Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej

czyli wartro ja zrobic :)

Dzis latałam z pustakiem po domu i sprawdzałam jak by to wygladało

Powinno byc ok

Macie jeszcze jakies pomysły ?Co warto poprawic ?

Pozdarwiam

U mnie wygląda to tak.

http://img337.imageshack.us/img337/9209/p1090382ha8.jpg

http://img522.imageshack.us/img522/8601/p1090349vk1.jpg

Myślę że nie warto jej likwidować.

Pozdrawiam

Czarek

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja miałam fundamenty z betonu .Stali juz nie pamiętam ile dokładnie poszło .

U nas powstaje dach :)

Niestety na dana chwilę kupiłam tylko 2 okana dachowe (do łazienki i pokoju nr 2 ) oj szkoda ze nie mam więcej kasy :(

Jeszcze dachówka nie połozona a juz mniej wiecej widać pokoje na poddaszu :o Bardzo duze :o He he he ...a miał to byc malutki domek .... :oops:

Hej

Nie znam sie na tym :(

Zbrojenie na płycie i schodach zostało specjalnie zaprojektowane ,by sie świetnie trzymało .Słupy sa podwójnie zazbrojone .Mam nadzije ze po ociepleniu i zaizolowaniu tego wszystkiego nic sie z tym nie bedzie działo .

Sąsziedzi mający domy obok mnie też maja tak wykonane tarasy ,musze podpytac czy cos sie z tym dzieje .

Troszku mnie zmartwiłeś bo architek projektując to ,kierwonik budowy ani nawet wykonawca o niczym takim nie mówili . :(

Czarku w jaki sposób wykonuje sie taka ściankę z wyciętymi kwadratami?Nie wiesz czasem?Jakiej grubości masz ta scianke ?12 cm ?

Hej

Scianka jest wymurowana z pustaka 12 cm , wziąłem młotek , przecinak i po prostu wykułem ,następnie obrobiłem gładzą szpachlową i na tyle .Jestes na etapie budowy wiec wcześniej można poprowadzić przewody do podświetlenia, wtedy to juz full wypas. 8)

Pozdrawiam