andrzejka 26.01.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Tinek dzięki Pati moja nieobecnośc na formum to było działanie planowe Jak się mieszka?? fajnie. Marysia jest projektem domku prakycznego, pieknego , wygodnego ale brakuje mi: zadaszenia nad tarasem, wiekszego, wysuniętego daszku nad drzwiami wejściowymi- Tinek ty to masz, choc taras wolałabym mieć zadaszony bardziej , może jak jacematy. Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 26.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 właśnie te zmiany były po to, aby zadaszyć taras ( i powiększyć "salon"), ale faktycznie "sie mało zadaszyło". Na taki daszek namówił mnie mój wspaniały cieśla, twierdząc, że będzie bardziej spełniał swoja funkcję poprzez obniżenie i wysuniecie tzn bardziej osłoni drzwi, i dodatkowo będzie ładniejszy, co w mojej ocenie udało się bardzopozdrawiamTINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacematy 26.01.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ktoś wywołał moje imię Więc zamieszam ostatnie fotki. Obecnie jesteśmy na etapie instalacji... I przy okazji mam pytanie, jaki macie zbiornik na ciepłą wodę? Nie wiem czy 150 l to za mało/dużo/OK ? http://img134.imageshack.us/img134/8457/pc314229dq4.jpg http://img134.imageshack.us/img134/1367/pc314231tt1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 27.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 jacematy wspaniale Piekne okna U nas beda białe juz zamówione . U nas bedzie zbiornik 150 l rodzina 2+1 .Chyba ze może solary załozymy wtedy 300L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacematy 29.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 jacematy wspaniale Piekne okna U nas beda białe juz zamówione . U nas bedzie zbiornik 150 l rodzina 2+1 .Chyba ze może solary załozymy wtedy 300L Nas ma być 4-ka. Instalatorzy zaproponowali 120 l, ale to chyba jednak za mało - dlatego zwiększyliśmy do 150l. A okien to za bardzo nie widać, bo oklejone Elewacja ma być biała, okna w kolorze drzwi i bramy - powinno się to zgrać z ciemnoszarym dachem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 29.01.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 hej jacematy Właśnie widze ze brązowe okna .Bedzie ślicznie wygladac :)Tak "świeżo" U nas też bedzie jasna elewacja Brązowy dach ,barma garazowa oraz drzwi .Okna białe ... Ile daliście za okna ? Ja chciałam brąz na okna no ale z kasa kiepsko wiec bedą białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prazynka84 11.02.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 a co tu tak cicho się zrobiło? nie wiem czy mnie pamiętacie, ale odzywałam się kilka stron wstecz no jeszcze nie buduję, ale lubię poczytać o Waszych poczynaniach i pooglądać Wasze Marysiowe Cuda dlatego piszcie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacematy 11.02.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 No cicho i głucho, sen zimowy nastał a my tynkujemy środek i dogrzewamy w związku z tym czym się da.... Koza, nagrzewnica, grzejniki elektryczne. Mam pytanie: czy ktoś z Was zrobił w dolnej łazience kabinę bezbrodzikową pod oknem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 11.02.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 nie wiem czy mnie pamiętacie, ale odzywałam się kilka stron wstecz pozdrawiam. pamiętamy i pozdrawiamy Jak będzie czas (patrz w stopce ) to będziemy dalej budować pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szynszyl 11.02.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 No cicho i głucho, sen zimowy nastał a my tynkujemy środek i dogrzewamy w związku z tym czym się da.... Koza, nagrzewnica, grzejniki elektryczne. Mam pytanie: czy ktoś z Was zrobił w dolnej łazience kabinę bezbrodzikową pod oknem????? Witam wszystkich Maryśkowiczów:-)) Jacematy - odpowiadając na Twoje pytanie odnośnie rozwiązań w dolnej łazience. My zrobiliśmy w naszej - umywalkę i sedes po lewej stronie drzwi, zaś pod oknem małą wannę pod oknem, którą super obudowaliśmy i zrobiliśmy prysznic. Jest to naprawdę rewelacyjne rozwiązanie i nie ujmuje walorom estetycznym. Dodatkowo jest korzyść - są czynne dwie łazienki, w których można się wykąpać lub wziąć prysznic:-)) Polecam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szynszyl 11.02.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Prazynka84 - a kiedy wielki start - rozpoczęcie budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 11.02.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 My zrobiliśmy w naszej - umywalkę i sedes po lewej stronie drzwi, zaś pod oknem małą wannę pod oknem, którą super obudowaliśmy i zrobiliśmy prysznic. Jest to naprawdę rewelacyjne rozwiązanie i nie ujmuje walorom estetycznym. Dodatkowo jest korzyść - są czynne dwie łazienki, w których można się wykąpać lub wziąć prysznic:-)) Polecam wszystkim. Prosimy o fotki (bardzo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prazynka84 12.02.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Prazynka84 - a kiedy wielki start - rozpoczęcie budowy? noooo jak juz szybciej wspomniałam to nie za szybko "dorabiamy" pieniądze ale może na wiosnę za rok lub max za dwa... wiem, że to duuuużo czasu jeszcze, ale lepiej późno niż wcale - tak się pocieszam mimo to już czytamy wszystkie posty o Maryśce i na pewno skorzystamy z wielu Waszych rad i uwag pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 12.02.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 My zrobiliśmy w naszej - umywalkę i sedes po lewej stronie drzwi, zaś pod oknem małą wannę pod oknem, którą super obudowaliśmy i zrobiliśmy prysznic. Jest to naprawdę rewelacyjne rozwiązanie i nie ujmuje walorom estetycznym. Dodatkowo jest korzyść - są czynne dwie łazienki, w których można się wykąpać lub wziąć prysznic:-)) Polecam wszystkim. Prosimy o fotki (bardzo) Fotki Fotki fotki!! U nas wszystkie pomysły mile widziane ponieważ napoczatek wykonczymy tylko łazienkę na parterze .Cięcie kosztów u nas totalne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 14.02.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Prosze pokażcie zdjecia swoich kuchni Gdzie macie postawione lodówki? Ta lodówka spędza mi sen z powiek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prazynka84 15.02.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Prosze pokażcie zdjecia swoich kuchni Gdzie macie postawione lodówki? Ta lodówka spędza mi sen z powiek ... no podpisuję się pod prośbą fotki wszystkich wnętrz mile widziane prosimyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 16.02.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Prosze pokażcie zdjecia swoich kuchni Gdzie macie postawione lodówki? Ta lodówka spędza mi sen z powiek ... Witam. Lodówka stoi po lewej stronie w rogu , według nas było to najlepsze miejsce dla niej. http://img395.imageshack.us/img395/1019/p1090346jr6.jpg http://img110.imageshack.us/img110/6773/p1090347nb4.jpg http://img110.imageshack.us/img110/6292/p1090348yv5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 16.02.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 1 twoja kuchnia jest piękna .Jest cała zabudowana .Ja bardzo marzę o małym stoliku w kuchni .1 powiedz mi proszę czy gdy by lodówka była tam gdzie masz szafkę i na niej mandarynki .A meble kuchenny konczyły by sie sie po drugiej stronie ,przed bocznym oknem (zaraz za twoją mikrofalówką ) T jak by to wygladało?Zastanawiam sie czy lodówka będąca zaraz na początku kuchni i bok lodówki (w zabudowie)nie ebdzie dziwnie wygladac?Pod oknem bocznym chciała bym mieć stoli z 3 krzesełkami i tam bedzie kaloryfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 16.02.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Druga wersja co do kuchni jest taka .wszystko tak jak u forumowicza 1 tylko pod oknem bocznym jakiś mały stoli .Lodówka tak jak u forumowicza 1 .Ale czy lodóka nie jest za daleko?Jeszcze jak bedzie tam stać stolik to czy ten stolik nie bedzie przeszkadzac?U nas nie bedzie podłogówki wiec pod oknem kaloryfer .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania26 16.02.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 (edytowane) Pati 25 - u mnie w kuchni na tej długiej ścianie stoi lodówka said by said,póżniej okno i pod nim stolik +2 krzesła. Wszystko się miesci i jest naprawę lużno i wszystko co powinno być w kuchni jest. Postaram się jutro zamiescić zdjęcia. Mieszkam już od grudnia. Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez Ania26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts