monikazhr 21.10.2017 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Jest pięknie, wspaniale ogląda się takie wnętrza. Pomysłowość to przywilej, Ty go masz Wspaniałe te starocie I taras odnowiony - to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_fal 24.10.2017 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Miło że wnętrze się podoba pomysłów to ja mam dużo ale większość z nich to jak mój mąż nazywa "czyste szaleństwo" . Taras męczył mnie od dłuższego czasu, kostka była wielkim niewypałem. A ile ja się nasłuchałam na temat pomysłu z niebieską j ławką "będzie źle" "niby do czego to ma pasować" itp. Teraz nawet się nie pytam o zdanie tylko działam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crazyjulia 24.01.2018 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Witam, Super blog, fajne opisy. Oczywiście jak każdy człowiek jestem też wzrokowcem, i niestety oprócz ostatnich zdjęć przepięknej przeróbki krzesła. I w postaci kilku zdjęć, nie widzę żadnych zdjęć w całych pierwszych 4 stronach dzienniku Ani na laptopie ani na komp. Przymierzamy się również do zakupu projektu. Jesteśmy obecnie w trójkę, ja mąż córa, i zastanawiam się czy ten dom nie będzie za duży... a wy tu piszecie, czy nie jest za mały Czyli będzie w sam raz. Hakerem nie jestem, pomóżcie, żebym mogła obejrzeć dorobek autorki bloga, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts