ikem 16.02.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 My po obejrzeniu łazienki Czarka odwróciliśmy sytuację. Tzn. okno zasłaniane jest gumowaną roletą + parawan i odpływ w podłodze. I w ten sposób powstał prysznic z płytek na końcu łazienki. Wucecik po środku, a przy drzwiach umywalka. W ten sposób wydaje mi się, jest wrażenie większej przestrzeni. Macie może zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaclio 16.02.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 My też mamy tak jak "gospodarz" prysznic z płytek, szklane drzwi, wc na śroku i umywalka przy drzwiach. Jutro postaram się dodać fotkę. W oknie nie mamy żadnej specjalnej rolety tylko z płytek parapet, woda na okno nie leci. Jedynie co to nie mamy kaloryfera w łazience i obecnie jest chłodno (jest podłogówka i kaloryfer na prąd jako suszarka do ręczników). W górnej łazience też mamy tylko podłogówkę a jest cieplutko, dolna łazienka chyba za mała powierzchnia podłogówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 17.02.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Macie może zdjęcie? W weekend coś pstryknę i wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek1305 17.02.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Czytam o łazienkach. A ja przenoszę drzwi na boczną ścianę i prysznic nie zasłoni wtedy okna.łazienka po przer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 17.02.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 rysunek jest mały, ale wydaje mi się, że mam identyczne ustawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 18.02.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Oto nasza łazienka. A tutaj jeszcze kilka zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 18.02.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Tak Ave masz podobne ustawienie łazienki .Na rysunku jest kolizja dzwi z łazienki i wiatrołapu.Jesli to Wam nie bedzie przeszkadzac to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaclio 21.02.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (edytowane) dodaję obiecaną fotkę dolnej łazienki Edytowane 22 Lutego 2012 przez agaclio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 16.03.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 A co tu tak cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 23.06.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 A co tu tak cicho? Siemanko, no właśnie co tak tu cicho , povera nie macie, rzucam propozycje , chwalimy się swoimi marysieczkami a dokładnie jak mamy przed domkiem,pozdrówka Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 23.06.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 też pozdrawiam! leżenie na tarasie wyczerpuje )) : http://images40.fotosik.pl/1660/3b27188bf69fe5fdm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 25.06.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 WitamZnajomy przymierza sie do budowy domku projekt Marysia. Prosi o informacje jakie koszty z praktyki Was wyniosły.Tzn. ile wyniósł:- stan surowy otwarty z dachem- domek wykończony gotowy do wprowadzenia Za info z góry dziekujePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikem 02.07.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 1 - pieknie prezentuje się Twoja Maryśka od frontu ach, kiedy u nas tak będzie.... Teraz u nas przed domkiem jeszcze masakra ale jesteśmy na etapie wykańczania i problemów z tym zwiazanych. Powiedzcie proszę jakie otwory drzwiowe zrobili Wam wykonawcy? W projekcie piszą 90x2100 - to wymiar przed wylewkami? czy po wylewkach powinno być 2080? tak mieliście? U nas po wylewkach wysokość drzwi 2100 i jest oczywiście za duża. Czy mam podstawę żeby domagać się poprawy ich wysokości od wykonawcy stanu surowego? Czy moze my źle czytamy projekt? jak to jest? Drugie pytanie-jakie macie oświetlenie w kuchni? halogeny? ile? lampy ile? tak aby było dostatecznie jasno? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 04.07.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 (edytowane) 1 - Powiedzcie proszę jakie otwory drzwiowe zrobili Wam wykonawcy? W projekcie piszą 90x2100 - to wymiar przed wylewkami? czy po wylewkach powinno być 2080? tak mieliście? U nas po wylewkach wysokość drzwi 2100 i jest oczywiście za duża. Czy mam podstawę żeby domagać się poprawy ich wysokości od wykonawcy stanu surowego? Czy moze my źle czytamy projekt? jak to jest? Drugie pytanie-jakie macie oświetlenie w kuchni? halogeny? ile? lampy ile? tak aby było dostatecznie jasno? pozdrawiam Cześć, wymiary powinny byc tak jak w projekcie ale juz po wykonaniu tynków i wylewek, zbyt mały otwór = kucie , problem z montażem ,futryn drzwi i okien,lepiej jak jest troche wiekszy ,niz ma być za mały. Co do oswietlenia kuchni, to jesli nic nie kombinowaliście z oknami (tzn.likwidacja jednego okna) to okna spokojnie zaopatruja kuchnie w świało.Co do oswietlenia w nocy , ja mam jedna lampa i dwa halogeny , ale zawsze to Wy podejmucie decyzje ile chcecie miec oswietlania. Pozdrawiam Czarek Edytowane 4 Lipca 2012 przez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 08.07.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Siemanko, no właśnie co tak tu cicho , povera nie macie, rzucam propozycje , chwalimy się swoimi marysieczkami a dokładnie jak mamy przed domkiem,pozdrówka Czarek ok :0 pstrykne foteczkę to sie pochwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egzotica 24.07.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Witam tez jestem milosniczka maryski. Zakupilismy projekt w 2010r niestety nasz architekt ponad rok czasu go "adaptowal" i przez to wyszedl mu projekt indywidualny wiec obecny jest juz nam niepotrzebny kto jest zainteresowany proszę o kontakt: [email protected] (prosilismy o zgode -1doprojektowanie ganku(bo wiatrołap bardzo malutki i 2zmiany w ukladzie scianek konstrukcyjnych wewnatrz budynku (aby powiekszyc parter i zrobic wielka przestrzen) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egzotica 08.08.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaclio 15.08.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam a to moja część niewielkiego ogrodu która juz zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubeek 13.09.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 witam. jakiej firmy okna polecacie?jestem na etapie szukania i mam coraz większy mętlik w głowie.jakie wstawiliście do siebie? zazdroszcze wam wykończonych marysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mofi 13.12.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Witam . Dawno tu nie zaglądałem bo pracy była co nie miara. Mieszkamy już ponad rok , jest super ...tylko ten kredyt..... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts