admin1719498882 07.04.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Efekt pracy naprawczej już widać. Forum działa bardzo szybko, wróciły tytuły pod nickami. Pozytywnych zmian jest coraz więcej. Zgłaszajcie prosimy Wasze uwagi. Informujemy też, że porządkujemy działy forum. Pozdrawamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.04.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) Dlaczego mam w profilu cos takiego ? Kluby użytkownik: Budowa - wymiana doświadczeń Mój dom: kiedyś zbuduję Nie zeby mi to jakos bardzo przeszkadzalo , ale takie mam uwagi . I nie moge wyslac pw , nie zebym jakos bardzo przezywala , ale nie ladnie nie odpowiedziec Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 jak to jest szybko, to nie jestem pęczek rzodkiewekna IE to istne Forum Muletora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 07.04.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 jak to jest szybko, to nie jestem pęczek rzodkiewek na IE to istne Forum Muletora Na Mozilli również demonem prędkości to nie jest ... - zwłaszcza że raz otwiera się błyskawicznie a potem przymula ... PS. Jak zamieścić avatara o rozmiarze dajmy na to 120x120pix ?? - widzę że większość forumowiczów zamieszcza avatary o wielkości większej niż dopuszczalne ?? Jak to zrobić ? Barbossa - jak zamieściłeś swojego avatara ? - mój jest max wg informacji - a Twój jest większy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwent 07.04.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Wchodząc np w wymianę doświadczeń nie widzę nowych postów na pierwszej stronie - parę godzin temu było ok. Zakładam, że to przejściowe? pozdrtomek k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 nic nie ruszałem, to jeden z cudów tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwent 07.04.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Przy okazji zmian przestawiłbym zegarek - Barbossa pisał przed chwilą a forum twierdzi, że dwie godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 a żebym to ja wiedział jak bo to chyba w moim ogródku, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.04.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Niestety działa beznadziejnie wolno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.04.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Przy okazji zmian przestawiłbym zegarek - Barbossa pisał przed chwilą a forum twierdzi, że dwie godziny temu czas przestawiamy sami w ustawieniach ...potem w lewej kolumnie -zaawansowane ustawienia .......na samym dole są ustawienia czasu i tam zaznacz +2.00 Kaliningrad ....zatwierdź zmiany będzie ok:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.04.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 :Dzmieniłam przeglądarkę na Mozillę i wszystko hula ....teraz uczę sie nowego Forum i nie jest źle .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwent 07.04.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ew-ka dzięki zmienię sobie PS nie to żebym się czepiał w końcu pierduła, ale nie jak mi z mapy nie wynika, iż Polska leży w tej strefie czasowej Barbossa z daleka klikasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 (edytowane) co do tej Polski, to jesteś pewnien ? Edytowane 7 Kwietnia 2010 przez Barbossa słodka tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwent 07.04.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Wydaje mi się, iż tam jest czas Warszawa +1h http://24timezones.com/pl_czas/kaliningrad_czas_lokalny.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 07.04.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 rzeczywiście, jesteśmy w pięknym otoczeniu: Angola, Kongo, Nigeria itd, co prawda jest tam parę siurków z Europy, ale kudy im do nas, żal trochę, że np Papua Nowa Gwinea, wypadła ze strefy elit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwent 07.04.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ok. pomijając strefy czasowe, czy u Was także nie widać nowych postów w Wymianie doświadczeń ? Po kliknięciu mam coś jak poniżej - coś źle w ustawieniach? http://lh5.ggpht.com/_6iNv8PaGDF8/S7zMBFK0JmI/AAAAAAAAAsc/aes1gTeiR5c/s640/Bez%C2%A0tytu%C5%82u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.04.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Tak, źle ustawiono wyświetlanie tematów, chyba w całej "Wymianie"powinno być według "Ostatnich wpisów i "Malejąco" - a jest według "Tytułów wątków" i "Rosnąco" Te osoby, co mają ustawione domyślne wyświetlanie wątków, mogę mieć wielki problem ze znalezieniem wątków ostatnio aktywnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwent 07.04.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 W ustawieniach zaawansowanych jest jak poniżej - co mam zmienić?http://lh3.ggpht.com/_6iNv8PaGDF8/S7zRIfW5VeI/AAAAAAAAAsg/IaITTL2OK0k/s576/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.04.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 W ustawieniach w profilu jednak się nie da W każdym dziale pod listą wątków trzeba ustawiać jak zaznaczono (jeśli jest inaczej, bo w większości działów jest OK) kliknij by zobaczyć >> To bardzo duże utrudnienie, mam nadzieję że dla całego forum zostanie wprowadzone jednolite wyświetlanie takie, do jakiego się przyzwyczailiśmy, czyli najnowsze wątki na samej górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwent 07.04.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ok dzięki serdeczne. pozdrtk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts