mgiełka 30.01.2004 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Jak najbliżej pełnej ściany powinna być umywalka, aby wygodnie z niej korzystać. Zaplanowałam 10 cm. Szerokośc umywalki (wpuszczana w blat) wynosi 55cm. Powiedzcie, czy to nie za mało ( wszyscy szczupli ). Czy nie będziemy stukać łokciem w scianę? Czy jest jakiś standard? Proszę o uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 sa normy i mowia one ze odstep ma wynosic 30 cm jezeli dasz rade ....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgiełka 03.02.2004 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Dziękuję za podpowiedz. Dałam radę przesunąć i mam teraz 20 cm. od ściany. Myślę, że będzie dobrze. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts