Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum działa coraz lepiej...

admin1719498882

Recommended Posts

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dlaczego mam w profilu cos takiego ?

Kluby użytkownik: Budowa - wymiana doświadczeń Mój dom: kiedyś zbuduję

Nie zeby mi to jakos bardzo przeszkadzalo , ale takie mam uwagi .

I nie moge wyslac pw , nie zebym jakos bardzo przezywala , ale nie ladnie nie odpowiedziec :no:

Edytowane przez rrmi

jak to jest szybko, to nie jestem pęczek rzodkiewek

na IE to istne Forum Muletora

Na Mozilli również demonem prędkości to nie jest ... - zwłaszcza że raz otwiera się błyskawicznie a potem przymula ...

PS.

Jak zamieścić avatara o rozmiarze dajmy na to 120x120pix ?? - widzę że większość forumowiczów zamieszcza avatary o wielkości większej niż dopuszczalne ??

Jak to zrobić ?

Barbossa - jak zamieściłeś swojego avatara ? - mój jest max wg informacji - a Twój jest większy ...

Przy okazji zmian przestawiłbym zegarek - Barbossa pisał przed chwilą a forum twierdzi, że dwie godziny temu ;)

czas przestawiamy sami w ustawieniach ...potem w lewej kolumnie -zaawansowane ustawienia .......na samym dole są ustawienia czasu i tam zaznacz +2.00 Kaliningrad ....zatwierdź zmiany

będzie ok:yes:

Tak, źle ustawiono wyświetlanie tematów, chyba w całej "Wymianie"

powinno być według "Ostatnich wpisów i "Malejąco" - a jest według "Tytułów wątków" i "Rosnąco"

Te osoby, co mają ustawione domyślne wyświetlanie wątków, mogę mieć wielki problem ze znalezieniem wątków ostatnio aktywnych

W ustawieniach w profilu jednak się nie da

W każdym dziale pod listą wątków trzeba ustawiać jak zaznaczono (jeśli jest inaczej, bo w większości działów jest OK)

kliknij by zobaczyć >> opcje wyswietlania.jpg

To bardzo duże utrudnienie, mam nadzieję że dla całego forum zostanie wprowadzone jednolite wyświetlanie takie, do jakiego się przyzwyczailiśmy, czyli najnowsze wątki na samej górze