Barbossa 09.04.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 he he eco.perre - może masz za małe ego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.04.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Regulaminu (tego, który jeszcze wczoraj był) ,a który jakoś teraz nie jest dostępny ?? Czerwono-czarna "belka" na górze strony, tam pierwsze z lewej "Forum" i z menu wybrać "Regulamin" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 09.04.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ?? Czerwono-czarna "belka" na górze strony, tam pierwsze z lewej "Forum" i z menu wybrać "Regulamin" ??? Pod tą "belką" znajduje się: Although the administrators and moderators of Forum Murator will attempt to keep all objectionable messages off this site, it is impossible for us to review all messages. All messages express the views of the author, and neither the owners of Forum Murator, nor vBulletin Solutions, Inc. (developers of vBulletin) will be held responsible for the content of any message. By agreeing to these rules, you warrant that you will not post any messages that are obscene, vulgar, sexually-oriented, hateful, threatening, or otherwise violative of any laws. The owners of Forum Murator reserve the right to remove, edit, move or close any content item for any reason. No chyba, że tylko u mnie, bo "psioczyłem" na Regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 09.04.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Wygląda że u Ciebie tylko . Mnie się regulamin punkt po punkcie wyświetla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 09.04.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Złośliwie dodam, że jest on (Regulamin) zupełnie w zmienionej wersji ( nie tylko językowej), a zgodnie z poprzednim, zmiana Regulaminu powinna być poprzedzona odpowiednim komunikatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.04.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 No chyba, że tylko u mnie, bo "psioczyłem" na Regulamin masz pewnie nieczyszczony cache i stronę pobiera z komputera, zamiast z sieci http://img502.imageshack.us/img502/1992/regulaminv.jpg reszty nie komentuję, bądź se złośliwy nadal* PS: ImageShack jest teraz po polsku* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 09.04.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Już go (Regulamin) „odzyskałem”, tyle że teraz nie wiem która wersja obowiązuje angielska, czy polska. Ps. To co wyżej jest najczystszą złośliwością z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.04.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dopiero dzisiaj udało mi się otworzyć link z powiadomieniem o odpowiedzi. Do tej pory nie mogłam się zalogować, a jak się już to udało, to po zalogowaniu się mogłam otworzyć tylko skrzynkę i trwało to całe wieki. To by oznaczało, że jest poprawa, bo w ogóle zaczęło mi działać. Był taki moment, kiedy myślałam, że zostałam zablokowana przez Administratora i zastanawiałam się za co i dlaczego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.04.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Prawdopodobnie masz nieoczyszczoną pamięć przeglądarki, gdzie siedzi masa zbędnych plików http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=pl&answer=32050 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomash_1982 10.04.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Jestem dzisiaj pierwszy raz odkąd Forum zmieniło szatę graficzną i nie tylko i rzeczywiście jest duuuuuużo lepiej. Co prawda na IE nadal zamula, natomiast na Google Chrome "śmiga" . Nie ma co oczekiwać cudów od razu, w końcu to wersja Beta, ale po tym jak wprowadzono zmiany to myślałem, że już tutaj nie będę zaglądał, a tu proszę, taka niespodzianka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 11.04.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Strasznie muli. Czekam, kiedy zacznie działać szybciej, bo wtedy pojawią się tak oczekiwane przez nas wszystkich reklamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.04.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Strasznie muli. To nic nie znaczy Znaczyć będzie, kiedy podasz prędkość swego łącza w tym momencie, kiedy "muli", korzystając z jakiegoś konkretnego testera [np. http://www.speedtest.pl ], by inna osoba mogła sprawdzić to u siebie, info o uzywanej przeglądarce i czasy odświeżania stron: głównej oraz innej, najlepiej jakiegoś konkretnego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 11.04.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 To nic nie znaczy A jeśli dodam, że w porównaniu z tym, jak chadzało i w porównaniu z tym, jak szybko ładują się inne fora, to czy to już coś znaczy? Speedtestów nie zrobię. Łącze 1,3Mb/s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.04.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 A jeśli dodam, że w porównaniu z tym, jak chadzało i w porównaniu z tym, jak szybko ładują się inne fora, to czy to już coś znaczy? Speedtestów nie zrobię. Łącze 1,3Mb/s. Czyli szybkość deklarowana; rzeczywista - bez speedtestu - pozostaje nieznana Od wtorkowego popołudnia 6 kwietnia nie zauważyłem żadnych większych problemów z prędkością (poza kilkoma dłuższymi przerwami na naprawy, ale wtedy strona po prostu nie działała przez kilka czy kilkanaście minut) U mnie standardowe przeładowanie strony to ok. 3 sekundy, na Operze, Chrome i FF podobnie; jedynie >> "Użytkownicy" zawsze 'wchodzą' dłużej, ok. 10 sek. szybkość mojego łącza to ok. 7,3 Mb/s [ http://www.speedtest.pl/results/7437392.jpg ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 12.04.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Forum dalej czołga się, a nie śmiga. Zmierzyłem - strona ładuje się około 20sek – do możliwości „przewijania” czy „klikania”.W niektórych tematach wejście na odpowiednia stronę trwa nawet ponad 30sek. Dla porównania inne fora zabierają mi max. do 3 sekund, a Onet wchodzi max. do 5 sek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.04.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 FM w nowej odsłonie super. I nie mam żadnego problemu z prędkością. za to irytuje mnie że linijki zawijaja sie niemal w połowie okienka co niepotrzebnie wydłuża strony http://img341.imageshack.us/img341/4387/posty2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 14.04.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Za to irytuje mnie że linijki zawijaja sie niemal w połowie okienka co niepotrzebnie wydłuża strony To jest miejsce na reklamy, które już się pojawiają przy niektórych użytkownikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 17.04.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 ja mam ttylko pytanie ;na kiedy przewidziane jest zakończenie usprawniania forum ?bo nie mam za b. czasu żeby bawić się w te kocki ( wkurza mnie że ...... - zresztą nieważne) - napiszcie komunikat jak już wszystko będzie gotowe , brrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.04.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 duduś może jakieś powiadomienie listowne? wpatruj sie w znaczek beta. jak zniknie to znaczy że już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 03.05.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Znaczek beta zniknął, a forum nadal jest koszmarne, nieczytelne, trudno wyłapać tematy w poszczególnych działach, wszystko zlewa się w jedną całość. Odwiedzam kilka forów, ale to, niestety, zrobiło się beznadziejne, czytanie go to udręka, a nie przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts