Stalabaza 09.04.2010 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam - mam możliwość kupienia traktorka Gutbrod. Używany. 5-letni. Silnik 20KM; V2. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tej marki? Czy te traktorki są dobre? Jakieś problemy z nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawus 09.04.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 miałem przez dwa sezony - moc 18kM i starszy - bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stalabaza 09.04.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dziękuję za odpowiedź. A czy ktoś może powiedzieć jaka jest rozsądna granica wiekowa zakupu takich traktorków?Pytam bo mam jeszczew możliwość zakupu starszego (9-10 lat). Silnik 20KM.Kosisko trochę pordzewiałe. I ogólnie widać, że używany...Ale znacznie tańszy... Tzn. chodzi mi o trwałość. Czy np. po 6 latach używania takiego traktorka nie trzeba wymieniać połowę części w silniku...Oczywiście zakładam normalną eksploatację. Ok. 1-2 godz. w tygodniu - w okresie letnim... No chyba, że się trafi na używany w firmie ogrodniczej - 8 godz. na dobę, itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts