cyrulinski 08.04.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam wszystkich.Zastanawiam sie jaki rodzaj tynku wybrać w nowo wybudowanym domku z pustaka ceramicznego.Dużo myślałem nad wyklejeniem ścian płytą gk.i w tym temacie szczególnie liczę na Wasze wskazówki i rady.Wychodzi że jest to metoda najtańsza(robocizna własna)ale niechce żałować za pare latek że lepiej by było zrobić inaczej.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 08.04.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Zobacz co masz napisane pod swoim nickiem i zastosuj się do tego. Możesz skorzystać z forumowej szukajki albo wklepać w google "site:forum.muratordom.pl słowa kluczowe". Powodzenia i miłego czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 11.04.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 JA proponuje cementowy - do gk nie mam zaufania z powodu miekkosci i ciagniecia wilgoci - ale to moje prywtane zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts