Szynszyl 21.03.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e47a5e7076b34b4f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szynszyl 21.03.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 hmmm ... coś się nie udaje:-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szynszyl 21.03.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images23.fotosik.pl/180/edd32acab26edf85.jpg' alt='edd32acab26edf85.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szynszyl 22.03.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Może teraz się uda pokazać Maryśkę w białej aurze... [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 07.04.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Hej, tak nisko jeszcze maryś nie spadła , podciagam , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 07.04.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A to nasz fundament z cześciowym podpiwniczeniem (jeszcze nie skonczonym)http://images31.fotosik.pl/206/42457a71416c7f6e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 07.04.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A tu front :)Z salonu bede mieć piękny widok na góry :)Teraz słabo widac bo pogoda pod psem http://images34.fotosik.pl/193/b02e4612c93acaad.jpg Pozostawione strzemiona na taras .Zastanawiam sie czy taras 12 m2 bedzie wystarczajacy ?Nie chce przysłonić okna w piwnicyBedzie on na filarkach i schodami na ogród.I pod spodem wychodzi mi drugi taras z za daszeniem ;)na 2,20 wysokość.W sumie fajnie bo taras jest centralnie na południe wiec cień sie sprzyda http://images33.fotosik.pl/207/867834ac609e133cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szynszyl 13.04.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Pati25 - widzę, że ostro ruszyliście do boju:-)) Piękną macie okolicę - góry hmm.. wspaniała rzecz:-) Wasza Maryśka też nabiera już rumieńców:-)) Powodzenia w budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 15.04.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam mieszkamy już w maryśce, ale z powodu , niedługiego już , mam nadzieję , odłaczenia od internetu, ani nie zaglądam, ani fotek na razie nie zapodaję A mieszka się .... fajnie nie całkowicie wykończony (bez tzw struktury i łazienki na górze i tarasu,niektórych drzwi) ale jest wygodnie pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seweryn_swierk 25.04.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 witamy po długiej przerwie, jesteśmy już na wymarzonej długiej prostej.A jak to wygląda zobaczcie na zdjęciach. http://images31.fotosik.pl/230/2c68eb6e4340b421.jpg http://images32.fotosik.pl/230/5199a553fbb27398.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.05.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Super. Klory ciepłe, miłe, szczególnie salon mi się badzo podoba, tyle ciepła ma, a kominek cudny, to piaskowiec czy takie cegły??? A co to za kamień???Gratuluję - jestem pod wrazeniem. Prosze o wiecej fotek, dużo więcej.Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seweryn_swierk 03.05.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 czesc, kamień na kominku to oryginalny nie szlifowany kawałek piaskowca taki sam jak w dolnej części kominka. a te cegły niestety tylko imitacja ale trzeba sie przypatrzyć aby dostrzec. fotka juz niestety nieaktualna bo podłogi już się "zrobiły" i są zaolejowane i wyglądają całkiem lepiej. fotki wkrótce jak nadarzy się okazja i chwila wolnego czasu. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 26.05.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam wszystkich, Byłem już zdecydowany na Iskierkę z małymi poprawkami, gdy wpadł mi w ręce projekt Marysia również z HB. Jest prawie identyczna. No i zacząłem się skłaniać ku Marysi (troszkę większa kuchnia, schowek pod schodami, większa łazienka na górze, bardziej ustawne pokoje, okno nad schodami itp. itd.). I teraz moje pytanie - co was skłoniło jednak do Iskierki? Czemu akurat ten projekt? Pomóżcie wybrać, bo ja już sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.05.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Ułatwię Ci decyzję, do wyboru masz jeszcze projekt Południowa Ma od razu wprowadzone prawie wszystkie zmiany co chciałem z żoncią zrobić w marysi/iskierce, w piątek zaczynamy budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 26.05.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Ułatwię Ci decyzję, do wyboru masz jeszcze projekt Południowa Ma od razu wprowadzone prawie wszystkie zmiany co chciałem z żoncią zrobić w marysi/iskierce, w piątek zaczynamy budowę Niestety odpada! Żona chce mieć kuchnię od frontu. A jak żona chce, to nie ma wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 28.05.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 A czy ktoś mieszka lub ma bardziej zaawansowaną budowę Marysi gdzieś w okolicach Warszawy?I jeszcze jedno - czy w oryginalnym projekcie pod schodami jest jakiś schowek, czy nie? I jakie ma wymiary mniej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 28.05.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam wszystkich, Byłem już zdecydowany na Iskierkę z małymi poprawkami, gdy wpadł mi w ręce projekt Marysia również z HB. Jest prawie identyczna. No i zacząłem się skłaniać ku Marysi (troszkę większa kuchnia, schowek pod schodami, większa łazienka na górze, bardziej ustawne pokoje, okno nad schodami itp. itd.). I teraz moje pytanie - co was skłoniło jednak do Iskierki? Czemu akurat ten projekt? Pomóżcie wybrać, bo ja już sam nie wiem Co nas skłoniło do Marysi Przez chwile myslałam o Iskierce ...bo mniejsza i troszke przez to pewnie tańsza..ale jak dla mnie za mała kuchnia i kotłownia.Pokoje na poddaszach jak dla mnie za małe ..Z tego co pamietam to Marysia jest o 0,5 m szersza od Iskierki .Wiec w sumie to nie wiele ale salon juz o około 5 m2 większy .Na plus dla Iskierki to lepiej ustawny i wiekszy wiatrołap Ale to tylko moje zdanie... AAaa zamówiłam rzuty w pracowni Iskierki i Marysi i porównywałam ,porównywałam ...i wybrałam Pamiętam ze Marysia (zdjęcia elewacji) wizualnie na stronie pracowni mi sie nie podobała(jakaś taka pociągła,rozlazła ) ,iskierka bardziej zgrabna ...Gdy dostałam projekt byłam mile zaskoczona ze jest ona taka sama wizualnie jak iskierka tylko wieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospodarz 05.06.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 No i stało się! Już na stałe zapisuję się do tego forum. Zdecydowaliśmy się i zamówiliśmy projekt Marysi. Zacząłem zmagania z urzędami i urzędnikami. Póki co jestem optymistycznie nastawiony.Jednocześnie tą drogą wielkie podziękowania dla Czarka za udostępnienie swojej Marysi do zwiedzania. Pozdrowionka dla Ciebie i piękniejszej połowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 06.06.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Jednocześnie tą drogą wielkie podziękowania dla Czarka za udostępnienie swojej Marysi do zwiedzania. Pozdrowionka dla Ciebie i piękniejszej połowy!!! Nie ma sprawy Życze powodzenia i dużo cierpliwości do walki z urzędasami Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szynszyl 12.06.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Sewerynie-Świerku - gratuluję tej prostej:-)) Ja także nie mogę się juz doczekać, kiedy będzie etap wykańczania i wprowadzki do wybudowanego domu. Na razie trwają prace. Wszystko się w czasie oddala, ach, ci fachowcy.... Ale jakby nie patrzeć, trzeba być dobrej myśli. Pozdrawiam wszystkich budujących Maryśkę, naszą Queen Mary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts