Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Paprotka - dom z nadzieją

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu PADŁAM!!!

Elewacja jest piękna i ta biała balustrada!!!! aaaaaa!!!! to najpiękniejszy domek jaki widziałam! kolor o jakich ja zawsze marzyłam! CUDO!

Pokój Stasia... brak słów... delikatny, stonowany, idealny! Małemu w pierwszych miesiącach będzie w nim jak w niebie. Łóżeczko + pościel PIĘKNE!!!

Później na pewno zapełni się kolorowymi zabawkami i nadal będzie cudny!!!

Ściskam was serdecznie i żałuję, że nie mogę zobaczyć tego wszystkiego w realu...

Ps: Piszę się na sówkę jeżeli tylko kiedykolwiek znajdziesz czas aby takową dla mojej Tośki stworzyć :)

Cześć Martuś! Jeszcze w dwupaku...?

Wiesz, ja tak po cichutku podkochuję się w naszej elewacji ;)

Pokoik Stasia jest teraz na wystawę :) Łóżko musi przewędrować do nas do sypialni. Chyba nie dam rady latać w nocy. Zobaczę.

Tych zabawek się boję, żeby nie było za dużo.

Sówki jeszcze muszę poszyć, m.in. Nelci obiecałam. Ale póki co ze skleceniem własnej karuzelki mam problem.

No to i ja się ujawnię, bo podglądam już od bardzo dawna;)

Zakochałam sie dzisiaj w pokoju Twojego Stasia:) jest CUDNY, BOSKI! takie delikatny, stonowany, ale z klasą. Pościel jest urocza, pozazdrościć talentu Mamie! Fotel bujany... też moje marzenie;)Oj będzie sie Stasiowi cudownie tam mieszkać:) już wiem gdzie szukać inspiracji na przyszłość....;)

Elewacja też mnie powaliła!śliczna!

Mam nadzieje, że mogę sobie zapisać Twoje urocze zdjęcia, jako inspiracje na przyszłość;)

pozdrawiam

Anka, ale cudniasto! No sama nie wiem co najbardziej! Pościel mnie oczarowała. I cały pokój, o fotelu nie wspomnę.

Balustrada w Staśkowym oknie - toż o takiej balustradzie na balkon i obok schodów marze do lat czterech. Tyle, ze brąz. Ty się ciesz, że tam jest okno balkonowe a nie zwykłe. Po pierwsze - jaśniejszy pokój, po drugie - miałaś gdzie taką balustradę zrobić.

I to zboże przed domem. Mi się skojarzyło z Ameryką, taki domek na prerii - choć kolorystyka skandynawska.

Ale masz ślicznie!

aneczko i chyba nie żałujesz tej zmiany koloru elewacji?

Pokazałam wczoraj te zdjęcia mężowi to tylko powiedział "wow" i kopara mu opadła, więc sama rozumiesz ;)

pysiaczku, nie żałuję nic a nic. Nawet chłopakom - budowlańcom się podoba i jak odjeżdżają z roboty to przystają na drodze i oglądają :) No a jak chłopom się podoba kolor/wystrój czy coś takiego to już jest cos, bo oni na ogół nie zwracają uwagi na takie rzeczy. Ewentualnie dla świętego spokoju zgadzają się na nasze (babskie) pomysły.

Mojemu mężowi też się podoba :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...