chef 11.09.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 Ciekawe rozwiązanie, sam mam poszerzony garaż i uważam to za najlepszy pomysł, tylko co wam dało powiększenie wiatrołapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaipawel 11.09.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 (edytowane) Wyciągnęliśmy schody poza obrys budynku tym samym zyskaliśmy jednocześnie duży korytarz na dole i na górze co pozwoliło nam zrobić dodatkową garderobę u góry https://picasaweb.google.com/lh/photo/9gmTDo0F7-0JTLdsZ1Cbh24r8jKqQtlBSBbcUFlAd-E?feat=directlink no i mamy dużą spiżarnię pod schodami Edytowane 11 Września 2011 przez olaipawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chef 11.09.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2011 W piłkę będziecie mogli grac na korytarzu, jak znalazł na euro 2012 Wklej fotkę jak to z zewnątrz wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaipawel 12.09.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 (edytowane) prawie jak hala sportowa:) Edytowane 12 Września 2011 przez olaipawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chef 12.09.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Słabo widać ale prawie jak stadion narodowy:) a tak poważnie to ten wiatrołap trochę przerośnięty, dosyć mocno ingeruje w kształt Marysi. No, ale jeśli taki domek odpowiada inwestorom to mnie się też podoba:) Co jeszcze zamierzacie zrobić w tym roku?? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaipawel 12.09.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 przez ten wiatrołap bardzo zmienił się kształt Maryśki. Kładziemy już dachówkę a w środę wstawiają okna. Do końca roku stan deweloperski> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaipawel 18.09.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 hej. Coś tu cicho. Możecie opisać jak rozwiązaliście sprawę oświetlenia w salonie jadalni i kuchni? Szukamy jakiejś inspiracji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaipawel 18.09.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 nam juz wstawili okna:) i powoli kończą dach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 18.09.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Ja mam oswietlenie tak jak w projekcie .Maż sam robi instalecje el. i stawierdziliśmy ze tak jest ok... Mieszkajac rok stwierdzam ze jest naprawde ok . Nas stołem czescią jadalniana mam lampe taka z 3 zwiasajacymi punktami świetlnymi...nas naroznikiem i ławą mam identyczna lampę z 2 zwiśnietymi punktami świetlnymi i na komodzie w tym samym stylu stoi lapa z 1 punktem świetlnym Wszedzie żaróweczki energooszczędne o ciepłym żółtym swietle i jest super :)Uwazam ze jest wystarczajaco... A u nas po staremu....ja obsadzam ogród ..w domu dochodzą nowe przedmioty w kuchni 2 nowe hokerki dzis zawieszam firany:)Super sie zrobiło z tymi hokerkami ..oczywiscie musiałam je przemalować tapicerke zmienić ale wyszło ok Mąz coś napomyka by kominek wstawić...nie wiem po co...w sumie komin juz jest wszystko przygotowane w wylewce....a niech ma niech sie cieszy...hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chef 18.09.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 U nas salon, jadalnia i kuchnia identycznie jak w projekcie. W przedpokoju dodalismy 3 kinkiety, 2 na srodkowej scianie nosnej i jeden w wejciu do domu , nad lustrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szynszyl 22.09.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Pati25 - jeśli mogłabyś, to poproszę kilka fotek waszego domku i ogrodu. Czytam i czytam m.in. Twoje wpisy na tym forum i moja wyobraźnia zaczyna wzbijać się na wyżyny:-))) OlaiPawel - u nas oświetlenie salonu jest rozwiązane następująco: podobnie jak Pati25 - nad stołem w salonie mamy zawieszoną lampę z 3-ma zwisającymi punktami świetlnymi. Na środku salonu również punkt świetlny oraz dodatkowo 2 kinkiety - 1 na ścianie po lewej stronie kominka i 2-gi na ścianie pomiędzy wejściem głównym do salonu a wejściem do kuchni. Oprócz tego w rogu pokoju stoi duża ozdobna lampa:-)) U nas przy takim rozwiązaniu światła zupełnie wystarczy:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 24.09.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 Szynszy wysłałam na skrzynke linka... Jest fotek sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 24.09.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2011 (edytowane) Fotka dla budujacych Edytowane 22 Października 2011 przez pati25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szynszyl 26.09.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Bardzo dziękuję Pati25! Twoja kuchnia jest super:-) Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaclio 29.09.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Tak kuchnia wyszła super, podoba mi się zwłaszcza to rozwiązanie krzesełek pod oknem. Właśnie jestem na etapie zamawiania kuchni, może cos podpatrze. Ja również poproszę Pati25 o link do zdjęć. Obiecuję że niedługo zamieszczę fotki, ale jak narazie jestesmy w wielkiej rozsypce, a chcemy w listopadzie się wprowadzić. Wykańczanie w środku to dopiero "wykańcza". Na wszystko są długie terminy oczekiwania, także na początek będziemy chyba bez kuchni i drzwi. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.09.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Wysle linka :)Dziekuje za miłe opinie . Ja mam blaty nie standardowe ponieważ są wyższe:) Był to zamierzony cel blat mam na coś 93cm...I fajnie sie przy niej pracuje bo plecy nie bolą .Kilka osób juz korzystało z mojej kuchni i zauważyli korzyść z tego ów faktu :)Takze polecam takie rozwiązanie..zreszta na forum polecali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jason12 01.10.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 blog o budowie Maryśki na stronie http://www.forum.domzesnow.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chef 05.10.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Mam prosbe Maryskowicze. Z czego macie zrobione listwy przypodlogwe w przedpokoju. Bardzo prosze o fotki, najlepiej ze zblizeniem. Kupilismy kafle do przedpokoju ale bez zadnowych specjalnych kafli przypodlogowych i teraz mamy rozkmine co by tu zrobic. Czy zwykle pociete kafle beda okej czy moze jakies specjalne listwy kupic?? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 05.10.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Witam u nas wszędzie na dole są takie same - chyba "plastikowe" - typowe. Fakt, że terakotę na całym dole mamy taką samą (z wyjątkiem łazienki) A drewniana wyspa jest oddzielona od ściany kaflem także. Zapomniałam hasła do fotosika (jesli chcesz, przyslij adres na priv, to Ci przeslę zdjecia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 05.10.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Mam na całym dole kafle, ale cokolików z płytek nie robiłem, w "salonie" i holu będą listwy drewniane, myślę, że trochę "szyku" dodadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts