Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum działa coraz lepiej...

admin1719498882

Recommended Posts

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrze, że można sortować jak się chcę. Jednak powinna być możliwość zapisania tych ustawień. Nie wiem jak inni użytkownicy przeglądają forum, ale wydaje mi się, że właśnie po dacie stworzonego postu. Taki schemat wyświetlania był dotychczas i jeśli byłaby możliwość jego zachowania byłbym wdzięczny. W tym momencie aby odświeżyć np wymianę doświadczeń i sprawdzić czy pojawiły się nowe posty trzeba dodatkowo wykonać kilka czynności.

pozdr

tomek k

tak sobie patrzę w te ustawienia "konta" itepe

i się zastanawiam, czy Ci wszyscy ryczący o anonimowości i bezpieczeństwie na forum wiedzą w co się pakują,

ktoś (pardon, nie pamiętam) napisał, że to skrypt CBS, może przesada, bo nie pod tym kątem to jest zrobione,

ino zapewne pod innymi potrzebami :-)

stąd stwierdzenie "Forum działa coraz lepiej..." ma jednak pewien konkretny wydźwięk, strumień danych płynie

i proszę, nie piszcie, że to, tamto, to najluźniejsze i pozbawione emocji stwierdzenia, jakie udało mi się wykrzesać,

jedno sobie rezerwuję - pośladki rozchylę tylko na wezwanie proktologa i to tylko po udokumentowaniu, że jest on właściwą do tego osobą

Edytowane przez Barbossa
chwdp

Efekt pracy naprawczej już widać. Forum działa bardzo szybko, wróciły tytuły pod nickami. Pozytywnych zmian jest coraz więcej.

Zgłaszajcie prosimy Wasze uwagi.

Informujemy też, że porządkujemy działy forum.

Pozdrawamy :)

Widzę, że dobre samopoczucie Was nie opuszcza. Tylko nie ma ku temu powodów moi Drodzy. Forum na IE nadal muli tak, że nie da się w ogołe z tego korzystać, a co do reszty nie chce mi się już nawet pisać. Na szczęscie są inne fora:)

Na IE również pracuje bardzo szybko. Sprawdzamy to z różnych komputerów poza firmą. Zatem może jakiś problem Państwa z łączem albo komputerem?

Jakoś wszystkie inne fora i strony netowe działają bez zarzutu więc jednak wina jest po Waszej stronie. Jestem teraz w pracy gdzie mam zainstalowane dwie przeglądarki. Na Mozilli chodzi normalnie szybko, na IE muli tak samo jak w domu.

Na IE również pracuje bardzo szybko. Sprawdzamy to z różnych komputerów poza firmą. Zatem może jakiś problem Państwa z łączem albo komputerem?

Mam szybkie lacze z TPsa i muli , chociaz jest juz lepiej .Oczywiscie na IE , na tym drugim na F chodzi szybko. Moze jednak trafiam na chwile kiedy cos tam zmieniacie , nie siedze caly dzien przy kompie .

A może tak wreszcie napisać na jakiej wersji IE. Weźcie pod uwagę, że pomiędzy 6, 7 a 8 (starszych raczej nikt nie ma) są znaczące różnice jest chodzi o renderowanie stron, o interpretowanie html ? Co nie znaczy wcale, że np 6 można sobie ot tak odpuścić. Duża część korporacji ma zestandaryzowane komputery nawet bez prawa lokalnego admina - i tam często gęsto króluje IE6.

A ja przy okazji tez ogłoszę jeśli ktoś z was korzysta z IE6 to się nie dziwcie ze coś nie działa przeglądarka ta traci wsparcie większości serwisów. Tylko dla znających angielski mały komiks jak będę miał kiedyś czas to przetłumaczę.

http://img682.imageshack.us/img682/401/202018f53014.th.jpg

Edytowane przez eco.pierre
zmniejszyłem obrazek

No w domu to zawsze można no prawie, a w pracy to zależy ja u siebie korzystam z live cd Linux nie ze względu na przeglądarkę ale bezpieczeństwo, bo w pracy nie ja jedyny korzystam z komputera, a wiadomo logujemy się to tu to tam, antywirus tez jakiś najsłabszy wiec wiadomo. A tak odpalam sobie mandrive one i niczym się nie przejmuje . I wszystkim takie rozwiązanie polecam, jak by co służę radą.:cool:

Dlaczego jedni maja duże awatary a inni 80x80:( Ja chce 120x120 taki jak te co maja ci co maja większe. :D

Edytowane przez eco.pierre
nie tylko kobieta zmienna jest

tak sobie patrzę w te ustawienia "konta" itepe

i się zastanawiam, czy Ci wszyscy ryczący o anonimowości i bezpieczeństwie na forum wiedzą w co się pakują,

ktoś (pardon, nie pamiętam) napisał, że to skrypt CBS, może przesada, bo nie pod tym kątem to jest zrobione,

ino zapewne pod innymi potrzebami :-)

stąd stwierdzenie "Forum działa coraz lepiej..." ma jednak pewien konkretny wydźwięk, strumień danych płynie

A, że nie jest to bezpodstawne „podejrzenie” mogą o tym świadczyć zapisy Regulaminu (tego, który jeszcze wczoraj był) ,a który jakoś teraz nie jest dostępny – tak więc każdy tu wchodzi na własne ryzyko, a teraz to nawet z wielką niewiadomą – bo Regulaminu brak.