Sloneczko 08.04.2010 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Dlaczego nie może być taki układ jak był? Był doskonały! Czy nie udałoby się doprowadzić do takiego samego stanu? I kolorów również? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 08.04.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Teraz coś podobnego jest w ustawienia/subkrypcje - tylko szkoda, ze to nie ten link zamiast niedziałającego "Twoje posty" jest na głównej na belce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 08.04.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 To jedyny i chyba ostatni problem wg mnie w tej chwili - i zmieniłbym to na "ZOBACZ ODPOWIEDZI NA SWOJE POSTY". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.04.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 To jedyny i chyba ostatni problem wg mnie w tej chwili - i zmieniłbym to na "ZOBACZ ODPOWIEDZI NA SWOJE POSTY". Nie chodzi o odpowiedzi. Zobacz swoje posty w takiej formie jak pisałam wyżej, wyszczególniające wszystkie tematy w których brałam udział, a nie jak teraz pokazujący każdy mój wpis. Nota bene, ciekawa jestem w ilu zakątkach tego forum zostanie pokazany ten mój post... Czy Redakcja nie mogłaby ograniczyć tego zapychacza, bo przecież wszystkie wpisy wszystkich uczestników są nieustannie powielane, jako zupełnie niepotrzebne informacje. Piszę o tym po raz ochnasty, bo nikt z decydentów nie zabrał jeszcze głosu w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 09.04.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 ALe tak było dotychczas - zobacz odpowiedzi na swoje posty - i pyk miałeś wszystkie swoje tamaty w których brałeś udział...Na szczęście widzę, że jest automatyczna subskrypcja do tematów w których się napisało - co mi w zupełności wystarcza jako zastępstwo "odpowiedzi na moje posty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 09.04.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 U mnie ta opcja w ogóle nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts