Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szklana balustrada

grabki4

Recommended Posts

• Odpowiedzi 74
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Podoba mi się taka balustrada jak u Dopioni (moje klimaty) i cały czas bije się z myślami - z jeden strony koszt, a z drugiej funkcjonalność takiego rozwiązania - boję się, że będą mi przeszkadzać paluchy czy kurz, kiedy na balustradę będzie padać światło...

Ja niestety tez biję się z podobnymi myślami. Tez obawiam sie, ze nie jest to rzecz bezobsługowa. I dla mnie balustrada powinna byc czymś ponadczasowym, bo niestety ciężko ją wymienić.

ponadczasowość, to duże słowo:eek:

Może i duże, czasami nie chce się zbyt długich opisów... Jeśli chodzi o mnie - boję się, że za kilka lat stwierdzę, że ta szklana balustrada to była chwilowa moda, tak jak teraz np. ledowe podświetlenia - ale te bez żalu za parę lat można zastąpić czymś innym.

ponadczasowość, to duże słowo:eek:

te schody będą zawsze dobrze wyglądały :)

http://img717.imageshack.us/img717/1916/minimalistportlandroadh.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Pod warunkiem, ze sciany będa od czasu do czasu malowane ;)

Edytowane przez minkapinka

Tak, wszystko za kilka lat można wymienić - barierkę, kuchnię, łazienki. Gorzej zazwyczaj z realizacją ;)

No nie - sens mojej wypowiedzi był inny - takie pierdoły jak oświetlenie można zmienić, bardzo drogą balustradę - raczej nie co kilka lat :) Przynajmniej ja takich rzeczy nie mam w planie, nie stać mnie na to.

• 3 months później...
monah mam ogromna prośbę, o więcej zdjęć twojej balustrady. Mam zamówione takie same schody tylko nie mogę zdecydować się jaką balustradę zrobić...

więcej zdjęć balustray i schodów monah jest tu:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?90059-Pochwalcie-si%C4%99-swoimi-schodami.&p=2947022&highlight=bezpieczna+szyba#post2947022

strona 4 dyskusji...