Redakcja 09.04.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Stawiamy na NAJLEPSZYCH DORADCÓW. Oni tworzą szczególny klimat forum - miejsca bezinteresownej wymiany wiedzy i doświadczeń. Wreszcie jest okazja obdarować Doradców jakimś przywilejem. Na forum jest teraz "profil płatny" - możliwość umieszczenia swojej reklamy. Zapraszamy NAJLEPSZYCH DORADCÓW: Jeżeli chcesz, by przy Twoim profilu widoczna była REKLAMA oferowanych przez Ciebie usług, prześlij zgłoszenie pod adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 09.04.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Niestety, nie skorzystam z powodów: 1. Jeśli TU „doradzam” i ewentualnie komuś pomogę, to robiłem to zawsze bezinteresownie i tak niech to pozostanie.2. Nie będzie to już, tak jak to Redakcja określiła „bezinteresownej wymiany wiedzy i doświadczeń” 3. Jak można być bezinteresownym a jednocześnie, tak jak sugeruje Redakcja „..jest okazja, by mieli z tego korzyść.” Ja rozumiem intencje, ale taka forma mnie razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.04.2010 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Poprawiamy i precyzujemy: możliwość dodawania swojej reklamy to przywilej, jaki otrzymują NAJLEPSI DORADCY. Oczywiście, kto chce. To nasza inicjatywa, która wcale nie umniejsza wielkich zasług tych Osób w pomaganiu innym. Więcej od siebie dają, więcej mogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 09.04.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Szanowna Redakcja zdaje sobie z tego sprawę, że ze mnie bardzo upierdliwy człowiek. Tak wiec kontynuując tą upierdliwość, a zarazem złośliwość (bo niestety jestem też złośliwy), proszę o wyjaśnienie na czym polega ten „przywilej” dla doradców, skoro każdy może ten płatny profil wykupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.04.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 A ja jako korzystająca z porad, nie widzę w tej propozycji nic niestosownego. Odbieram to, jako formę prezentu dla ludzi, którzy poświęcają swój cenny czas, aby pomagać innym. A odmawianie prezentu też może być interpretowane jako niestoswne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.04.2010 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Właśnie tak, to jest prezent. A każdy forumowicz wykonawca może sobie płatny profil wykupić. Chcemy promować NAJLEPSZYCH DORADCÓW. Może być ich więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 09.04.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 eeee sSiwy trochę się czepiasz słówek Dziękuję Redakcji za taką możliwość. Miłe to! W tej chwili nie skorzystam z tej propozycji ale nie wykluczam w przyszłości. Chociaż wydaje mi się że bardziej uczciwe byłoby zapłacić za reklamę - rozważałem taką możliwość nawet przeglądałem zasady i cennik ale teraz że mogę mieć za darmo... wstrzymam się... Dlaczego? Bo to jakoś tak głupio Ale dziękuję za taką możliwość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.04.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Tak sobie myślę, uprzedzając wpisy podobne wpisom sSiwego 12. Nie demonizujmy i nie dorabiajmy na siłę ideologii. Jak napisał sSiwy12, propozycja Redakcji, to "rzecz', którą bez trudu da się nabyć drogą przelewu, więc nie traktujmy tego tak ideologicznie. Uważam, że doradcom należy się choćby tyle za "usługi", którymi oszczędzają nasz czas i nerwy. Uważam też, że nasi dotychczasowi moderatorzy, a obecni administratorzy powinni mieć to samo prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 09.04.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Uważam też, że nasi dotychczasowi moderatorzy, a obecni administratorzy powinni mieć to samo prawo. Trochę dziwne byłoby gdyby moderator lub administrator forum był jednocześnie wykonawcą, zamieszczającym przy okazji swoją reklamę. Tą funkcję proponuję jednak jakoś inaczej uhonorować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.04.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Trochę dziwne byłoby gdyby moderator lub administrator forum był jednocześnie wykonawcą, zamieszczającym przy okazji swoją reklamę. Tą funkcję proponuję jednak jakoś inaczej uhonorować ... Do przemyślenia. Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Pytanie mam, bo gdzies ponury napisal, ze te reklamy beda sie pojawiac po prawej stronie kazdego postu. Czy tak to ma wygladac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 10.04.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Oczywiście, że czepiałem się pewnych sformułowań – bo, moim zdaniem, w pewnym sensie wypaczały samą ideę.Być może, to moje „czepialstwo” wynika z faktu, że zbyt długo już jestem „adwokatem diabła” – taki nawyk „zawodowy”. A skoro jest to prezent dla Najlepszych, to wypada mi tylko w Ich imieniu podziękować ślicznie Redakcji – co niniejszym czynię: Dziękujemy Redakcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.04.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 to bardzo miła inicjatywa, ale wolałabym, zeby zamiast reklamy było jakieś odniesienie do dziedziny w jakiej doradzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 11.04.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Mi też trudno w tej chwili powiedzieć, czy z takiej formy reklamy skorzystam, ale zawsze warto wiedzieć, że istnieje taka możliwość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 11.04.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Wtrącę swoje 3 grosze.1. Pojawienie się reklamy NAJLEPSZEGO DORADCY będzie cichym zawłaszczeniem przez Wydawnictwo autorytetu, jaki doradcy SAMI sobie wypracowali.Proszę porównać autorytet doradców muratorowych i jakość ich odpowiedzi z rzetelnością osób, które udzielają się na forum. Niebo i ziemia!!!2. Przecież osoby, które chciały się reklamować, reklamowały się od zawsze.3. Z najlepszymi doradcami, jak sądzę, każdy bez problemu może się skontaktować, zawsze. Wiele jest na to sposobów.4. Taka propozycja ze strony redakcji dowodzi jednoznacznie czemu miała służyć wymiana forum. Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PeZet 11.04.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 To raczej redakcja powinna płacić najlepszym doradcom, żeby tu zostali, a nie ciągnąć marketingową korzyść z ich obecności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 11.04.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Wtrącę swoje 3 grosze. 1. Pojawienie się reklamy NAJLEPSZEGO DORADCY będzie cichym zawłaszczeniem przez Wydawnictwo autorytetu, jaki doradcy SAMI sobie wypracowali. Proszę porównać autorytet doradców muratorowych i jakość ich odpowiedzi z rzetelnością osób, które udzielają się na forum. Niebo i ziemia!!! 2. Przecież osoby, które chciały się reklamować, reklamowały się od zawsze. 3. Z najlepszymi doradcami, jak sądzę, każdy bez problemu może się skontaktować, zawsze. Wiele jest na to sposobów. 4. Taka propozycja ze strony redakcji dowodzi jednoznacznie czemu miała służyć wymiana forum. Żenada. Przesadzasz, odbieram to jako fajny, miły przywilej i wypada podziękować Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 12.04.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam. Trochę ten "przywilej" hipokryzją zalatuje...nie lepiej pewne sprawy nazywać po imieniu i po prostu powiedzieć że jest aktualnie możliwość reklamowania swoich usług na łamach forum? Było by to jasne, klarowne i uczciwe. Tak jak uczciwe z mojej strony wobec innych Forumowiczów jest to, że zamierzam jak najbardziej skorzystać z tej możliwości z racji niezbyt wygórowanej ceny jaką Redakcja zaproponowała za taką usługę. No właśnie...zamierzam...a raczej próbuję to zrobić od jakiegoś tygodnia...i figa z makiem. Rozumiem że będzie działało za jakiś czas? No i jeszcze pytanie - gdzieś się "zapodział" tytuł przy moim avatarku. Czy wróci? Kiedy? A jak nie wróci? Czy będzie wtedy możliwość skorzystania z "przywileju" Pozdrawiam i proszę o odpowiedź moderatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 12.04.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witam. Oooo...ekspresowo...już część załatwiona! Ale na pozostałe pytania proszę o odpowiedź Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 12.04.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Ja uważam, że zasady są jasne i uczciwe. Każdy zarejestrowany użytkownik może wykupić płatny profil wg. cennika a dla "Najlepszych doradców na tym forum" cena wynosi 0 zł. Kto chce korzysta ale nie ma przymusu. Można być dalej Najlepszym doradcą bez reklamy swoich usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts