docieplanie 11.04.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 ogólnie to jestem spokojna osobą i nie lubie nikomu robić "pod górkę" ale jak sobie wspomnę,że poleciłem ten tynk właścicielom budynku zapewniając,że to dobry towar,póżniej jak wyszły plamy świeciłem oczami mówiąc,że to jakaś nieszczęśliwa pomyłka, po czym w piątek pomalowałem kawałek ściany i pojechałem do domu aż mam strach jechać na budowę w poniedziałek bo wychodzę przy ludziach na głupka.....chyba zrobie tak jak piszesz leszeq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 02.08.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Hey, podłączę się pod temat,wykonawca kładł tynk,wyszły przebarwienia miejscowo.Na 70 m2 zużył 45 wiadra tynku 1,5 mm.Postanowili nałożyc tynk jeszcze raz,tynk został nałożony,zuzyto 7 wiader.Wyszło bardzo fajnie,ale niestety zostały slady po podestach(rusztowaniach),należy dodac iż stały one w odległości jakichś 10 cm od ściany.Struktura w tych miejscach,wygląda dobrze,nie ma jakichś miejsc w których brakowałoby kamienia itp.Minęły jakieś 2 tygodnie i plamy cały czas są.Co może być przyczyną w/w?Grunt kolorowany.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 02.08.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 no slady po podestach rusztowaniach juz nie zejda. inaczej nalozony tynk w tych miejscach, nie zatarty, lub zatarty w inny sposob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 03.08.2011 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Dzięki za szybką odpowiedź,która potwierdza to co przypuszczałem,wykonawca jednak upiera się,że struktura wygląda dobrze i że to na pewno wina tynku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts