Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nic nie mogę znaleść!!!!!

Recommended Posts

"Masz 122 zapisanych wiadomości, z 120 dozwolonych. (Wyczyść folder)"

Skoro już jest o dwie za dużo, to żeby móc swobodnie korzystać ze skrzynki, trzeba trochę wiadomości wykasować

>> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157828-SKRZYNKA-PRIW%C3%93W-(d.-ZAPIS-USTAWIE%C5%83-OSOBISTYCH)&p=4047177&viewfull=1#post4047177

Wylogowania zdarzają się zdawkowo, ale zgłosiłem problem informatykom

Ciasteczka powinny "trzymać" minimum godzinę

Proszę mi powiedzieć dlaczego tak jak wcześniej nie dostaje powiadomienia na skrzynkę email o odpowiedzi na post?

Trzeba ustawić powiadamianie w:

Ustawienia >> Zaawansowane ustawienia" >> Ustawienia subskrypcji postów

- powiadamianie automatyczne wedle życzenia - za kazdym razem, codziennie, co tydzień

Natomiast jeśli mimo ustawień coś nie działa, trzeba zgłosić w odpowiednim temacie w dziale >> http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?35-Uwagi-o-naszym-Forum

informatycy zbierają te uwagi i dokonują koniecznych poprawek

Skoro już jest o dwie za dużo, to żeby móc swobodnie korzystać ze skrzynki, trzeba trochę wiadomości wykasować

>> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157828-SKRZYNKA-PRIW%C3%93W-(d.-ZAPIS-USTAWIE%C5%83-OSOBISTYCH)&p=4047177&viewfull=1#post4047177

Wylogowania zdarzają się zdawkowo, ale zgłosiłem problem informatykom

Ciasteczka powinny "trzymać" minimum godzinę

Napisałem - czyszczę ten cały folder , chce to wszystko w piz... skasowac i nic , dalej 122 wiadomości.....

Ja też jestem ZDECYDOWANIE ZA pozostawieniem jednego działu tak jak to było kiedyś. Powiem, szczerze, że właśnie ten fakt jednego wielkiego worka "urzekł" mnie w tym forum (w starej wersji).

W dużej mierze z forum korzystają inwestorzy prywatni w czasie budowy/remontu swojej nieruchomości. Najczęściej ciężko jest jednoznaczenie przewidzieć w jakim dziale powienien się znajdować post i co przeglądać. Jeszcze gorzej jest gdy chce zadać pytanie - wtedy decyzja w jakim dziale je napisać jest naprawde ciężka.

Jak forum jest nadmiernie podzielone na działy to jest wrażenie, że się nic nie dzieje bo posty w działach pojawiają się rzadziej niż we "worku". A poza tym naklikać to się trzeba naprawdę masę.

A jeszcze co do wyszukiwarki - czy nie można zaprzęc do przeszukiwania forum googla? Ale nie w taki sposób, że wchodzę na google i piszę site:forum.muratordom.pl. Można na samej stronie forum zrobić okienko typu "Search my site with google". Prawda jest taka, że google dużo trafniej typuje wyniki niż wyszukiwarka forum. Jedyna wada googla to czas - potrzebuje czasem kilka dni, żeby przeindeksować forum - ale o tym można poinformować użytkowników.

Mam nadzieję, że Redakcja to przeczyta.

Ja również się przyłączam do przywrócenia Wymiany doświadczeń w starej wersji kiedyś czytałem tylko ten dział teraz nie czytam prawie wcale bo jest zbyt duże rozproszenie tematów które pewnie by mnie interesowały ale wyławianie ich z innych działów jest bardzo uciążliwe i zniechęcające,