Ania i Tomasz 15.05.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Muszę kupić bejcę do malowania krokwi i nadbitki, nie wiem jaki mam wybrać kolor aby pasował do okien w kolorze orzech. Proszę o radę. Co Wy wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 12.07.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Moze ktos ma ochote mi doradzic? Okna mamy juz zamowione w kolorze orzech, dach tez ciemny orzech http://www.wienerberger.pl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/SR_Product/ProductStandard05&c=SR_Product&cid=1139915689895&lpi=1087584651805&sl=wb_pl_home_pl Koramic Renesansowa E32, orzechowa angoba szlachetna I teraz jaka podbitka, jakiego koloru? Czy elementy drewniane wykonczenia ( balustrady ) maja byc tego samego koloru? Przed nami jeszcze wybor koloru elewacji.... Ah..jaka szkoda, ze nie mam zmyslu plastycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 26.08.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Do grafitowego dachu i okien w rustykalnym brązie (taki raczej ciemnawy) podbitkę dobrać do dachu czy do okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salateria 13.12.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Mam ten sam problem. Dach mam miedziany, okna orzech. Brązową tą podbitkę robić? Trochę się obawiam, że przez to będzie ciemno na tarasie. Nie wiem jeszcze jakiego koloru będzie elewacja;/ Pewnie jasna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalkurek 27.12.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 ...myślę że ciemny fiolet byłby czadowy P.S. ja mam jasny dąb - półkryjący (podbitka sosnowa) moja siostra też pokryła jasnym dębem ale faktycznie, ciemny fiolet - to byłoby coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasziolkowski 07.01.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 A co polecacie do malowania podbitki?W przyszłym tygodniu zaczynam malowanie i tak się zastanawiam Sadolin albo Altaxin, kolor heban. Okna mam złoty dąb, dachówka i rynny grafitowe (prawie czarne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 07.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Witam, ja mam okna złoty dąb, a podbitka malowana 2 razy drewnochronem kolor tik, ciemnieje teraz jeszcze od warunków pogodowych ale pasuje idealnie. Na zdjęciach widoczna pomalowana raz. Postaram się w najbliższym czasie zrobić zdjęcie obecnie -po drugiej warstwie i po deszczach itp bo drewno na zewnątrz zawsze ciemnieje troszkę jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts