mkwadrat 07.04.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Potrzebuje pomocy. Sypialnia 12 m2 kolor fioletowy , bedziemy go rozjaśniać teraz białymi elemantami. Docelowo mają być szafy białe zrobione na połysk... teraz pozostaje kwestia podłogi. Kafelki czy wszelkiego rodzaju płytki odpadają . Nie mamy ogrzewania podłogowego a jak bedą kafle bedzie bardzo zimno. Czy jest może jakiś inny materiał na podłoge ?? Drewno ?? Jaki orientacyjny koszt ?? Może ktoś akurat ma pobone rozwiązania i wrzuci zdjecia ?? Pozdrawiam p.s. ja wrzuce nie bawem swoje fotki jak na tą chwile pokój wyglada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.04.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Jak nie masz alergii, ja bym polozyla kremowa wykladzine. Slicznie by wygladalo z tymi fioletami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.04.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ja mam bielony dąb, fioletowe ścianyhttp://i683.photobucket.com/albums/vv195/Irma_murator/th_sypialnia002.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkwadrat 07.04.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ja mam bielony dąb, fioletowe ściany http://i683.photobucket.com/albums/vv195/Irma_murator/th_sypialnia002.jpg oo super a można wiedzieć ile za metr czegoś takiego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkwadrat 07.04.2010 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Jak nie masz alergii, ja bym polozyla kremowa wykladzine. Slicznie by wygladalo z tymi fioletami. za wykładzine dziekuje... jakoś tak troche tandetnie mi sie kojarzy. Ja chciałem płytki na wysoki połysk ale żona sie nie zgadza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.04.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Plytki do sypialni nie.Ja mam panele klon vancouver. Jasniutenkie.A o wykladzinie myslalam z tej wyzszej polki. Mnie sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 07.04.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 oo super a można wiedzieć ile za metr czegoś takiego ?? coś koło 80zł z robocizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkwadrat 07.04.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Plytki do sypialni nie. Ja mam panele klon vancouver. Jasniutenkie. A o wykladzinie myslalam z tej wyzszej polki. Mnie sie podoba. można wiedzieć ile taki klon za metr ?? i z jakiego rejonu polski ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.04.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ale to sa panele, bo nie wiem czy doczytales.Placilam okolo 80zl/m2. Jestem z Wroclawia.Teraz dopiero zauwazylam, ze poznikaly nam miejscowosci pod avatarkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkwadrat 08.04.2010 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ale to sa panele, bo nie wiem czy doczytales. Placilam okolo 80zl/m2. Jestem z Wroclawia. Teraz dopiero zauwazylam, ze poznikaly nam miejscowosci pod avatarkiem. aha rozumiem ... hmmm panele ja byłem w firemce comfortplus na Strzegomskiej ( nie reklamuje i nie pracuje tam żeby nie było) i było tam kilka fajnych białych drewnianych podłóg. Nie ukrywam że panele mimo że to sypialnia i raczej tam sie leży a nie nabija kilometry (12m2) i nie trzeba czegoś naprawde trwałego , to jednak mam panele w obecnym wynajmowanym mieszkaniu i powiem tak wygladają one okropnie i jakoś też pozostawia dużo do życzenia. Nie wiem jak u ciebie ellaj te panele pisze o swoich doswiaczeniach. Z tych podłóg co znalazłem w tej firemce nie ukrywam że podoba mi sie najbardziej własnie klon ( nie pamietam tylko jaka odmiana) ale jak tak biały i bez żadnych szarych cieni i słojów że ... szok. No ale cena....149 plus chemia coś koło 200 za metr by wyszło... Ale naprawde nie wiem czy nie warto... P.S. A PROPO FIRMY COMFORTPLUS.PL Z WROCŁAWIA .KTOŚ MA MOŻE JAKIEŚ DOŚWIADCZENIA ?? wydają sie być pożadną firmą , pełno zdjeć pokazywali mi z ich realizacji itp, gość który tam sprzedaje mógłby o podłogach chyba doktorat napisać. Na mnie to robi dobre wrażenie jak ktoś naprawde dużo wie róźnych szczegółow nie tylko cena itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkwadrat 08.04.2010 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Ale to sa panele, bo nie wiem czy doczytales. Placilam okolo 80zl/m2. Jestem z Wroclawia. Teraz dopiero zauwazylam, ze poznikaly nam miejscowosci pod avatarkiem. p.s.2 ja bym najchetniej wybrał jednak płytki ... żadną podłogą takiego efektu nie zrobie .Z tym że płytki to tylko moja marzenie bo żona definitywnie sie nie zgadza. I w części jej przyznaje racje bo zimno w nogi by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.04.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 A może żywica epoksydowa? zajrzyj do wątku Roberta Skitka, oprocz niego jest chyba jeszcze parę innych osób które mają białą podłogę żywicy ale nie pamiętam nicków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts