1 15.01.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 widze że młodzież ociąga się ,tylko stara kadra musi podciagać Maryskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundek11 15.01.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 widze że młodzież ociąga się ,tylko stara kadra musi podciagać Maryskę no to "stara kadro" dajcie trochę zdjęc ze swoich poddaszy. Młodzież napewno kombinuje czy te 6 okienek musi czy nie musi byc.Jak okroimy je do minimum,czy nie będzie za ciemno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 15.01.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 no to "stara kadro" no, no! a co do okien: my zostawiliśmy jedno w łazience - mus, w pokojach nad kuchnią i salonem mamy jeden duży więc zostawiliśmy jedno sa przecież jeszcze dwa porte -fenetre w sypialni nad garażem zlikwidowaliśmy - a mamy jedno wieksze w scianie szczytowej i jedno na korytarzu - będzie "dosiężne z małej antresoli, którą zrobiliśmy po wyrównaniu pokoju dużego syna i powstanie tam kącik komputerowo- biblioteczny mamy więc trzy dachowe prawdopodobnie w tym tygodniu kupimy okna (te "normalne"), więc.... pochwalę sie po wstawieniu (ale nie wiem kiedy je wstawić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundek11 15.01.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ave proszę cię pochwal się tymi co już masz proszę proszę i prosic nie przestanę.......................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 15.01.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ave proszę cię pochwal się tymi co już masz sprawdzałam zdjęcia: albo zbliżenia okna, albo widok przez okno, albo z zewnatrz... a teraz sa trochę pozabijane dechami więc nie widać, czy jest jasno czy nie, u Czarka zobacz wyżej, czy w dzienniku Andrzejki już zamieszkane i zauważ, że moje jest w innym miejscu niż np. u Czarka - przesyłam stare zdjęcie (chyba nawet dachówek nie było) antresoli z oknem w gł ebi widać daszek nad wejściem. http://images14.fotosik.pl/32/79213acb392cfa0a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundek11 15.01.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Czarek ma tak jak jest w projekcie,a ty chyba przesunęłaś ściankę działową? Muszę przyznac ,że ciekawie to wygląda.Warto się nad tym też zastanowic.Chętnie zobaczyłabym trochę więcej zdjęc od Czarka z poddasza ale on trochę niechętnie się nimi dzieli. prawda Czarku????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 15.01.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Chętnie zobaczyłabym trochę więcej zdjęc od Czarka z poddasza ale on trochę niechętnie się nimi dzieli. prawda Czarku????? Bardzo chętnie http://img124.imageshack.us/img124/3063/p1030422ok5.jpg http://img520.imageshack.us/img520/3985/p1030419dm5.jpg http://img77.imageshack.us/img77/2697/p1030431ky1.jpg http://img247.imageshack.us/img247/7599/p1030420ey5.jpg Jak widać pomieszczenia sa dobrze doświetlone , gdybyś chciał wiecej zdjeć to prosze o adres mailowy/ Pozdrawiam Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 16.01.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Na wiosne startuje z budowa Iskierki,ale chce teraz zrobic wazniejsze zakupy.Chce zakupic Bloczki BK 24,bloczki betonowe na fundament,dachowki,krokwie,belki itp do konstrukcji dachu,stal...co jeszcze warto kupic wczesniej?Mam pytanie do tych co juz kupowali ile czego zamowic zeby nie bylo za duzo lub za mało? Projekt jest w UM i czekam na pozwolenie wiec nie mam jak policzyc a nie chce czekac z zakupami bo jeszcze moze potrawac to troche z pozwoleniem bo UM wymysla jakies dziwne rzeczy..W mojej iskierce z istotnych zmian robie powiekszenie domu o 0,5m od strony kuchna-salon...wiec sobie zrobie poprawke na to przy zakupie materialow.Mam jeszcze 1 pytanie czy warto kupowac bloczki BK z Prefbetu-Powodowo czy sa one wporzadku? Czy nie zawracac sobie nimi głowy i kupic bloczki solbetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundek11 16.01.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jak widać pomieszczenia sa dobrze doświetlone , WIEEEEELKIE dzięki Czarku. I o to mi włśnie chodziło. mój adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.01.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Czarek fajnie masz, pokaż więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundek11 19.01.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Czy ktoś z Was w maryśkach powiększał bramę garażową?Czyżby naszą andrzejkę czekało to na wiosnę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alski 20.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 pytanko , jak robiliscie izolacje pionową sciany fundamentowej, od srodka tez dawaliscie np dysperbit ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek23 20.01.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 pytanko , jak robiliscie izolacje pionową sciany fundamentowej, od srodka tez dawaliscie np dysperbit ? Zdecydowanie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 21.01.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Czarek fajnie masz, pokaż więcej fotek Dzieki , teraz pracuje nad kominkiem http://img338.imageshack.us/img338/2729/p10304897pl.jpg a także w holu http://img201.imageshack.us/img201/7604/p10304868nz.jpg Gorąco was pozdrawiam Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 21.01.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 pytanko , jak robiliscie izolacje pionową sciany fundamentowej, od srodka tez dawaliscie np dysperbit ? 2 krotnie dysperbit + dodatkowo czarna folia -to tak od siebie ,na wszelki wypadek! Czarku ! ładne fotki , kominek też super! Pytanko do wszystkich -w jakiej technologi robiliście wodę i co [ plastik ,miedź ....] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagulki 21.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Witamy, jesteśmy kolejnymi fanami Marysi. Odbyliśmy dziś rozmowę wstępną z murarzem. Zaproponował nam budowę z Ytongu. Czy ktoś zdecydawał się na budowę z tego materiału? Z góry dziękujemy za odpowiedź!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 22.01.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Pytanko do wszystkich -w jakiej technologi robiliście wodę i co [ plastik ,miedź ....] Hej. Od pieca do głównych rozdzielaczy miedż- aby zlikwidowac napręzenia -od rozdzielaczy plastik.Tak doradził fachowiec , czy bedzie dobrze to okarze sie w praniu. Pozdrawiam Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 22.01.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Dzięki CZARKU ! Obecmie właśnie stoję przed wyborem ; jednego jestem pewien , że podłogówka w plastiku reszta duży ??? Kolega wspominał mi coś o nowej technologi ; rury stalowe wielowarstwowe na zgrzewy [podobno można je dowolnie kształtować i są tańsze od miedzi] Czy instalacje wodną robiłeś przed , czy po tynkach? Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 23.01.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Czy instalacje wodną robiłeś przed , czy po tynkach? Pozdrówka! Hej , wszystkie instalacje robione były przed tynkami , nawet alarmowa, unikasz dodatkowej pracy typu kucie. Pozdrawiam Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 23.01.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Pytanko do wszystkich -w jakiej technologi robiliście wodę i co [ plastik ,miedź ....] Hej. Od pieca do głównych rozdzielaczy miedż- aby zlikwidowac napręzenia -od rozdzielaczy plastik.Tak doradził fachowiec , czy bedzie dobrze to okarze sie w praniu. Pozdrawiam Czarek Tak samo Czarek fajnie wygląda twój hol na dole , taki przestronny, zupełnie nie marysiowy I kominek fajny, ciepły taki To marmur Czy masz jeszcze gdzies inaczej niż w projekcie Gdzie planujecie w salonie miejsce na TV Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts