik wyszedł cudnie, a elewacja tylko dodała uroku Paprotce (chociaż zawsze kojarzył mi sie ten projekt z zielonymi ścianami taką wersję widziałam w katalogach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.07.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 AJA, pierwotnie miał być zielony, ale potem gdzieś w gazecie zobaczyłam dom z szarą elewacją, no i jeszcze kiedyś wylądowałam w Oslo i już było pozamiatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 13.07.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 kiedyś pałałam wielką miłością do tego projektu, ale w tej wersji kolorystycznej zdecydowanie lepiej wygląda a jak samopoczucie na finiszu, ile jeszcze Ci zostało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.07.2011 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 AJA, do terminu wskazanego przez lekarza 12 dni. Ale jakie ma zamiary Młody to nie wiem. Raczej dłużej niż krócej A ja coraz bardziej opuchnięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.07.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 aneczko i chyba nie żałujesz tej zmiany koloru elewacji? Pokazałam wczoraj te zdjęcia mężowi to tylko powiedział "wow" i kopara mu opadła, więc sama rozumiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.07.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Elewacja - REWELACJA!!! No i balustrada hand-made by Małżonek - czapki z głów! A Stasiowy pokoik absolutnie cudowny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 13.07.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 oj ma jeszcze troszkę czasu, ja się rozpakowałam dzień przed terminem w tempie wręcz ekspresowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.07.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 AJA, to nic tylko pozazdrościć. A ja wrzucam jeszcze zdjęcia kołyski Stasiowej. Poszewki szyła mama To pościel do wózka - kolorystycznie ładnie się zgrała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.07.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 aneczko i chyba nie żałujesz tej zmiany koloru elewacji? Pokazałam wczoraj te zdjęcia mężowi to tylko powiedział "wow" i kopara mu opadła, więc sama rozumiesz pysiaczku, nie żałuję nic a nic. Nawet chłopakom - budowlańcom się podoba i jak odjeżdżają z roboty to przystają na drodze i oglądają No a jak chłopom się podoba kolor/wystrój czy coś takiego to już jest cos, bo oni na ogół nie zwracają uwagi na takie rzeczy. Ewentualnie dla świętego spokoju zgadzają się na nasze (babskie) pomysły. Mojemu mężowi też się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 To i ja dołączę się do tych , którym się podoba A o Stasiowym pokoiku i kołysce nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 13.07.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Piękna elewacja, balustrada oszałamiająca:) Pokoik Stasia bajeczny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts