Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Zastanawiam sie czy wybudowanie scian z porotermu 24 nie zaszkodzi konstrukcji, czy sciany wytrzymaja ciezar stropu??? Tyle tam dziurek. Pytam dlatego ze to jedyny material po przystepnej cenie, inne nie dostepne albo za kosmiczne ceny,np. suporeks 24/24 po 18zl za pustak :D

Pozdrówka maryskowicze :p

Wszyscy zapracowni wątek coraz niżej :roll:

Czy to sezon grillowy takie spustoszenie na forum sieje :roll:

Wiecie co bym chyba zmieniła w projekcie gdybym raz jeszcze budowała, dodałabym w salonie podciąg taki nawet widoczny oddzialający część jadalna od wypoczynkowej :roll: MOże ze słupem pośrodku :roll: :roll:

Jakiś ten salon strasznie ogromniasty mi sie wydaje, może temu ż eu mnie cały czas jeszcze nie wykończony i tylko tymczasowo zagospodarowany :-?

Co wy na to :roll: :roll:

Masz racje andrzejka ja myśle właśnie po podzieleniu samonu .Podzielenie to moze nawet za mocne słowo raczej wydzielenie jadalni (mysle ze u mnie to będzie raczej gra kolorów ,niby jedna przeszczen robiąca wrażenie dwu przeszczeni )Ale u mnie to jeszcze długa droga .Narazie szukam ekipy do fundamentów i powiem wam ze robocizna za sam fundament to kwota 10 tys złotych . he he he he

Moze jak bedzie mnie stac to zaprosze architekta wnetrz by coś fajnego zrobił z naszych marysiowych samonów :)

Pozdrawiam

Masz racje andrzejka ja myśle właśnie po podzieleniu samonu .Podzielenie to moze nawet za mocne słowo raczej wydzielenie jadalni (mysle ze u mnie to będzie raczej gra kolorów ,niby jedna przeszczen robiąca wrażenie dwu przeszczeni )Ale u mnie to jeszcze długa droga .Narazie szukam ekipy do fundamentów i powiem wam ze robocizna za sam fundament to kwota 10 tys złotych . he he he he

Moze jak bedzie mnie stac to zaprosze architekta wnetrz by coś fajnego zrobił z naszych marysiowych samonów :)

Pozdrawiam

Hej , pochwale sie moimy schodami , które sam montowalem.

ładne :D czy to sosnowe? my mamy na razie ładne parapety sosnowe - bardzo mi sie podobają: http://images11.fotosik.pl/73/7b44253966bdac59m.jpg

mój mąż ma prośbę o szczegóły techniczne montażu - gybyś mógł napisać jak montowałeś stopnie (czy je wcinałeś, wkuwałeś etc)

do Andrzejki i Paty: u mnie salon będzie "podzielony płytkami w części jadalni i pozostałe (podłogówka) a w kominkowej ok 15 m2 deseczki

ale nie mam wrazenia zbyt dużego salonu 8)

pozdrawiam :D

ładne :D czy to sosnowe?

mój mąż ma prośbę o szczegóły techniczne montażu - gybyś mógł napisać jak montowałeś stopnie (czy je wcinałeś, wkuwałeś

Hej :D Dzieki , trepy są bukowe ,Twoje parapety też są ok , co do montażu to mocowałem je na specjalne kołki i piankę , wykończenie akryl i gips.

Pozdrawiam Czarek