magdyla 27.05.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 no dobrze, ale czy wiesz, jak długo już jest paysafecard za granicą??? Ja myąle, że już długo. Nie wiem, jak jest z paypal, ale pewnie tak samo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackjack2 11.06.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Przypuszczam, że zarȯwno psc czy paypal istenieją już od dobrych paru lat, ale zwrȯć uwagę, że zakupy internetowe stały sie odniedawna popularne w polsce, wcześniej nie było to tak rozpowszechnione, a wiadomo że popyt kształtuje podaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lora77 15.06.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Paysafecard jest na rynku europejskim od 2000 roku, a wiec w tym roku przypada 10-ta rocznica Moze jakas promocja i bonusy z tym zwiazane... Ehh, za duzo by sie chcialo Paysafecard znam z Niemiec, gdzie to mieszkalam 3 lata. Byla to dla mnie najwygodniejsza forma platnosci bo nie bylam zmuszona do podawania wielu zbednych danych osobowych Tak to fakt, jesli chodzi o polskie portale - sklepy online nie wszedzie istnieje mozliwosc placenia poprzez paysafecard. Mysle jednak, ze wkrotce sie to zmieni i paysafecard bedzie sie rozwijal na rynku w Polsce, bo to naprawde bezpieczna i wygodna forma platnosci. Od kiedy jestem z powrotem w Polsce oprocz paysafecard (place nia w online-parfumeriach i za Skype), korzystam z karty kredytowej VISA w Fortis Banku. Ta druga metoda platnosci jest jednak nieco zgubna hahah bo ciezko sie kontrolowac, i czesto tym sposobem wydaje na zakupy nieco za duzo No coz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 16.06.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 cos ty, az tak dlugo juz istnieje ta karta???? A ty sie tak pozytywnie na temat tej karty wypowiadasz, jakbys kurcze byl rzecznikiem tej firmy Nie bez zartow, mi sie w tej karcie podoba przede wszystkim anonimowosc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lora77 30.06.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 HAHAHAHA To mnie rozbawilas!!!!!!!!!!!!! Nie, nie jestem rzeczniczka prasowa tej firmy, a moze i szkoda, bo moja praca jest nieco monotonna i moze przydaloby sie nieco urozmaicenia w moim zyciu. A wypowiadam sie dobrze o tej karcie, gdyz jak juz wspominalam w moim ostatnim poscie, mialam okazje z niej korzystac i bylam naprawde bardzo zadowolona. Sama ostatnio nieco poczytalam w necie o paysafecard. I musze przyznac, ze bylam w szoku, iz az w 16 (!!!) krajach jest mozliwosc korzystania z tej karty, w tym i w Polsce Oj anonimowosc jest na pewno duzym plussseeeemmmmmmmmm!!!! To musze przyznac. Przynajmniej nie zostaje sie zasypanym tysiacami smsow handlowych z przeroznymi reklamami. Na cale szczescie!!!! Juz dosc mam tych smsow typu: wyslij smsa i wgraj itp. Cieszy fakt, ze paysafecard stale poszerza liste punktow sprzedazy. Wyszukiwarke sklepow na ich stronie glownej rowniez uwazam za bardzo przydatna, praktyczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 11.07.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 no pewnie, w tym sie z tobą całkowicie zgodzę...i cieszy mnie też to, że można wreszcie zkładać reklamacje, jak w jakiś sklepach nie mają paysafecard....bo to jest czasami wkurzające, jak idziesz do sklepu, ktory ci znalazł lokalizator psc, żeby sobie kupić paysafecard a tu sprzedawcy o niczym nie wiedzą....może przez tą reklamacje polepszy sie usługa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lora77 23.07.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Ni9e wiedzialam, ze mozna bezposrednio u paysafecard reklamowac fakt, iz gdzies ta karta nie jest dostepna, mimo iz lokalizator mowi co innego. :/ Jak to idzie? Przez ich strone internetowa? Mialabym takie dwa punkty sprzedarzy do zareklamowania. Udanych, slonecznych wakacji, wszystkim!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackjack2 16.08.2010 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Z ciekawosci zajrzalem na strone psc, zeby zobaczyc jak funktionuje to reklamowanie, jesli to dobrze zrozumialem, to chodzi o opcje "Feedback" przy kazdym adresie. Musze przyznac, ze jeszcze sie z czyms takim nie spotkalem- plus za nowatorski pomysl:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 17.08.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 ja tez sie z czyms takim jeszcze nie spotkalam, ale kiedys jest zawsze ten pierwszy raz! a tak poza tym, to mysle, ze jak sie dokladnie nie wie, gdzie mozna zlozyc reklamacje, to wystarczy zadzwonic pod Infolinie od paysafecard...oni napewno pomoga. ale ja na szczescie tego nie potrzebuje, bo musze sie pochwalic, ze w moim miasteczku dziala od niedawna Media Expert, gdzie nie ma zadnego problemu z kupnem tej karty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lora77 19.08.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Na szczecie coraz wiecej punmktow sprzedazy paysafecard dziala bez zarzutu. Mysle, ze powoli przemijaja czasy iz po kod doladowujacy z paysafecard trzeba sie udawac do wiekszych sieciowek, jak chociazby Media Expert. Ostatnio nie mialam nawet najmniejszego problemu z kupnem karty w sklepiku osiedlowym... xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 19.08.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 no ja tam nie mieszkam na zadnym osiedlu, tylko w cieplym domku...dlatego nie znam sie na tych malych sklepikach, ale jak juz wspomnialam na szczescie mam dosyc mozliwosci do kupna psc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu1975 30.08.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 a ja zawsze płace przelewem jak cos kupuje przez internet. wybierajac zaplate przy odbiorze place wiecej a i tak kurierowi nie oddam sprzetu spowrotem jezeli juz go otworze.jak narazie nie przejechalem sie jeszcze na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackjack2 11.09.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Rzeczywiscie przesylka za pobraniem jest troche drozsza, ale moim zdaniem bezpieczniejsza, bo przynajmniej placisz jak juz masz cos w rece, a co do przelewow, to nie lubie kiedy moje dane kraza po sieci, no chyba ze zalatatwiasz to w banku albo na poczcie, ale wtedy musisz stac w kolejkach... ja osobiscie wole prepaid, choc narazie nie wszedzie da nim sie zaplacic, wiec narazie czekam az psc stanie sie bardziej powszechna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 12.09.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Często korzystam z Allegro i kupuje dość sporo od małych dupinek za 2zł do większych rzeczy za 1-2 tysiące złotych. Raz, że oszczędzam pieniądze. Dwa oszczędzam czas, bo nie muszę łazić po sklepach i szukać tego czegoś godzinami... Można by esej napisać na temat wad i zalet zakupów przez Internet, oszustw i pomyłek sklepów internetowych. Mnie jednak najbardziej wnerwiają dostawcy (kurierzy). Sprawdziłem na kilkudziesięciu przesyłkach i różnych firmach, że dostawcom zależy na dostawie jedynie w przypadku opcji ZA POBRANIEM lub przedłużenie jakiejś umowy np. o telefon. Jeśli jest to przesyłka zapłacona wcześniej to: - nie ma opcji dostawy o wskazanej porze - jeśli nawet się umówimy między 11 a 13 to kurier pojawi się o 16 - dzwoni na 15 minut przed dostawą JADE DO PANA i rób co chcesz musisz być w domu za kwadrans Generalnie mimo wszystkich dolegliwości korzystam z Poczty Polskiej. Odbieram paczki wtedy gdy mam czas i ochotę. Odstanie kilkunastu minut w kolejce jest niczym w porównaniu do czekania godzinami w domu na kuriera. Jeśli mam możliwość odbioru osobistego w niedużej odległości to umawiam się i jadę odebrać towar osobiście (płace przy odbiorze). W szczytowej formie pewien kurier firmy DPD dostarczył mi umowę o przedłużenie abonamentu o godzinie 23:30.... wcześniej dzwonił kilkanaście razy czy aby napewno nie poszedłem spać Umówieni byliśmy na godzine 11 w miejscowości oddalonej o 70km od miejsca późniejszego odbioru przesyłki (Bielsko-Biała => Gliwice). Ten koleś przebił wszystkich jak do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lora77 13.09.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Blackjack2, wspomniales o paysafecard. Uwazam ze juz ten sposob platnosci stal sie bardziej powszechny. Byc moze zauwazyles, ze paysafecard pojawia sie jako metoda platnosci na co raz to wiecej portalach/sklepach internetowych. Sama kilkakrotnie korzytsalam i nie zawiodlam sie Chociaz nie jest to moja jedyna forma platnosci. Czesto decyduje sie na przelew lub karte kredytowa. Ufam sprzedawca i nigdy nie wybieram przesylki za pobraniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackjack2 30.09.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Co do dostawcȯw, też jestem zdania, że jednak lepiej korzystać z poczty polskiej, ( w przypadku opcji za pobraniem) z kurierami faktycznie rȯżnie bywa i zawsze trzeba się z nimi umawiać albo przynajmniej być w domu, a tak to dostaje się najwyżej zawiadomienie,że coś do nas przyszło i można odebrać paczke, kiedy się chce. Może i to troche droższe, ale wygodniejsze, nie wiem, jak to funkionuje, kiedy się płaci przelewem, bo do tej pory raczej unikałem takiej płatności, ale w sumie to dość jasne, że jak pieniądze są już na koncie dostawcy, to raczej się mu już śpieszyć nie będzie…a odnośnie paysafe to dobrze, że są nowe możliwości, gdzie można płacić prepaidem, pewnie jeśli będzie coraz więcej chętnych do płacenia w ten sposȯb, to bedzie też więcej sklepȯw internetowych, ktȯre uruchomią taką formę płatności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 05.10.2010 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 na pewno się tak stanie, przecież Paypal też kiedyś nie był znany, a w sumie teraz prawie wszędzie gdzie spojrzysz pisze, że można płacić tą metodą....chociaż ja tam wolę rzeczywiście paysafecard, bo jednak mi to imponuje, że nie musisz podawać żadnych swoich danych, a to w dzisiejszych czasach i tak bardzo trudne, żeby żyć w spokoju...wprawdzie nie jestem żadną gwiazdą filomową, ale mimo tego bombardują mnie tymi spamami i dostaję białej gorączki, jak je muszę kasować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu1975 05.10.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Nie powiedziałbym że jak dostawcy mają już kasę na koncie to się im nie spieszy. Ja zawsze kupuje od supersprzedawców i przedmiot przychodzi do mnie zazwyczaje parę dni po dokonaniu przelewu. Wszystko zależy od dostawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackjack2 03.11.2010 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Pewnie masz racje i wszystko zalezy od tego gdzie sie kupuje, absolutnie nie twierdze ze przy platnosci przelewem zawsze trzeba czekac na towar, ale na wszelki wypadek warto, tak jak napisales, kupowac zawsze w sprawdzonych sklepach, gdzie jest gwarancja ze towar dojdzie do nas na czas, nie zaleznie od tego jak za niego placimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 03.11.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 no ja właśnie mogę się z własnego doświadczenia na ten temat wypowiedzieć...bo kurcze zamówiłam coś i teraz czekam wieki na przesyłkę! Dlatego przelewem jest mi troche za bardzo ryzykowne...dobra, jak coś kosztuje pare groszy, to nie ma problemu, nawet jak je stracę, ale jeżeli chodzi o większą kwotę, to wolę jednak być ostrożniejsza....no niestety w dzisiejszych czasach nie można już nikomu ufać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts