Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do NAJLEPSZYCH DORADCÓW na Forum MURATORA

Redakcja

Recommended Posts

Stawiamy na NAJLEPSZYCH DORADCÓW. Oni tworzą szczególny klimat forum - miejsca bezinteresownej wymiany wiedzy i doświadczeń.

Wreszcie jest okazja obdarować Doradców jakimś przywilejem.

Na forum jest teraz "profil płatny" - możliwość umieszczenia swojej reklamy. Zapraszamy NAJLEPSZYCH DORADCÓW:

Jeżeli chcesz, by przy Twoim profilu widoczna była REKLAMA oferowanych przez Ciebie usług, prześlij zgłoszenie pod adres: [email protected]

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niestety, nie skorzystam z powodów:

1. Jeśli TU „doradzam” i ewentualnie komuś pomogę, to robiłem to zawsze bezinteresownie i tak niech to pozostanie.

2. Nie będzie to już, tak jak to Redakcja określiła „bezinteresownej wymiany wiedzy i doświadczeń”

3. Jak można być bezinteresownym a jednocześnie, tak jak sugeruje Redakcja „..jest okazja, by mieli z tego korzyść.”

Ja rozumiem intencje, ale taka forma mnie razi.

Poprawiamy i precyzujemy: możliwość dodawania swojej reklamy to przywilej, jaki otrzymują NAJLEPSI DORADCY. Oczywiście, kto chce. To nasza inicjatywa, która wcale nie umniejsza wielkich zasług tych Osób w pomaganiu innym. Więcej od siebie dają, więcej mogą...

Szanowna Redakcja zdaje sobie z tego sprawę, że ze mnie bardzo upierdliwy człowiek.

Tak wiec kontynuując tą upierdliwość, a zarazem złośliwość (bo niestety jestem też złośliwy), proszę o wyjaśnienie na czym polega ten „przywilej” dla doradców, skoro każdy może ten płatny profil wykupić?

eeee sSiwy trochę się czepiasz słówek ;)

Dziękuję Redakcji za taką możliwość. Miłe to! W tej chwili nie skorzystam z tej propozycji ale nie wykluczam w przyszłości. Chociaż wydaje mi się że bardziej uczciwe byłoby zapłacić za reklamę - rozważałem taką możliwość nawet przeglądałem zasady i cennik ale teraz że mogę mieć za darmo... wstrzymam się... Dlaczego? Bo to jakoś tak głupio ;) Ale dziękuję za taką możliwość!:)

Tak sobie myślę, uprzedzając wpisy podobne wpisom sSiwego 12. Nie demonizujmy i nie dorabiajmy na siłę ideologii. Jak napisał sSiwy12, propozycja Redakcji, to "rzecz', którą bez trudu da się nabyć drogą przelewu, więc nie traktujmy tego tak ideologicznie. Uważam, że doradcom należy się choćby tyle za "usługi", którymi oszczędzają nasz czas i nerwy.

Uważam też, że nasi dotychczasowi moderatorzy, a obecni administratorzy powinni mieć to samo prawo.

Uważam też, że nasi dotychczasowi moderatorzy, a obecni administratorzy powinni mieć to samo prawo.

Trochę dziwne byłoby gdyby moderator lub administrator forum był jednocześnie wykonawcą, zamieszczającym przy okazji swoją reklamę. Tą funkcję proponuję jednak jakoś inaczej uhonorować ...

Oczywiście, że czepiałem się pewnych sformułowań – bo, moim zdaniem, w pewnym sensie wypaczały samą ideę.

Być może, to moje „czepialstwo” wynika z faktu, że zbyt długo już jestem „adwokatem diabła” – taki nawyk „zawodowy”.

A skoro jest to prezent dla Najlepszych, to wypada mi tylko w Ich imieniu podziękować ślicznie Redakcji – co niniejszym czynię:

Dziękujemy Redakcji .

Wtrącę swoje 3 grosze.

1. Pojawienie się reklamy NAJLEPSZEGO DORADCY będzie cichym zawłaszczeniem przez Wydawnictwo autorytetu, jaki doradcy SAMI sobie wypracowali.

Proszę porównać autorytet doradców muratorowych i jakość ich odpowiedzi z rzetelnością osób, które udzielają się na forum. Niebo i ziemia!!!

2. Przecież osoby, które chciały się reklamować, reklamowały się od zawsze.

3. Z najlepszymi doradcami, jak sądzę, każdy bez problemu może się skontaktować, zawsze. Wiele jest na to sposobów.

4. Taka propozycja ze strony redakcji dowodzi jednoznacznie czemu miała służyć wymiana forum. Żenada.

Wtrącę swoje 3 grosze.

1. Pojawienie się reklamy NAJLEPSZEGO DORADCY będzie cichym zawłaszczeniem przez Wydawnictwo autorytetu, jaki doradcy SAMI sobie wypracowali.

Proszę porównać autorytet doradców muratorowych i jakość ich odpowiedzi z rzetelnością osób, które udzielają się na forum. Niebo i ziemia!!!

2. Przecież osoby, które chciały się reklamować, reklamowały się od zawsze.

3. Z najlepszymi doradcami, jak sądzę, każdy bez problemu może się skontaktować, zawsze. Wiele jest na to sposobów.

4. Taka propozycja ze strony redakcji dowodzi jednoznacznie czemu miała służyć wymiana forum. Żenada.

Przesadzasz,;) odbieram to jako fajny, miły przywilej i wypada podziękować Redakcji :wave:

Witam.

Trochę ten "przywilej" hipokryzją zalatuje...nie lepiej pewne sprawy nazywać po imieniu i po prostu powiedzieć że jest aktualnie możliwość reklamowania swoich usług na łamach forum? Było by to jasne, klarowne i uczciwe.

Tak jak uczciwe z mojej strony wobec innych Forumowiczów jest to, że zamierzam jak najbardziej skorzystać z tej możliwości z racji niezbyt wygórowanej ceny jaką Redakcja zaproponowała za taką usługę.

No właśnie...zamierzam...a raczej próbuję to zrobić od jakiegoś tygodnia...i figa z makiem. Rozumiem że będzie działało za jakiś czas?

No i jeszcze pytanie - gdzieś się "zapodział" tytuł przy moim avatarku. Czy wróci? Kiedy? A jak nie wróci? Czy będzie wtedy możliwość skorzystania z "przywileju" ;-)

Pozdrawiam i proszę o odpowiedź moderatora.

Ja uważam, że zasady są jasne i uczciwe. Każdy zarejestrowany użytkownik może wykupić płatny profil wg. cennika a dla "Najlepszych doradców na tym forum" cena wynosi 0 zł. Kto chce korzysta ale nie ma przymusu. Można być dalej Najlepszym doradcą bez reklamy swoich usług.