ane3ka1 19.07.2011 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 reni, dziękuję! yokasta, a mnie się kamień przy drzwiach podoba, choć nieco zlał się z drzwiami. Trochę mniej podoba mi się kamień z daleka, bo wygląda jakby tam był sam styropian i dom był nieskończony. Ale wiesz, ja jestem zdania, że dobrze, że jednym się podoba a innym nie. Wyobraź sobie jak byłoby beznadziejnie nudno, jak wszyscy mieliby tak samo! A swoją drogą myślę, że jak przyjdą lampy to też będzie inaczej. Nelcia, Ty nie marudź, bo Wasz dom jest cudny i jedyny w swoim rodzaju. A taki kamień jak masz na kominie nie mógłby być na cokole?P.S. Ja też czekam i się stresuję... najbardziej w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Aniu pisalas ze nie masz anestezjologa, co masz na mysli bo szpital w ktorym rodzisz musi miec swojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.07.2011 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 markotko, anestezjolog jest, nawet sobie można dodatkowo opłacić znieczulenie. Tylko on od 11 do 22 jest na urlopie, a ponadto znieczulenie może zrobić tylko w godzinach kiedy ma dyżur. Nie przyjeżdża na zawołanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 19.07.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 A mi się też podoba z kamieniem nawet bardzo... gdybym tak budowała kolejny dom.... ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.07.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 yokastaA swoją drogą myślę, że jak przyjdą lampy to też będzie inaczej Dokładnie to miałam napisać. Lampy dodają jeszcze większego uroku Matko, jaki ten kamień C-U-D-N-Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Nelcia A taki kamień jak masz na kominie nie mógłby być na cokole? Mógłby i Paweł chce, ale ja nie:sick: Bo mi sę nie podoba jak są takie szerokie fugi, bleeeeeeee Wiem, wiem, można prawie bezfugowo, ale przy kamieniu tak do końca się nie da (chyba?) No i dlatego nie mamy jeszcze nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.07.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Mi się kamień baaaardzo podoba!!!!! Aniu, nie piszę, że nie tylko właśnie o to zlanie z drzwiami mi chodziło Jest bomba ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.07.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Aniu, co do Twojego wyznania ... W moim środowisku w Polsce się mówiło, że jak lekarz nie pije , to nei lekarz.. :D Tego mi najbardziej będzie brak w ciąży. Kieliszka Baileleysa wieczorkiem. No oprócz widoku własnych stóp i w miarę normalnej figury:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.07.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Anagat da się to wytrzymać dla takiego szczęścia tylko ILE TRZEBA SIĘ PRZY TYM NAROBIĆ żartuję oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.07.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 hehe Yokasta, nie wiem czy masz na myśli to co ja, ale mój Radek mawia, że on robi i robi i nic:/ Więc faktycznie narobić się trzeba:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.07.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 E tam, taka robota to sama przyjemność! I wiem co mówię (teraz się z tego śmieję...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.07.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 (edytowane) Ja tylko mam nadzieję, że mi się też tak poszczęści jak Tobie:) Aniu a skoro Ty jeszcze tu jesteś, to gdzie kupowałaś swoje białe drzwi? Przeleciałam znowu początek Twojego wątku, ale nie było.. Gdzieś podobne w necie znalazłam i znowu zgubiłam..grrr.. dalej mam mętlik Edytowane 19 Lipca 2011 przez anagat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.07.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 anagat, drzwi to nasza stara dobra Gerda. Wypuścili wg mnie świetną serię, niedrogą i można sobie wybrać witrażyk spośród kilku różnych wzorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.07.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 ane3ka ale przeciez jakby wyskoczyla cesarka to anestezjolog musi byc w szpitalu, nie ma mozliwosci ze szpital jest bez anestezjologa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.07.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 sprawdziłam jeszcze - to jest model GTT (metalowe do domów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.07.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 ane3ka ale przeciez jakby wyskoczyla cesarka to anestezjolog musi byc w szpitalu, nie ma mozliwosci ze szpital jest bez anestezjologa ja się nad tym bardzo głęboko zastanawiałam... Jest tam ktoś jeszcze ale nie wiem o co chodzi, że nie chcą robić znieczulenia na zawołanie. Na pewno nie o kasę, bo to akurat jest ustalone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.07.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Na pewno jest anestezjolog jest w szpitalu Aniu. Musi być. A inną sprawą są znieczulenia do porodu tzw. ZOP-y .Lekarz na dyżurze jest od nagłych wypadków. Poród to nei jest nagły wypadek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.07.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Anagat no o to mi chodziło, o to taki śmiech przez łzy trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 19.07.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 A to zależy od punktu widzenia Dla rodzącej to nagły wypadek, no bo w końcu nie rodzi codziennie. Dla położnych i lekarzy to codzienność. Ja bardzo bym chciała zachować jak największy spokój, w końcu to coś naturalnego. OK, dość już o tych porodach... Życie pokaże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 19.07.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Aniu, powtórzę za dziewczynami - piękny domek!!! Elewacja boska, a pokoik bajkowy!!! Trzymam kciuki za pomyślne rozpakowanie. Ja jestem z 29 lipca - lew, fajny znak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.07.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Aniu, to nie jest nagły wypadek, to prawie zawsze natura i fizjologia:) Nagły wypadek jest wtedy, kiedy zagrożone jest życie lub zdrowie człowieka. Wyobraź sobie , że jest 1 anestezjolog na dyżurze, który pokrywa wszystkie emergency i robi również ZOP-y na porodówce. Jeden ZOP prosty zajmuje mi ok 30 min. Bo trzeba się umyć, trzeba przygotować zestaw , a także na koniec opisać. Wyobraź sobie, że w tym momencie przywożą kogoś umierającego, którego natychmiast trzeba intubować, a ja jestem w połowie drogi.. W polskich realiach do robienia tych znieczuleń potrzebny jest wg. mnie drugi anestezjolog. A to już droga impreza dla szpitala, dlatego tak niewiele szpitali oferuje taki serwis. Koniec o porodach. Baaaardzo dziękuję za namiary na drzwi:) Stać nas i ładnie są:) A skoro Wy jesteście zadowoleni, to my też będziemy. A zamawiałaś z montażem? Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts