chef 10.07.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Tinek usmiechnij sie do pati to dostaniesz fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 10.07.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Się uśmiechnąłem i dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaclio 07.08.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 U nas obecnie zrobione tynki i posadzki, instalacje, teraz rozpoczeliśmy malowanie narazie na biało oraz ocieplanie wełną poddasza (co wcale nie jest takie proste) bedziemy ocieplać wełną 15 i 10 - ile u Was potrzeba było wełny na ocieplenie bo jakoś nie mogę się doliczyć. Teraz nas czeka wykończeniówka ktora jest o wiele bardziej męcząca niż stan surowy zamknięty. Nadal nie mam ostatecznej koncepcji na kuchnię, sypialnię i garderobę - może jakieś zdjęcia.Dlaczego taka cisza na tym forum? Czyzby już nowe Maryśki nie budują się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chef 08.08.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 agaclio wełna to najgorsze cholerstwo z całej budowy u nas poszło około 120m2 wełny 10cm i trochę mniej 15cm ale lepiej jak sama pomierzysz swoje poddasze bo może być różnie. My mieliśmy rockwoola, strasznie gryzie i wszędzie wchodzi:), całe szczęście że to już za mną Mamy już wybrane kolory w przedpokoju - zielony, kuchni - brązowy i salonie - brązowy tylko że inny niż w kuchni Do 31 listopada 2011 roku w mojej miejscowości ma być kanaliza, zobaczymy ile jest warte słowo naszego wójta Poprzeglądaj zdjęcia z forum, trochę ich było, kuchnia w marysiach nie powala swoją przestronnością ale salon i jadalnia są olbrzymie i pełne możliwości do aranżacji, powodzenia. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 09.08.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 http://img685.imageshack.us/img685/7929/p1140093f.jpg Uploaded with ImageShack.us Witam, w końcu mamy podjazd,pozdrawiam wszystkich budowniczych Marysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chef 10.08.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 A kto tu zajrzał, jeden z najstarszych maryśkowiczów:) No pięknie, podjazd skończony, chyba jako jedyny masz ganek, okna i drzwi zgodny z projektem:) Jak się mieszka? Pewnie już spowszedniało:) Te brzozy strasznie wielkie się zrobiły. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynka14 11.08.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 hej, chciałabym zapytać, czy ktoś buduje Marysie z mazowieckiego (okolice Warszawy, Piaseczna, Konstancina, Grójca, Mszczonowa, Grodziska Mazowieckiego itp). Czy byłaby możliwość zobaczenia postawionego już domku osobiście? Chciałbym zobaczyć układ pomieszczeń itp. bo wiadomo ze osobiście to zawsze inaczej na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 12.08.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Moja Maryśka stoi w Ruścu koło Nadarzyna. hej, chciałabym zapytać, czy ktoś buduje Marysie z mazowieckiego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 14.08.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) A kto tu zajrzał, jeden z najstarszych maryśkowiczów:) No pięknie, podjazd skończony, chyba jako jedyny masz ganek, okna i drzwi zgodny z projektem:) Jak się mieszka? Pewnie już spowszedniało:) Te brzozy strasznie wielkie się zrobiły. Pozdrawiam, Witam, u mnie mija juz trzy lata jak mieszkamy i maryska sprawdziła sie 100% jako dom oszczedny i funkcjonalny , polecam wszystkim którzy maja problem z wybraniem projektu. Przyzna sie, że czasami zaglądam do was na stronke i ciesze sie że macie tyle wspólnych tematów , a zwłaszcza na temat budowy maryski. Pozdrawiam wszystkich Czarek Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynka14 15.08.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Moja Maryśka stoi w Ruścu koło Nadarzyna.[/QUO To w sumie bardzo blisko nas. Jak mielibyście kiedyś czas i ochotę to bardzo chętnie byśmy podjechali obejrzeć Waszą Maryśkę na żywo. Daj tylko znać kiedy mniej więcej byłaby taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 16.08.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 To w sumie bardzo blisko nas. Jak mielibyście kiedyś czas i ochotę to bardzo chętnie byśmy podjechali obejrzeć Waszą Maryśkę na żywo. Daj tylko znać kiedy mniej więcej byłaby taka możliwość My już w swojej Maryście mieszkamy, także kiedy tylko Wy macie czas i ochotę. Swój numer telefonu wysłałem na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynka14 16.08.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 "My już w swojej Maryście mieszkamy, także kiedy tylko Wy macie czas i ochotę. Swój numer telefonu wysłałem na PRIV" Dzięki wielkie za numer. Myślę, że w weekend byśmy mogli się spotkać i obejrzeć Wasz domek za co bylibyśmy bardzo wdzięczni. Zadzwonię jeszcze na początku weekendu, żeby dokładniej się umówić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 16.08.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Dzięki wielkie za numer. Myślę, że w weekend byśmy mogli się spotkać i obejrzeć Wasz domek za co bylibyśmy bardzo wdzięczni. Zadzwonię jeszcze na początku weekendu, żeby dokładniej się umówić. Pozdrawiam Nie ma problemu. Zapraszamy w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lumol 16.08.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam serdecznie , ja również zamierzam budować ten piękny domek w okolicach Poznania. Gdyby była możliwość odwiedzenia kogoś kto postawił już chociaż mury w marysi lub iskierce to byłbym ogromnie wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 04.09.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Witam Się we wątku nic nie dzieje, to ja się pochwalę, ze balustrada w mojej Marysi się pojawiła (Marysia trochę z tej strony inna niż wszystkie) Mała rzecz a cieszy http://img692.imageshack.us/img692/2931/forum1nm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chef 05.09.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Gratulacje Tinek, balustrada pięknie się komponuje z resztą Marysi Trafiłeś w dziesiątkę Lubie takie klimaty, nowocześnie ale z tradycjami. Teraz Ci tylko jeziora brakuje przed balkonem:) A jak postępy wykończeniowe w środku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 05.09.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Chefie na temat jeziora pomyślę w przyszłym roku W środku działają glazurnicy, pralnia/kotłownia gotowe, dziś zaczęli układać kafle w salonie, zaczyna się ładnie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chef 06.09.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Nie zapomnij wkleić fotek:) Pralnia i kotłownia jest w budynku obok Marysi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 06.09.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 kotłownia w budynku obok, a pralnia w miejscu "oryginalnej" kotłowni (za garażem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaipawel 11.09.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Hej. Nasza Marysia troszkę się zmieniła https://picasaweb.google.com/lwik81/Pulpit02?authuser=0&authkey=Gv1sRgCJuCxZ3a4fizMA&feat=directlinkzrobiliśmy wiatrołap i powiększyliśmy garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts