Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Forum działa coraz lepiej...

admin1719498882

Recommended Posts

Znaczek Beta jest nadal w lewym górnym rogu przy tytule :cool: Ale zaczynam się zniechęcać, porąbana jest zupełnie opcja z dziennikiem i komentarzami buuuuuuuuu z pozycji bloga nie mogę znaleźć komentarza a najgorsze jest to, że tak wiele osób myśli chyba podobnie po pouciekały z forum :bash:

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzisiaj pierwszy raz po modyfikacji zalogowałam się na forum i pobiegłam od razu sprawdzić nowy szukacz - wpisałam frazę "APS 183" (czyli symbol projektu domu, którym się interesuję) i ....

nie wyszukał mi absolutnie nic!

Wg wyszukiwarki fraza jest za krótka, za długa, albo nie wiadomoco...

Stara szukaczka radziła sobie lepiej - wyrzucała milion różnych wyników, ale w pierwszych kilku dostawałam to, na czym mi zależy, a ta?? No klapa po całości!!

Jeszcze to upierdliwe wstukiwanie kodu, no po co to jest?

A mnie to nowe forum czasami doprowadza do czasami do szału. Z 100 stron zrobilo sie 1000 moze i są czytelniejsze tylko to szukanie.Wolne,pisze szybka odpowiedz chcę wyslac-ups juz mnie wylogowano i tak po pare razy,zabawa w kotka i myszke.Poczta zero wiadomości nagle jednnego dnia wszystkie od poczatku nowego forum się znalazły.Szkoda ,ze większosc juz nie aktualna.Może z czasem będzie lepiej ale narazie tęsknie za starym.Niestety częstoteż na skutek irytacji je wyłączam.

dzisiaj pierwszy raz po modyfikacji zalogowałam się na forum i pobiegłam od razu sprawdzić nowy szukacz - wpisałam frazę "APS 183" (czyli symbol projektu domu, którym się interesuję) i ....

nie wyszukał mi absolutnie nic!

Wg wyszukiwarki fraza jest za krótka, za długa, albo nie wiadomoco...

Stara szukaczka radziła sobie lepiej - wyrzucała milion różnych wyników, ale w pierwszych kilku dostawałam to, na czym mi zależy, a ta?? No klapa po całości!!

Jeszcze to upierdliwe wstukiwanie kodu, no po co to jest?

Łatwiej teraz przez google szukać: forum Muratora APS 183 i znajdujesz....

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?124970-Projekt-APS-183-z-Archi-Projekt-prosze-o-ocene-projektu!!&p=4092205#post4092205

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?160076-APSik-Megusi&p=4102607#post4102607

Witam

Mam małą sugestie do Redakcji. Otóż brakuje mi jednej rzeczy z poprzedniej wersji forum co znacznie mi utrudnia czytanie. chodzi o to, że jak jest wiele odpowiedzi w wątku i dochodzę do końca to dawniej na dole była taka sama belka (lub podobna - nie pamiętam) jak ta na górze z linkami do działu, poddziału i forum głównego.

Wtedy wystarczyło kliknąć na np. Wymiana doświadczeń (bo tu czytałem ostatni np. wątek) i wystarczyło jednym kliknięciem znaleźć się na pierwszej stronie z najnowszymi wątkami z działu. Oczywiście jest tutaj szybka nawigacja na dole strony, ale już wolę przewijać do góry strony niż wybierać z tej listy rozwijanej.

Proszę o rozważenie tej uwagi, bo wykonanie tego to chwila dla programisty....

• 3 weeks później...
mam nieprzeczytane wiadomości a nie mogę ich znaleźć,

nie mogę się dostać do komentarzy do mojego dziennika - nie ma linka przy mojej wizytówce !!!

Jakie wiadomości? priwy? na górze strony jest link do skrzynki

Wiadomości: 1 | Twój profil | Twoje posty | Ustawienia | Wyloguj się

Na blog najszybciej wejdziesz klikając liczbę swoich wpisów - pod awatarem, przy "Wpisy w Dziennikach Budowy"

komentarze w dzienniku-blogu - masz chyba jeden, własny, przynajmniej tak wynika z rubryki po prawej stronie bloga

ponawiam pytania :

--"z "Twoje posty "można było (kiedyś )wejść prosto w dany dział np . wymiana doświadczeń, wnętrza, ogrody - czy będzie to jeszcze możliwe ? jak sprawdzać ( w co wejść ) czy ktoś mi coś odpiał w poście , nie wchodząc w post?

- "jak sprawdzać ( w co wejść ) czy ktoś mi coś odpiał w poście , nie wchodząc w post?

Czy ktoś mi od[owie ?

"z "Twoje posty "można było (kiedyś )wejść prosto w dany dział np . wymiana doświadczeń, wnętrza, ogrody - czy będzie to jeszcze możliwe ?

Chyba nie - jedyna forma to kliknięcie "przejdź do tematu"

"jak sprawdzać ( w co wejść ) czy ktoś mi coś odpiał w poście , nie wchodząc w post?

Raczej chodzi o wątek - nie da się, trzeba ustawić automatyczne subskrybowanie tematów, w których zabiera się głos

• 5 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...