ponury63 16.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 "Masz 122 zapisanych wiadomości, z 120 dozwolonych. (Wyczyść folder)" Skoro już jest o dwie za dużo, to żeby móc swobodnie korzystać ze skrzynki, trzeba trochę wiadomości wykasować >> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157828-SKRZYNKA-PRIW%C3%93W-(d.-ZAPIS-USTAWIE%C5%83-OSOBISTYCH)&p=4047177&viewfull=1#post4047177 Wylogowania zdarzają się zdawkowo, ale zgłosiłem problem informatykom Ciasteczka powinny "trzymać" minimum godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 16.04.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Proszę mi powiedzieć dlaczego tak jak wcześniej nie dostaje powiadomienia na skrzynkę email o odpowiedzi na post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.04.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Proszę mi powiedzieć dlaczego tak jak wcześniej nie dostaje powiadomienia na skrzynkę email o odpowiedzi na post? Trzeba ustawić powiadamianie w: Ustawienia >> Zaawansowane ustawienia" >> Ustawienia subskrypcji postów - powiadamianie automatyczne wedle życzenia - za kazdym razem, codziennie, co tydzień Natomiast jeśli mimo ustawień coś nie działa, trzeba zgłosić w odpowiednim temacie w dziale >> http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?35-Uwagi-o-naszym-Forum informatycy zbierają te uwagi i dokonują koniecznych poprawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 16.04.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Skoro już jest o dwie za dużo, to żeby móc swobodnie korzystać ze skrzynki, trzeba trochę wiadomości wykasować >> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157828-SKRZYNKA-PRIW%C3%93W-(d.-ZAPIS-USTAWIE%C5%83-OSOBISTYCH)&p=4047177&viewfull=1#post4047177 Wylogowania zdarzają się zdawkowo, ale zgłosiłem problem informatykom Ciasteczka powinny "trzymać" minimum godzinę Napisałem - czyszczę ten cały folder , chce to wszystko w piz... skasowac i nic , dalej 122 wiadomości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek G 16.04.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ja też jestem ZDECYDOWANIE ZA pozostawieniem jednego działu tak jak to było kiedyś. Powiem, szczerze, że właśnie ten fakt jednego wielkiego worka "urzekł" mnie w tym forum (w starej wersji). W dużej mierze z forum korzystają inwestorzy prywatni w czasie budowy/remontu swojej nieruchomości. Najczęściej ciężko jest jednoznaczenie przewidzieć w jakim dziale powienien się znajdować post i co przeglądać. Jeszcze gorzej jest gdy chce zadać pytanie - wtedy decyzja w jakim dziale je napisać jest naprawde ciężka.Jak forum jest nadmiernie podzielone na działy to jest wrażenie, że się nic nie dzieje bo posty w działach pojawiają się rzadziej niż we "worku". A poza tym naklikać to się trzeba naprawdę masę. A jeszcze co do wyszukiwarki - czy nie można zaprzęc do przeszukiwania forum googla? Ale nie w taki sposób, że wchodzę na google i piszę site:forum.muratordom.pl. Można na samej stronie forum zrobić okienko typu "Search my site with google". Prawda jest taka, że google dużo trafniej typuje wyniki niż wyszukiwarka forum. Jedyna wada googla to czas - potrzebuje czasem kilka dni, żeby przeindeksować forum - ale o tym można poinformować użytkowników. Mam nadzieję, że Redakcja to przeczyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.04.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Przeczyta na pewno Napisałem - czyszczę ten cały folder , chce to wszystko w piz... skasowac i nic , dalej 122 wiadomości..... może tu będzie jaśniej: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157828-SKRZYNKA-PRIW%C3%93W-(d.-ZAPIS-USTAWIE%C5%83-OSOBISTYCH)&p=4072825&viewfull=1#post4072825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 16.04.2010 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ja również się przyłączam do przywrócenia Wymiany doświadczeń w starej wersji kiedyś czytałem tylko ten dział teraz nie czytam prawie wcale bo jest zbyt duże rozproszenie tematów które pewnie by mnie interesowały ale wyławianie ich z innych działów jest bardzo uciążliwe i zniechęcające, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts