aniaklepka 07.04.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam , w starym forum byłam zalogowana jako ania klepka. Po otwarciu nowego forum nie pamietałam swojego loginu czy było to ania klepka czy aniaklepka, i próbując się zalogować zresetowałam stare konto. Cy jest możliwość odzyskania starych danych włącznie z moim dziennikiem budowy?Pozdrawiamania klepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.04.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Witam , w starym forum byłam zalogowana jako ania klepka. Po otwarciu nowego forum nie pamietałam swojego loginu czy było to ania klepka czy aniaklepka, i próbując się zalogować zresetowałam stare konto. Cy jest możliwość odzyskania starych danych włącznie z moim dziennikiem budowy? Pozdrawiam ania klepka Ania, mozna zresetowac konto? Ja widze Twój "stary" profil tu: http://forum.muratordom.pl/member.php?53237-ania-klepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.04.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Postaramy się coś zrobić w tej sprawie i odzyskać konto Aniaklepka. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklepka 07.04.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Dziękuję za tak szybką odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 08.04.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam bardzo dziękuję za szybką pomoc. Wszystko działa.pozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts