pati25 19.01.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 (edytowane) fotki na @ Edytowane 31 Stycznia 2011 przez pati25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 19.01.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Wieczorkiem porcja koloejnych zdjęc ...pokażę schody i pokoje na górze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 19.01.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 (edytowane) fotki na @ Edytowane 31 Stycznia 2011 przez pati25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 19.01.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 (edytowane) fotki na @ Edytowane 31 Stycznia 2011 przez pati25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 19.01.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Teraz pokój "komputerowy" to ten najmnijszy pokój stoi tam komp oraz jest to pokój dla "gościa" Edytowane 31 Stycznia 2011 przez pati25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 19.01.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Edytowane 31 Stycznia 2011 przez pati25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 19.01.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 (edytowane) . Edytowane 4 Lutego 2011 przez pati25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcek10 19.01.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Fajnie tam u Was:cool: Podoba mi się ,i te kolorki fajowe. W kuchni tez panele? A macie ogrzewanie podłogowe? I przed domkiem też ogrodzenie jest Fajnie fajnie. Powiedz czy na klatce schodowej jest dość widno od tego małego okienka? Co do kominka to przecież w normalnym użytkowaniu nie pali się pozostałościami z budowy Więc syfu chyba mniej by było ale zawsze to coś tam się nabrudzi. Ile kosztowało Was CO?? Edytowane 19 Stycznia 2011 przez marcek10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 19.01.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Nie mam ogrzewania podłogowego.Panele w kuchni miałam tam gdzie wcześniej mieszkaliśmy i byliśmy zadowoleni .Co do kominka to drzewo z budowy to nie drzewo?Kupując drzewo do kominka też trzeba pociąć pociupać...Jesli zdecydowała bym sie na gaz to kominek z płaszczem wodnym był by napewno ale w ramach oszczędności tylko.... jak za scianą tzn w kotłowni mam piec z dodatkowym paleniskiem wiec po co mam syfić sobie w salonie..Mam komin do kominka i pod podłoga ten kanał co dostarcz świeże powietrze do kominka teraz budując dom wogole bym tego komina tam nie dała została by kasa na cos innego ..teraz zamurowaliśmy otwór na kominek ....Ale to tylko moje zdanie nie musi mi sie podobać to co większości...Osobiscie uważam ze świetnym miejscem jak już ktos chce go mieć jest ściana w salonie co oddziela przedpokój od salonu ale nie wiadomo czy by sie tam dało...ewentualnie róg salonu ale tam pewnie tez nie mozliwe...A o cene CO to pytasz w całości z instalacją piecem kaloryferami?Dziękuję za miłą opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 19.01.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 rzadko zaglądam ostatnimi czasy na forum, bo i "maryśkowicze" niezbyt aktywni Pati, marysia - jak to marysia - śliczna: u Ciebie bardzo miło i ładnie podziwialiśmy SZCZEGÓLNIE: schody - ładne, w kuchni torebkę na" torebki" koło lodówki tez mamy....., poczuliśmy się więc jak u siebie XD. Poza tym ładne kolory, panele całkiem udanie się prezentują (u nas na dole w wiekszości terakota - bo i podłogówka i taras zdecydowanie niżej) gdybyś jeszcze mogła pokazać górną łazienkę gratulacje i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 20.01.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ładnie, ładnie ....... A bałagan ............. widać , że ktoś mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 20.01.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Dziekuje .Ave górna łazienka nie była w naszych planach na wykonczenie na ten rok ....teraz nie ma co pokazywać stoi tam pralka,suszarka i tyle....Ale jak kiedys by nas naszło na jej wykonczenie to napewno zrobimy ja turkusowa albo błękitna .....ale to nie predko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.01.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ave górna łazienka nie była w naszych planach na wykonczenie na ten rok ....teraz nie ma co pokazywać stoi tam pralka,suszarka i tyle... to tak jak u nas .... w trzecim roku mieszkania przyszedł czas na górna łazienkę - (też - jeszcze stoi suszarka pralka....) juz zamówione kafelki i za dwa tyg ok ma wkroczyć pan kafelkowy ) - tyle, że u nas kolor całkiem odlotowy XD pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 21.01.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Ave a jaki kolorek? Przyszła by ta wiosna.....to by sie w ogrodzie pokopało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 21.01.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 żóty. Majolika z Tubądzina z dekorami pueblo. i dodatkami zielonymi. A w ogrodzie .... też już coś porobiłabym )) Ale znów spadł śnieg...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 22.01.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Skleroza ponoć nie boli ................ pamiętałam, pamiętałam i zapomniałam przywitać się z ave! Cześć avuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcek10 22.01.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Maryśkowicze powiedzcie proszę a najlepiej pokażcie jakieś zdjęcie gdzie macie zamontowane schodki na strych? W którą stronę się otwierają i czy dobrze jest z nich korzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 22.01.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Cześć Betinko XD jak iskiereczka ? Marcek: schodki mam ..... tyle, ze u mnie jest nieco inne rozwiązanie: zamiast dwóch pokoi nad kuchnią i jadalnią mam jeden duży z garderobą a równo z łazienką mam ... rodzaj antresoli. Tak więc schodki zmieściły się miedzy (o rany! już zapomniałam jak się nazywają te grube belki na których leży strych i wisi sufit!) tym co w nawiasie Wchodzi się wygodnie, bo mamy miejsce na ich rozłożenie. Nie wiem więc czy przyda Ci sie zdjęcie. Jeśli chcesz, to na priv najprędzej. Bo zapomniałam haseł do fotosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 23.01.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 jak iskiereczka ? Stoi, stoi ............ jeszcze jej nie roznieśliśmy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcek10 23.01.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Cześć Betinko XD jak iskiereczka ? Marcek: schodki mam ..... tyle, ze u mnie jest nieco inne rozwiązanie: zamiast dwóch pokoi nad kuchnią i jadalnią mam jeden duży z garderobą a równo z łazienką mam ... rodzaj antresoli. Tak więc schodki zmieściły się miedzy (o rany! już zapomniałam jak się nazywają te grube belki na których leży strych i wisi sufit!) tym co w nawiasie Wchodzi się wygodnie, bo mamy miejsce na ich rozłożenie. Nie wiem więc czy przyda Ci sie zdjęcie. Jeśli chcesz, to na priv najprędzej. Bo zapomniałam haseł do fotosika U mnie układ też nie jest taki jak w projekcie i dlatego podpytuję Jak możesz to daj zdjęcie A te belki to Jętki Masz antresole? Czy to znaczy ,że w tym miejscu nie ma stropu i z dołu jest widok po sam dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts