Guzmanka 13.04.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Cześć Morleno. Bardzo cieszę się, że udało Wam się znaleźć wymarzony domek. Bardzo fajnie, że mieliście okazję zobaczyć juz gotowy, skończony domek. Ja mam straszne problemy z wyobrażeniem sobie tego co widzę na rzucie projektu.Życzę Wam bezproblemowej, bezstresowej budowy.Będę śledzić Wasz dziennik i Wasze losy. Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.04.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Morleno, bez paniki:) Inwestor niech się zastanawia, ale dziennik jest i to dobrze, na pewno niczego nie zapeszył ja też w zeszłym tygodniu miałam takie przeboje w kwestiach budowlanych, że mi się odechciewało, a o zaglądaniu na forum nawet nie myślałam, a jakoś się wszystko rozwiązało i idzie do przodu. U Was też tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 29.04.2010 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Dziękuję Ci, dobra kobieto za słowa otuchy! Miło wiedzieć, że ma się życzliwą duszę obok. Myślę, że nasza budowa ruszy pewnie latem. Z czego będzie dom, jeszcze nie wiem. Dziś kolejne spotkanie z Archim. Trzymam kciuki za te nasze marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.05.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Morleno mam pytanko. Polecasz tę osobę, która robiła Wam badania geotechniczne? Bo właśnie u mnie nadszedł na nie czas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 24.05.2010 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Jak najbardziej, szybko, dobrze i niedrogo, masz na niego namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.05.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Dzięki za info, namiary mam w mailu od Ciebie, więc już dzwonię i umawiam gościa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.09.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Wow, trochę długo Cię nie było:)Trzymam kciuki za pozwolenie na budowę, a w dzienniku pochwal się projektem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.09.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Gratuluję PNB:) Projekt bardzo mi się podoba, fajny będziecie mieć domek... Co do tytułu to chyba niestety w ogóle nie da się go zmienić Trzymam kciuki za pogodę dla Ciebie i dla siebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 17.09.2010 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Dzięki! Tyle czasu poświęciliśmy na jego dopracowanie, że nie ma innego wyjścia, trzeba się cieszyć. Przed nami etap o wiele trudniejszy, oby wystarczyło determinacji....Zwłaszcza kiedy Główny Inwestor rozwija raczej zawodowe niż domowe skrzydła.A Wasza budowa rozwojowa bardzo! Miło patrzeć. Będę Was odwiedzać na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 17.09.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Ja też u ciebie zostaję na podglądanie:)I do siebie zapraszam oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joan72 04.11.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witam:welcome: Dziś znalazłam twój dziennik i na 100% będę do niego wracać Gratuluję PNB!!!!!! Wyprzedzacie nas duzo;) Nam na razie pan architekt adaptuje projekt od dwóch miesięcy i trzech tygodni:bash::evil: I dopiero pozwolenie na budowę...ale kiedy to będzie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.12.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Z okazji Świąt, które już tuż, tuż za rogiem życzę serdecznie i z całego serca utonięcia w atmosferze rodzinnej radości, ciepła, spokoju, wytchnienia od codzienności, marzeń, zapachów i smaków.... jednym słowem czerpania pełnymi garściami z magii Bożego Narodzenia. http://lh5.ggpht.com/_A0A2CO3ZnuI/TRRF0xtF8aI/AAAAAAAAAuQ/OpanAHdhavM/s720/DSC02708.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 29.12.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Twoim tropem przytuptałam do Ciebie Morleno Piękny dom , jestem pod wielkim wrażeniem !! , trzymam mocniuchno oba kciuki przy realizacji planów budowy Czekam z niecierpliwością na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 10.04.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 I ja do Ciebie zaglądam! Dziękuję za pozostawienie śladu w naszym Dzienniku:)Bardzie ciekawy projekt domu, taki inny, niestandardowy.Niestety nie mogę otworzyć katy projektu:( Czy możesz podać aktualny link? Bo mi tu piszą, że strona nie istnieje:(Dzięuję i pozdrawiam i ogromnej wytrwałości i nieustępliwości życzę na kolejne miesiące:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts