Gość Elizas 30.01.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2004 Czy ktoś z Państwa w okolicy W-wy robił dokumentację potrzebną do podłączenia prądu na działkę oraz przyłączenie przez "firmę" inną niż Zakład Energetyczny dł. ok 200mb- ile to może kosztować. Aby zrobił przyłącze Zakład trzeba czekać co najmniej 2 lata, a ja muszę już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.02.2004 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Ja załatwiam w Konstancinie energię i od złożenia wniosku wyznaczyli mi termin półtora roku ostatecznie. Czekam, bo sie nie spieszę i nie zamierzam dokładać ze swoich. Ale planowany koszt wycenili na 9 TYS., vis a vi mojej działki jest transformator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Ja załatwiam w Konstancinie energię i od złożenia wniosku wyznaczyli mi termin półtora roku ostatecznie. Czekam, bo sie nie spieszę i nie zamierzam dokładać ze swoich. Ale planowany koszt wycenili na 9 TYS., vis a vi mojej działki jest transformator. Nie pocieszyłeś mnie, gdyż jak się zorientowałem jest to i mój rejon, wię nie mam się co podniecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 11.02.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Ja załatwiałem. E-mail poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts