Arnika 05.08.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Dzięki za linka, tylko tyle, że ja po włosku to nic nie kumam.... A czytałam kiedyś betib... Co takiego się jej przytrafiło...? Dziennik jej zjadło czy co...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.08.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 super wyszla ta lazienka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.08.2010 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Dzięki za linka, tylko tyle, że ja po włosku to nic nie kumam.... A czytałam kiedyś betib... Co takiego się jej przytrafiło...? Dziennik jej zjadło czy co...? Arnika - tu masz linka do tej samej strony po ang.: http://www.ascot.it/en/products/ascot_studio/pun Mam nadzieję, że jest Ci trochę bliższy. A jak chcesz coś wiedzieć więcej o Punach to pytaj. No i tutaj znajdziesz też sporo: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?94882-Poszukiwane-bia%C5%82e-p%C5%82ytki-cegie%C5%82ki No właśnie betib zniknęła galeria. Jednego pięknego dnia ni z tego ni z owego została przeniesiona a potem całkiem galerię szlag trafił http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g025.gif markoto - a podziękował, ale która? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 06.08.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 kurcze... zastanawiam się nad mozaiką do górnej łazienki... nawet fajnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.08.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Aniu, łazienka piękna, stylowa, elegancka, nieco tajemnicza. No ale kiedy będą kolejne zdjęcia z Twojego urokliwego domu, co??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.08.2010 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witaj Anno eM. Ja to chyba u siebie same Anny goszczę Ja z mozaiki jestem zadowolona... Anjuzzielonego. Wrzuciłam zdjęcia tego, co popchnęliśmy do przodu a mianowicie dolnej werbenowej łazienki i górnej. Górną powolutku będziemy kończyć ale to dopiero jak ślubny wróci z delegacji. Niestety sama nie dam rady położyć podłogi, choć bardzo bym chciała. Wszystko wymaga czasu. Dodatkowo już niedługo wybieramy się na urlop, więc prace też staną na jakiś czas. Jak tylko złożymy szafki na buty, cyknę przedpokój. Stołowy też zyskał mebelki - białą sofę Ektorp i witrynę Liatorp takową: http://www.ikea.com/PIAimages/74026_PE190771_S3.jpg Przed naszym wyjazdem na urlop powinien też pojawić się stół, który już teraz wiem, niestety będzie trochę za mały. Zrobiłabym zdjęcia stołowego, ale tam jest straszny syf... wszędzie kurz i kartony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.08.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 ane.................łazienka przepiękna.................klimacik super ...............styl glamour ....to co lubię................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.08.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Dzięki PatyJa to nawet nie umie nazwać tego, co mi się podoba. Dolna łazienka z założenia miała być nieco glamour, górna natomiast naturalna - SPA. Uwielbiam skandynawskie klimaty, kręcą mnie angielskie ceglane, wiktoriańskie domy, ich cudowne tapety, schody z białymi tralkami, białe listwy przypodłogowe. Ale też część mojego serca należy do południa - w szczególności Chorwacji. Piaskowce, trawertyny... No i te okiennice. Kiedyś mieliśmy pomysł, żeby dom miał okiennice, ale zwykle te pomysły okazują się dość kosztowne. Zamiast okiennic są rolety. Jedyne okno, które pozostało bez rolety to to łukowe. Kiedyś może pojawi się tam okiennica.No i jeszcze taki troszkę retro mi się podoba...Wrzucam sobie kilka inspiracji z Liatorpami (są śliczne)http://farm4.static.flickr.com/3027/2870517493_5e741746d2_o.jpg http://farm4.static.flickr.com/3035/2870516769_db4552dc98_o.jpg http://abiteast.typepad.com/photos/uncategorized/2008/04/06/_mg_9792.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 07.08.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Normalnie, jestem z siebie okropniaście dumna, bo pod nieobecność ślubnego zaimpregnowałam gresy pod fugowanie, skręciłam 1 szafkę na buty, 2 stoliki nocne, 3 szuflady do szafki pod umywalkę Wkrętarka opanowana! A ślubny wraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.08.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 No to gratulki...Ale pokaż ślubnemu, że potrafisz, to będziesz musiała dawać ze wszystkim sobie radę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 07.08.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) No to gratulki... Ale pokaż ślubnemu, że potrafisz, to będziesz musiała dawać ze wszystkim sobie radę.... I tak muszę Trzeba sobie dawać radę, bo inaczej wszystko by stało i czekało na niego Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez ane3ka1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 07.08.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Ane3ka, takie powiedzenie jest - bardzo prawdziwe >>w małżęństwie wygrywa ten, kto pierwszy powie: "nie potrafię"<< Ach, jaka ja jestem obryta z teorii! A praktyka? Mam własną osobistą wkrętarkę, prywatną kolekcję wierteł do boscha i młotek o damskiej wadze 300g Oraz męża, który na pytanie o to co lubi robić z prac domowych wykończeniowych, odpowiada "no chyba... nic". A ja lubię Działaj jak potrafisz i lubisz, trzeba sobie jakoś radzić w życiu. A równouprawnienie to już jakiś czas mamy Piękna witryna, choruję na te sama sofę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anutka2 08.08.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 a te pojemniki szklane w jednej z witryn.... rewelacja;) podobają mi się takie jasne cuda , jak te meble:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.08.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Zachwyciła mnie ta łazienka, baaaardzo elegancka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.08.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Zachwyciła mnie ta łazienka, baaaardzo elegancka Miło takie rzeczy słyszeć... Ale nam się wczoraj eleganckość łazienki popsuła Założyliśmy kibelek - już drugi, bo pierwszy był źle odlany i deska się kolebotała. Po obcięciu maty wyciszającej naszym oczom ukazała się zajeb@@##*cie wielka dziura. A więc "fachowcowi" SIĘ wycięła za duża w kafelku no i se wystaje... Co teraz zrobić? Zrywać płytki. Ale jak oderwać płytki od karton-gipsu? Jak se człowiek sam nie zrobi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.08.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Ależ pięknie się zrobiło! :jawdrop:Kuchnia klimatyczna i moje ukochane zestawienia kolorystyczne:wiggle:. Łazienka rasowa, Kładz drewno tylko pamiętaj o mega impregnacji;). Planujesz zalakierować czy zaolejować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.08.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Ależ pięknie się zrobiło! :jawdrop:Kuchnia klimatyczna i moje ukochane zestawienia kolorystyczne:wiggle:. Łazienka rasowa, Kładz drewno tylko pamiętaj o mega impregnacji;). Planujesz zalakierować czy zaolejować? Cześć Anetko, fajnie, że wpadłaś Parkiet jest już położony - kupiliśmy gotowy, dębowy, lakierowany na mat. W przyszłym tygodniu mają przyjść kończyć tą łazienkę, bo kafelkarze czekali aż z mężem strzelimy podłogę. Zostanie jeszcze blat na obudowy z geberitów i blat na szafkę pod umywalkę. Nie mamy też umywalki... ale mam coś na oku. No i lustro, ma być prawie na całą ścianę - jak się uzbiera na lustro to będzie. Ja sobie do Ciebie zaglądam, szkoda, że tak was załatwili z kuchnią i drzwiami, ale za to masz inne szczęścia :) Zastanawiałam się czy jesteś jeszcze w PL czy wróciłaś do NO??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.08.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 My już w No, lecimy 12 września na montaż kuchni, drzwi i listew...mamy tylko tydzień, musimy też podopinać kwestie ze sprzątaniem bo kolejna podróż do Pl już z dzidziusiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.08.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Uwielbiam skandynawskie klimaty, kręcą mnie angielskie ceglane, wiktoriańskie domy, ich cudowne tapety, schody z białymi tralkami, białe listwy przypodłogowe. Ale też część mojego serca należy do południa - w szczególności Chorwacji. Piaskowce, trawertyny... No i te okiennice. Kiedyś mieliśmy pomysł, żeby dom miał okiennice, ale zwykle te pomysły okazują się dość kosztowne. Zamiast okiennic są rolety. Jedyne okno, które pozostało bez rolety to to łukowe. Kiedyś może pojawi się tam okiennica. tu wita sie kolejna Ania;-)) Oj bardzo podoba mi sie to co napisałas powyzej! bardzo podoba mi sie Twoja kuchnia i klimat który tworzysz;-) moj dom tez ma byc troche skandynawski, z ceglasta sciana pomalowana na biało, z drewnianymi podłogami białymi podstopniami i białymi balustradami;-) bede stałą czytelniczką! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 16.08.2010 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 My już w No, lecimy 12 września na montaż kuchni, drzwi i listew...mamy tylko tydzień, musimy też podopinać kwestie ze sprzątaniem bo kolejna podróż do Pl już z dzidziusiem;) No to pięknie Anetko, gratulki i zazdraszczam (pozytywnie)! tu wita sie kolejna Ania;-)) Oj bardzo podoba mi sie to co napisałas powyzej! bardzo podoba mi sie Twoja kuchnia i klimat który tworzysz;-) moj dom tez ma byc troche skandynawski, z ceglasta sciana pomalowana na biało, z drewnianymi podłogami białymi podstopniami i białymi balustradami;-) bede stałą czytelniczką! Witaj kolejna Aniu (Kiedyś chyba zrobię jakąś sondę ile Ań mnie odwiedza:)) Byłam u Ciebie z rewizytą - czekam na zdjęcia, bo chyba gusta mamy podobne. A u nas małżowin Ukochany zaczął płytkowanie górnego korytarzyka. Wybraliśmy gres Opoczna Real Stone krem http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/nc/bj/tmfj/MqSyetTwo3WXT399XX.jpg W górnym korytarzyku stanie stoliczek z nóg od maszyny Neumann - ten z brzydkim pomarańczowym blatem do przemalowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts