pysiaczek 14.07.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Śliczna kołyska i piękna pościel Wszystko gotowe, tylko Stasia brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.07.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 CUdna kołyska i pościel wpisuje się świetnie w Stasiowy klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.07.2011 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 mada, witaj u mnie, bo chyba Cię jeszcze nie gościłam! Arnika, dziękować, dziękować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.07.2011 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 A tak zupełnie z innej beczki... Czy ktoś mi może powiedzieć co się stało z wątkiem Anetki (anety s)??? Nie mogę go znaleźć a jak sobie wygugluję to wyskakuje informacja "Temat nieokreślony. Jeśli wszedłeś na nieprawidłowy link, proszę powiadom administratora"Czyżby kolejny wątek wcięło, tak jak kiedyś wątek betib??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 14.07.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 (edytowane) Aniu,Aneta usunęła wątek:(Też mi Jej bardzo brakuje... Edytowane 14 Lipca 2011 przez Anjazzielonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.07.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Eeeee??? Ciśnie mi się na usta: DLACZEGO? Ale jak z jakiś osobistych powodów to nie będę nalegać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 14.07.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Aneta zakończyła etap wykańczania, urządzania, przeprowadziła się i temat zamknęła. Reszta to już jej życie prywatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.07.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witaj atika - chyba jeszcze u mnie nie gościłaś. Nie wiem, być może zabrzmiało to tak jakbym chciała się wtrącać w czyjeś życie prywatne. Po prostu było miło czasem zajrzeć i wrócić do zdjęć Anetki, do jej skandynawskich klimatów. Nie wiedziałam o decyzji Anetki. Szkoda... trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 14.07.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 To fakt zdjęcia i inspiracje można było u niej ładne pooglądać i jej dom też mógł nie jedną osobę na forum zainspirować. Nie pisze już, a szkoda. Ale moim zdaniem wątek mogła zostawć dla innych - tylko zaznaczyć że już nie będzie odpowiadać na pytania. ie wiem może się tak nie da? Mam tylko nadzieję, że nic złego się nie stało w jej życiu i teraz po prostu cieszy się nowym domem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.07.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 WitamPokoik Stasiowy prześliczny...a kołyska miodzio:)A mamusi pogratulować...pościel świetna:) PozdrawiamBeata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.07.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Iwek, wątek można zamknąć, tak, że nikt by tam już nie pisał, ale by sobie istniał. I ja też mam nadzieję, że nic złego się nie stało... bogumil (Beatko) - dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 15.07.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Witaj atika - chyba jeszcze u mnie nie gościłaś. Nie wiem, być może zabrzmiało to tak jakbym chciała się wtrącać w czyjeś życie prywatne. Po prostu było miło czasem zajrzeć i wrócić do zdjęć Anetki, do jej skandynawskich klimatów. Nie wiedziałam o decyzji Anetki. Szkoda... trudno Nie, nie tak nie zabrzmiało. Chciałam tylko napisać, dlaczego anetka zamknęła wątek. A ja już w Twoim wątku sie witałam ale dość dawno temu. W każdym razie jak gdzieś umknęło to jeszcze raz sie witam Śliczy domek budujecie. Szara elewacja wyszła super. A pokoik Stasia cudny. Emanuje z niego ciepło. Będzie w nim się super czuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 15.07.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Atika, to ja przepraszam, że nie pamiętam. Ale ponoć pod koniec ciąży mogą być problemy z pamięcią. Ja takowe miewam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.07.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Szkoda, że zamknęła Aneta wątek... oj szkoda.... I przepraszam, że u Ciebie piszę... może kiedyś i Ona to przeczyta i się odezwie jak zdrówko i jak okruszki, no i jak się mieszka.... Szkoda...... A Tobie ile zostało? Już pytałam, ale zapomniałam Ja to dopiero mam kłopoty z pamięcią..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 15.07.2011 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Arniczko, pisz, pisz, jak się nie da u Anetki. Może się odezwie...Mnie do terminu zostało 10 dni :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.07.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 To już za momencik Mam nadzieję, że spakowana już jesteś... No z resztą po co się pytam, pewnie już daaawno To będę zaglądać , nie koniecznie piszę, ale będę czekać.... No i koniecznie pokaż nam zdjęcie Stasia... Ja jak będziesz wyjeżdżać do szpitala to kliknij, że jedziesz.... Bo tu tyle cioć kibicuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 15.07.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Arniczko, spakowana jestem. Zostanie tylko zabrać dokumenty. Mam jeszcze wizytę u lekarza na 20 lipca - zobaczymy. Nie wiem czy będę miała głowę do klikania na forum jak zacznie się coś dziać. Ale mam telefon do Nelki i jak będzie już po wszystkim to dam jej znać, to może coś tu napisze. A zdjęcia pewnie będą jak wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.07.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Spokojnie... pierwsze dziecko to od kilku do kilkunastu/kilkudziesięciu godzin... więc dasz radę kliknąć... A jak nie to Nelci daj znać a Ona niech kliknie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 15.07.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 20 lipca urodził się mój mąż w ogóle tata, brat i maż (najważniejsi faceci w moim życiu) to raczki fajne chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 15.07.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Iwek, Mój mąż to też rak, ale czerwcowy. Staś może nie załapać się na raka. Arnika, Ty mnie nie strasz kilkudziesięcioma godzinami! Ja będę pewnie tak panikować jak się zacznie, że raczej forum nie będzie mi w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts