Gosiek33 13.08.2010 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Faktycznie - mnie też mało podoba się ten McDonalds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.08.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Dziś na stronie głównej forum jestem nie zalogowana (mimo prób logowania, zanim się zorientowałam, nie udaje się), a jak wejdę na jakiś wątek, to już mnie wita jako amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.08.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Ale po powrocie z wewątka na główną powinnaś być zalogowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.08.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) No włąsnie po powrocie na główną było to samo. Ale teraz już gra A jeszcze chciałam zapytać. Flagi nadal w cały świat? Czy mi sie wydaje i tak ma być? Napisze post, potem przechodzę na poziom wyżej (z gornej belki, nie cofając), a tu wątek, gdzie napisałam świeci mi sie jako nie przeczytany (oczywiście tylko ten mój post jest nie przeczytany przeze mnie). Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts