Gosiek33 03.05.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Znaczek Beta jest nadal w lewym górnym rogu przy tytule Ale zaczynam się zniechęcać, porąbana jest zupełnie opcja z dziennikiem i komentarzami buuuuuuuuu z pozycji bloga nie mogę znaleźć komentarza a najgorsze jest to, że tak wiele osób myśli chyba podobnie po pouciekały z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.05.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Dodatkowo dziś maksymalnie rozjeżdża się na firefoxie. WRRRRR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2010 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Dodatkowo dziś maksymalnie rozjeżdża się na firefoxie. WRRRRR. U mnie nie rozjeżdża się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 09.05.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam; Droga Redakcjo bardzo proszę o przeniesienie wątku "Może ktoś ma doświadczenie z piecem Defro Eko" z Wymiany doświadczeń ogólnie do OGRZEWANIA. Właśnie tam znajdują się tematy z tym związane i tylko tam mam szansę doczekać się odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula1122 11.05.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dzisiaj pierwszy raz po modyfikacji zalogowałam się na forum i pobiegłam od razu sprawdzić nowy szukacz - wpisałam frazę "APS 183" (czyli symbol projektu domu, którym się interesuję) i .... nie wyszukał mi absolutnie nic! Wg wyszukiwarki fraza jest za krótka, za długa, albo nie wiadomoco...Stara szukaczka radziła sobie lepiej - wyrzucała milion różnych wyników, ale w pierwszych kilku dostawałam to, na czym mi zależy, a ta?? No klapa po całości!!Jeszcze to upierdliwe wstukiwanie kodu, no po co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 13.05.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 A mnie to nowe forum czasami doprowadza do czasami do szału. Z 100 stron zrobilo sie 1000 moze i są czytelniejsze tylko to szukanie.Wolne,pisze szybka odpowiedz chcę wyslac-ups juz mnie wylogowano i tak po pare razy,zabawa w kotka i myszke.Poczta zero wiadomości nagle jednnego dnia wszystkie od poczatku nowego forum się znalazły.Szkoda ,ze większosc juz nie aktualna.Może z czasem będzie lepiej ale narazie tęsknie za starym.Niestety częstoteż na skutek irytacji je wyłączam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.05.2010 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 dzisiaj pierwszy raz po modyfikacji zalogowałam się na forum i pobiegłam od razu sprawdzić nowy szukacz - wpisałam frazę "APS 183" (czyli symbol projektu domu, którym się interesuję) i .... nie wyszukał mi absolutnie nic! Wg wyszukiwarki fraza jest za krótka, za długa, albo nie wiadomoco... Stara szukaczka radziła sobie lepiej - wyrzucała milion różnych wyników, ale w pierwszych kilku dostawałam to, na czym mi zależy, a ta?? No klapa po całości!! Jeszcze to upierdliwe wstukiwanie kodu, no po co to jest? Łatwiej teraz przez google szukać: forum Muratora APS 183 i znajdujesz.... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?124970-Projekt-APS-183-z-Archi-Projekt-prosze-o-ocene-projektu!!&p=4092205#post4092205 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?160076-APSik-Megusi&p=4102607#post4102607 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 14.05.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 A najlepiej w googlach : site:forum.muratordom.pl APS 183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robdk 14.05.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Witam Mam małą sugestie do Redakcji. Otóż brakuje mi jednej rzeczy z poprzedniej wersji forum co znacznie mi utrudnia czytanie. chodzi o to, że jak jest wiele odpowiedzi w wątku i dochodzę do końca to dawniej na dole była taka sama belka (lub podobna - nie pamiętam) jak ta na górze z linkami do działu, poddziału i forum głównego.Wtedy wystarczyło kliknąć na np. Wymiana doświadczeń (bo tu czytałem ostatni np. wątek) i wystarczyło jednym kliknięciem znaleźć się na pierwszej stronie z najnowszymi wątkami z działu. Oczywiście jest tutaj szybka nawigacja na dole strony, ale już wolę przewijać do góry strony niż wybierać z tej listy rozwijanej. Proszę o rozważenie tej uwagi, bo wykonanie tego to chwila dla programisty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 18.05.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 z "Twoje posty "można było (kiedyś )wejść prosto w dany dział np . wymiana doświadczeń, wnętrza, ogrody - czy będzie to jeszcze możliwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 03.06.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 jak sprawdzać ( w co wejść ) czy ktoś mi coś odpiał w poście , nie wchodząc w post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 06.06.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 !!! Nowe forum to porażka !!! Każda minuta tutaj kosztuje mnie godzinę życia, mam nieprzeczytane wiadomości a nie mogę ich znaleźć, nie mogę się dostać do komentarzy do mojego dziennika - nie ma linka przy mojej wizytówce !!! Komu to przeszkadzało ???? lepsze wrogiem dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.06.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 mam nieprzeczytane wiadomości a nie mogę ich znaleźć, nie mogę się dostać do komentarzy do mojego dziennika - nie ma linka przy mojej wizytówce !!! Jakie wiadomości? priwy? na górze strony jest link do skrzynki Wiadomości: 1 | Twój profil | Twoje posty | Ustawienia | Wyloguj się Na blog najszybciej wejdziesz klikając liczbę swoich wpisów - pod awatarem, przy "Wpisy w Dziennikach Budowy" komentarze w dzienniku-blogu - masz chyba jeden, własny, przynajmniej tak wynika z rubryki po prawej stronie bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 12.06.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 ponawiam pytania :--"z "Twoje posty "można było (kiedyś )wejść prosto w dany dział np . wymiana doświadczeń, wnętrza, ogrody - czy będzie to jeszcze możliwe ? jak sprawdzać ( w co wejść ) czy ktoś mi coś odpiał w poście , nie wchodząc w post? - "jak sprawdzać ( w co wejść ) czy ktoś mi coś odpiał w poście , nie wchodząc w post? Czy ktoś mi od[owie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.06.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 "z "Twoje posty "można było (kiedyś )wejść prosto w dany dział np . wymiana doświadczeń, wnętrza, ogrody - czy będzie to jeszcze możliwe ? Chyba nie - jedyna forma to kliknięcie "przejdź do tematu" "jak sprawdzać ( w co wejść ) czy ktoś mi coś odpiał w poście , nie wchodząc w post? Raczej chodzi o wątek - nie da się, trzeba ustawić automatyczne subskrybowanie tematów, w których zabiera się głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 15.07.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Pojawiło się proste narzędzie do szybkiej zmiany wielkości czcionki, widoczne w każdym poście dwie literki "A" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.07.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Nie wiem, czy to już było, ale zauważyłam dziś funkcję zapobiegającą wysyłaniu zdublowanych wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.08.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A cóż sie dzisiaj dzieje, że forum chodzi jak ślimok? Może to tylko u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.08.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 U mnie też.. pojawiło się małosprytne logo przy każdej karcie - nie dość, że przypomina McDonalds, to jeszcze wyświetla się (w Operze) ZANIM strona załaduje się w całości - dla mnie to spore utrudnienie, bo przegladam hurtowe ilości wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.08.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 U mnie też. (...) dla mnie to spore utrudnienie, bo przegladam hurtowe ilości wpisów To musisz mieć nerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts