Nelli Sza 21.07.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 To ja już się żegnam, bo jestem pijana.....ze szczęścia Ale jutro tu wrócę, zmowu wyściskać NASZEGO STASIA I JEGO CUDOWNYCH RODZICÓW !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.07.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 GRATULACJE GRATULACJE i sówkowych snów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 21.07.2011 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Hehe czułam:) To ja jutro wypiję za Anię Stasia i Tatusia:) GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 22.07.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Aniu!!! jak dobrze że ten piękny pokoik ma już swojego właściciela:) Gratuluję i ściskam mocno całą Waszą trójeczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.07.2011 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 aneczko ale super! Serdeczne gratulacje dla Was Uściskaj od nas Stasia koniecznie! PS. Ale Nelli tu zrobiła zadymę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panczurka 22.07.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Aniu gratuluję i zazdroszczę Wam szalenie, że możecie trzymać już Wasz CUD w ramionach! Wszystkiego dobrego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 22.07.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 od dawna podglądam i podziwiam.....rzadko coś piszę.......ale teraz musiałam ....WIELKIE GRATULACJE DLA RODZICÓW.....życzę dużo zdrowia dla synka.....niech rośnie zdrowo....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 22.07.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 (edytowane) O RANY, JAK SIĘ CIESZĘ!!!! NELKA, DOBRZE, ŻE NAROBIŁAŚ RABANU I PODAŁAŚ TAK CUDOWNĄ WIADOMOŚĆ!!! ANIA!!!! OGROMNE, OGROMNE, Z CAŁEGO SERCA GRATULACJE!!!!!!! Edytowane 22 Lipca 2011 przez Anjazzielonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 22.07.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Staś na świecie . To najwyższa pora się przywitać u ciebie. !!! GRATULUJĘ SYNKA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olszynka 22.07.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Aniu, serdecznie gratuluję i ściskam. Pozdrawiam serdecznie całą Trójkę. Tylko wracajcie szybko i do zobaczenia na spacerku.Dzięki Nelli za radosną wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 22.07.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 GRATULACJE DLA SZCZĘŚLIWYCH RODZICÓW!!!!!! http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=36893&d=1294163691 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.07.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ogromne gratulacje dla Rodziców! Stasiu witaj!!! Ps. Aniu, nie pamiętam czy już tu się kiedyś witałam, ale podglądam regularnie. Na wszelki wypadek mówię dzień dobry Ps2. Ja liczyłam na 25 lipca. Mój synek jest z tego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 22.07.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 G R A T U L A C J E dla młodych rodziców :wave: Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku i poród przeszedł sprawnie i bez komplikacji ! ! ! Trochę zazdroszczę, że już możesz przytulić swojego Skarba, ale poczekam i ja cierpliwie... A nie mówiłam, że będzie rak :hug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 22.07.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Toż i ja się przyłączam: z gratulacjami i życzeniami! Rodzicielom: radości, cierpliwości! Stasiowi: zdrówka i radości z odkrywania świata! Bo potencjał jest: jak to u Raczków urodzonych 21. lipca . Jeszcze raz: gromkie JUUUUUPPPIII! Marzena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.07.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Witaj Staś na świecie Zacytuje mój ulubiony wiersz.... " Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym? - Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. - Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. - Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. - Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU". " Gratulacje dla Rodziców Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny. Narysują słońce roześmiane. Zbudują domek z klocków. Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone. Ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.07.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Czułam wczoraj po kościach, że coś się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.07.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 wielkie, ogromne gratulacje dla rodziców!!!! Witaj, stasiu !!!!!!!!!!!!! I baw się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.07.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Wracam, bo przeczytałam na poprzedniej stronie zadymę Nelci i padłam! Na cześć Stasia - HIP HIP HURRAAA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 22.07.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 A ja wczoraj wieczorem zaglądałam, chwilkę przed postem Nellki - i nic. A Staś był na świecie! No wyczucia za grosz nie mam Witaj Stasiu, niech Ci się dobrze dzieje na tym świecie! Aniu i mężu Ani - wszystkiego najlepszego! Moje ogromne gratulacje! Całujemy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 22.07.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Od jutra zacznie się niezła zadyma w Twoim wątku Aniu A jaka zadyma w życiu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts