Morlena 08.04.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Witajcie! Dziennik założony, co prawda opisuję w nim póki co prawie tylko plany a nie działania (choć jakieś jednak są), ale wierzę, że to się szybko zmieni. Jeśli macie ochotę, zapraszam do komentowania i omawiania różnych spraw (może nie tylko budowlanych ). Edytowane 4 Września 2010 przez Morlena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 08.04.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Jestem pierwsza:cool: I gratuluję, że dziennik powstał Witam się na Twoich włościach i z całą pewnością będę podpatrywać co się dzieje... I oczywiście trzymać kciuki, aby wszysto udało się sprawnie, szybko, bezproblemowo i zgodnie z Waszymi marzeniami. A gdzie budujecie, bo chyba to przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 08.04.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Druga Dom zapowiada się rewelacyjnie po prostu - gdybym miała od nowa zaczynać moją przygodę z budowaniem (tfu tfu na psa urok oby nie) - wybrałabym taki właśnie projekt. Świetny wybór, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 08.04.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Miło mi, ze wpadłyście do mnie kobiety i że projekt się podoba Widzieliśmy dom w realu, wykończony, zamieszkany, spodobał nam się jeszcze bardziej! Myszonik - dom powstanie w Suchym Lesie k. Poznania. Famelia - bardzo ciekawa ta Twoja stodoła, co do reakcji na nasz projekt usłyszeliśmy już, że przypomina trumnę bez okien (tak jakby istniały takie z oknami Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez Morlena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Trzecia! Przyleciałam po Twoim wpisie u mnie tak cudnym, że achhhh! Dom superaśny!!! I moje marzenie - żaluzje drewniane!!! I wspaniała konsekwencja w ogrodzeniu! :cool: Tylko ten rudy w wizualkach mnie przytłoczył, ale ja skrzywiona jestem... Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 09.04.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 czesc bardzo mi się podoba Wasz projekt i trzymam kciuki za sprawna budowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forumuser 09.04.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 HejŚwietny projekt, jak będziemy budować drugi dom (na razie musimy ruszyć z budową pierwszego...) to pewnie też będzie coś w tym stylu. Na pewno będę do Twojego dziennika co jakiś czas zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 09.04.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Rasiu, ogrodzenie też mnie zachwyciło, niestety muszę jeszcze przekonać inwestora, że nas na nie stać. Póki co ma on tańszą wizję. Co do rudego, raczej go nie zastosujemy, będzie ciemniejszy brązik. zastanawiam się nad tymi żaluzjami drewnianymi, jest tu na FM jakiś wątek o tym, czy to praktyczne rozwiązanie. malgosza, forumuser dzięki za odwiedziny, mam nadzieję, że będzie co czytać i komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Jakiiiii swietny projekt. Szybciutko subskrybuje sobie i powodzenia zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 09.04.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 O dzięki malgos2 ! A najlepsze jest to, że ja Was wszystkich "znam", bo podczytuję Wasze zapiski w dziennikach, komentarzach i innych wątkach ciekawych. Cieszę się, że będziecie tu zaglądać, pomagając mi w tym co zamierzam zrobić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosza 09.04.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Morlena jak bedziesz sie rozgladla w temacie tych zaluzji to please pamietaj o mnie i daj cynk jakbys na cos ciekawego natrafila bo mnie tez to interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 O dzięki malgos2 ! A najlepsze jest to, że ja Was wszystkich "znam", bo podczytuję Wasze zapiski w dziennikach, komentarzach i innych wątkach ciekawych. Cieszę się, że będziecie tu zaglądać, pomagając mi w tym co zamierzam zrobić!!!! Ale Ty do nas tez zagladaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 09.04.2010 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 malgosza, obiecuję wrócić do tematu i dać Ci znać jak będę wiedziała więcej na temat tych żaluzji malgos2, teraz to dopiero mnie to forum wessssssssssssało, nie ma obawy, że do Ciebie nie wlecę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.04.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Morleno,a masz może jakieś rzuty swojego domu?fajnie byłoby zajrzeć do środka:) I w ogóle może trochę uchyl rąbka tajemnicy jaka powierzchnia, jakie rozmieszczenie pomieszczeń?A forum wciąąąąga, to prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 10.04.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Myszoniku drogi! Gdy klikniesz na pierwszy link w moich sygnaturach, otworzy Ci się stronka, tam kliknij na "kartę projektu" i tam zobaczysz rzuty naszego domku. Tyle że nasz będzie w lustrzanym odbiciu i odrobinę pomniejszony, inne zmiany są praktycznie kosmetyczne.Mam takie robocze rzuty, ale jeszcze nie oddają całości, na pewno je wkleję, jak będą zupełnie skończone.A na tamtej karcie projektu właściwie widać jak w środku będzie wyglądał nasz dom. Tak w ogóle dzień smutny, jakby na to nie spojrzeć. Łza się w oku kręci i nie chce się wierzyć w to co się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 10.04.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 siem przywitam... projekt fajny.... nawet bardzo... ale... technologia styropiankowa?.. kiedys się do tego przymierzałem - izodom 2000... czy jak go tam zwał. fajnie się go składa.. jak klocki lego....ale trza to jeszcze zalać betonem - a to już nie jest takie fajne... długo szukałem pompy do betony o małej wydajności... nie znalazłem. ale.... będę popdatrywał.... pozdrawiam NETbet'ceramik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.04.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Morlenoczekam na sygnał co do wyników prac panów, którzy zrobili dziurki w ziemi, a możesz mi napisać jaki termin sporządzenia opinii Tobie podali?Co do zdjęć to musisz je umieścić na jakimś serwisie hostingowym np. picasa, imageshack czy fotosik (uwaga chcą za to kasy!!!) i dopiero linki stamtąd wklejać na forum.Jakby co pisz tu albo na priva ile umiem tyle mogę pomóc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 13.04.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 No to zgroza, a we wszystkich tych miejscach trzeba płacić?Co do szczegółów badań gruntu, zajmował się tym małżonek, muszę go dopytać!Dziś mamy kolejne spotkanie z architektem, mam nadzieję, że dogadamy już wszystkie sprawy.Czekamy na wyceny od producentów klocków styropianowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.04.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Nie płacić trzeba z tego co wiem na fotosiku tylko:)Ja trzymam zdjęcia na picasie i tam to jest bezpłatne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Jest jeszcze photobucket. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts