Qter 07.04.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam, Zamierzam ruszyć z budową tego co na zdjęciu czyli: http://z500.pl/projekt/z2005.html?lustro=0 w wersji lustrzanej (wówczas garaż bedę mial od północy). Jedyne zmiany jakie zrobiłem w projekcie to:- poszerzenie garażu (tak aby spokojnie weszły dwa auta),- dodanie drzwi do pomieszczenia gospodarczego/kotłowni od strony ogrodu (tak aby z narzediami dookoła nie trzeba było ganiać),- zastąpienie ściany pomiędzy jadalnią a korytarzem dwoma słupami i poddciągiem (w przyszłości bedę chciał tam umieścić akwarium). Mam pytanie, co o tym sądzicie, co byście zmienili a może ktoś jeszcze buduje/bedzie budował lub już wybudował ten dom. PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qter 16.06.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witam, Poniżej wizualizacja projektu. Start budowy niebawem... PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwelinaP 28.02.2019 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Dzień dobry, szukam osób, które budują lub budowały dom według projektu Zx5. Czy mogę prosić o kontakt? Podoba nam się ten projekt i chcielibyśmy zapytać o kilka kwestii. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam! Witam, Poniżej wizualizacja projektu. Start budowy niebawem... PZDR Qter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts