monika_fal 09.04.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam i zapraszam do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradis 09.04.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam Będę pierwszy, widzę, że również wybraliście prosty projekt jak my Życzę powodzenia i wytrwałości Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewmar333 13.04.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 A do budowy braliście firmę czy może sami wszystko robiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_fal 13.04.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Fundamenty i ściany buduje nam fachowiec, sam pracuje więc jak dla nas cena za robote atrakcyjna. Dach też będzie robiła firma. Pozostałe prace robimy sami. Co do kosztów to jak narazie trzymamy sie planu. Razem z robocizną wydaliśmy na dzień dzisiejszy ok. 40 tyś oczywiście nie licząc działki i papierków. Dach mamy wyceniony z robocizną na ok. 20 tyś więc moim zdaniem nie jest źle Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez monika_fal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewmar333 13.04.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 To faktycznie nie tak dużo. Czekam na zdjęcia z dalszych etapów budowy. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boleslaw64 07.05.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 buduje Słoneczny clasic na prawdę jak na razie nie zawiodłem się na tym projekcje zaczynam zabezpieczać drewno na kratownice, pozdrawiam budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewmar333 10.08.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Tak często zaglądam do Waszego dzienniczka, ale ni moge doczekać się zdjęć z dalszych etapów budowy:bash: My mamy już (albo dopiero) warunki zabudowy i działamy dalej z papierami. Pozdrawiam cieplutko i czekam na jakieś fotki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lili07 22.08.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam.Widać,że budujecie niewielki domek ale ile dokładnie metrów?Jak duży macie dach?Co do wizualek bardzo z sensem i przestrzenne zarazem. Nie ma się czego czepiać, dobrze przemyślane.Będę zaglądać, bo sami stawiamy 84m2 więc małe domki u nas na tapecie.Pozdrawiamy i zapraszamy do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_fal 22.08.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam serdecznie w naszym dzienniku. Dom ma powierzchnie ok. 90 m2 + poddasze które kiedyś wykończymy:) Od początku chciałam mieć mały domek i jesteśmy zadowoleni z wyboru projektu. Powierzchnia dachu ok. 210 m2, kryty blachodachówką kol. czarny mat (tak naprawdę blacha po ułożeniu bardziej przypomina grafit , w słońcu jest ciemnoszara) . Koszt blachy jak dobrze pamiętam z całą obróbką blacharską ok. 6700. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alutka781 25.08.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 WITAM SERDECZNIE SYMPATYKÓW SŁONECZNEGO!Jestem całkiem nowa na forum, więc wszelkie rady przyjmuję z szacunkiem.jestem na etapie oczekiwania na pozwolenie na budowę. z pewnością znajdą się osoby, które stwierdzą, że rozpoczęcie budowy teraz to szczyt debilizmu, ale ja mam zamiar go postawić jeszcze w tym roku. czekam z niecierpliwością na to chole.......... pozwolenie i ruszam. jeśli ktoś z WAS może mi cos doradzić to będę wdzięczna. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_fal 26.08.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 O proszę grono sympatyków słonecznego się zwiększa:) super. Przyznam że plany co do budowy jeszcze w tym roku masz ambitne...myślę że jest to jak najbardziej możliwe. Trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alutka781 26.08.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 witam!trzymaj te kciuki, tylko mocno.jak patrzę dziś za okno (leje deszcz} to napewno będą mi potrzebne.przeglądałam Wasz dziennik i zdjęcia oczywiście-super! też chciałabym być tak daleko z robotą.Tak na marginesie ja wybrałam{ to znaczy razem z mężem} wariant A.jak tylko ruszymy nie omieszkam rozpocząć prowadzenia dziennika.dzięki za miłe słowa i KCIUKI.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzicz 03.01.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Witam. My z żoną zaczęliśmy budowę słonecznego z poddaszem. W zeszłym roku tzn 2010 zdążyliśmy zalać ławy i zaczęliśmy murować ściany fundamentowe, przeszkodziła nam pogoda. Trzymam kciuki i z zaciekawieniem będę czekał na nowe wpisy w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonzicz 12.04.2011 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Widać postępy GRATULACJE. Widzę, że spokoju wam nie brakuje i budowa coraz bardziej przypomina dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 23.04.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Witam. Wasz domek też jest bardzo fajny i widzę, że macie dużo fajnych pomysłów na wykończenie. Także i ja będę do Was zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śmig_śmigalska 11.11.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Cieszę się, że dziennik znowu ożył ))))) Też buduję domek "słoneczny", ale bez poddasza użytkowego. Jesteśmy na etapie fundamentów i czeka nas rozplanowanie instalacji wod- kan pod chudziakiem. Czy można by prosić o więcej zdjęć łazienki? Usiłuję sobie wyobrazić rzeczywiste jej rozmiary. Z góry dziekuję. Życzę wytrwałości na etapie wykańczania wnętrz. Do tej pory świetnie sobie poradziliście. Zawsze warto pamietać, że nie od razu Kraków zbudowano i że to nie sztuka wybudować dom za 600 tysięcy. Powodzenia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 17.02.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Witaj! Brutus jest niesamowity! Oczu nie można oderwać A uszy ma rozbrajające Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 22.06.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 monika_fal - pokaż, jak w środku urządziliście domek. Dawno nie było jakiś zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 25.06.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Witaj Monika_fal przydreptałam do Ciebie z wątku dusiaka Ślędzę z zaninteresowaniem Wasze dzienniki, bo sami myślimy o budowie podobnego domku W sumie dopiero jesteśmy na etapie poszukiwania działki, ale ja już jak to kobieta myślę o urządzanniu Mogłabyś mi napisać cóż to za fajne płytki macie na podłodze w łazience??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_fal 25.06.2012 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Witam ida Im wcześniej tym lepiej:) kafelki na podłodze to Nowa Gala Stonewood SW 03 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts