LeonGroup 09.04.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam wszystkich forumowiczówNiedługo rozpoczynamy budowe domu wg projektu Z80L http://www.z500.pl/projekt/z80.html . Zapraszam wszystkich chętnych do dyskusji na temat budowy, projektu i własnych doświadczeń związanych z budową domu. Liczę na cenne uwagi. Czy ktoś buduje równiez wg tego projektu? Może jakieś zmiany w prajekcie? My planujemy powiększyć nieznacznie garaż, wykorzystać miejsce na strychu nad garażem.Zapraszam do dyskusji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeonGroup 09.04.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 WitamSzukam pomysłu na projekt kuchni. Czy w takim układzie kuchni (raczej wąska) praktyczne będzie postawienie wyspy między kuchnia i jadalnia? Czy takie rozwiązanie pozwoli się poruszac swobodnie po części kuchni. Będzie między ścianą z szafkami a wyspą ok 1,5 m odległości. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi http://jurand.ii.pswbp.pl/~mch/DOM/kuchnia.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz231 25.02.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Czy ktoś buduje lub zbudował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz231 20.03.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Witam serdecznie. Poczyniam kroki w kierunku budowy z80. Czy kolega już może zaczął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olifanty 05.09.2011 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam, to moje pierwsze nieśmiałe poczynania , mamy nadzieję budować Z80 , jakieś uwagi , tudzież wstepne kosztorysy ( te 460 tys to chyba skromniutko..)? Pozdrawiam wszystkich geniuszy budowniczych ( strasznie mi imponujecie na tym kaganku oświaty budowlanej).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz231 22.10.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Zrezygnowałem z Z80 na rzecz D20 Okazały. Zaważyło na tym kilka szczegółów m.in. małe okna w pokojach, salon z przodu domu itp. A przede wszystkim nie mogłem obejrzeć go na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts