bws22 02.02.2004 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Oczywiście że mnie nie uraziłeś, Pruszków jest po prostu bardziej znany niż Piastów i dlatego tak wpisałem. Vis-a-vis szkoły + 100 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommi 02.02.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 No proszę, to chyba bardzo blisko mnie, bo ja do szkoły w Nowej wsi to mam gdzieś ze 200m, dokładnie na rogu ul. Kochanowskiego i Poprzecznej. To chyba będziemy sąsiadami pozdr. Tommi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bws22 02.02.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 To moje dzieci będą później w szkole a swoją drogą ta szkoła ma bardzo dobrą opinię, ale kończmy z tymi wiadomiościami nie na temat bo nas wykasują z tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 16.02.2004 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 polecam hurtownię PSB Cerkam w Ostrowcu Sw.udane negocjacje miła obsługa, możliwość oddania zbędnego materiału!!!!!polecam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 17.02.2004 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Nie jest naj taniej to zalezy ile mozecie wytargowc i to odwas zalezy czy kupicie tanio i juz, a zastanawialiscie sie dlaczego inne churtownie nie chca sie przylaczyc bo moze maia lepsze warunki z fabrykami niz przez PSB i z swojego doswiaczenia jest tak to wszystko zalezy od negocjacji. Pozdrawiam Olsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARGAN 11.03.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ludzie jak może być taniej skoro to jest sieć i trzeba kilkudziesięciu krawaciarzy wyżywić !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts