Marek K 09.04.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 - Poszedłem do znajomego weterynarza,- Zapytałem o jakiegoś zwierzaczka,- Wróciłem z niczym.Jestem zdegustowany, co się okazuje:W mojej gminie jest osoba która się zajmuje takimi porzuconymi kotkami. Nie powinno być problemów, a jednak. Akurat wtedy u "weta" była osoba opiekująca się tymi zwierzakami (inna - nie ta pierwsza "zajmująca się")i nie wiem czy źle zrozumiałem, ale kota nie mogłem zaadoptować. Ten kto zajmuje się nimi niechętnie je podobno oddaje?????A wręcz przestrzegano mnie przed rozmową o koty w gminie.I o co tu chodzi???? (pieniążki???)Będę miał psa. Na allle..........o jest wiele ogłoszeń za 1 zł.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 09.04.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Drogi Marku! Kotka też możesz zaadoptować Na forum jest sporo osób, które wspierają ośrodki adopcyjne dla zwierząt - poszukaj, popytaj - na pewno ktoś Ci pomoże. Małgoś2 zaraz znajdzie dla Ciebie towarzysza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.04.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Moja koleżanka "odziedziczyła" kotkę. Okazało się, że to był pakiet - 5 w jednym. Na zbyciu ma teraz 4 odchowane kocięta - rudo-białego kocurka i 3 czarno-białe koteczki. Do odbioru w Niepołomicach, Krakowie lub okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.04.2010 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Drogi Marku! Kotka też możesz zaadoptować Na forum jest sporo osób, które wspierają ośrodki adopcyjne dla zwierząt - poszukaj, popytaj - na pewno ktoś Ci pomoże. Małgoś2 zaraz znajdzie dla Ciebie towarzysza Bardzo slusznie. Moja koleżanka "odziedziczyła" kotkę. Okazało się, że to był pakiet - 5 w jednym. Na zbyciu ma teraz 4 odchowane kocięta - rudo-białego kocurka i 3 czarno-białe koteczki. Do odbioru w Niepołomicach, Krakowie lub okolicach. O, i kot znalazl Pana jak zwykle zreszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek K 03.05.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Niestety, do Niepołomic mam dość daleko. Mieszkam koło Warszawy!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Niestety, do Niepołomic mam dość daleko. Mieszkam koło Warszawy! Pozdrawiam. Wejdz w takim razie tu: http://forum.miau.pl/viewforum.php?f=13 Na pewno wybierzesz kota idealnego tak jak i ja wybralam. Mozesz tez dac ogloszenie, ze szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 03.05.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 (edytowane) Mam do oddania kota ma narazie miesiąc jesli poczekasz aż matka przestanie karmić z chęcią oddam z dowozem. Edytowane 4 Maja 2010 przez grzegorz10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts