MonikaC 10.06.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Grzebiac w necie;) pare inspiracji: http://archinspire.com/wp-content/uploads/2009/11/modern-glass-feature-stairs-space-minimalist-ideas11.jpg Maja przecież mi się szklane balustrady nie podobają :bash::bash::bash: miłość od pierwszego wejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 10.06.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 monah mam ogromna prośbę, o więcej zdjęć twojej balustrady. Mam zamówione takie same schody tylko nie mogę zdecydować się jaką balustradę zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 10.06.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Moniaq, wysyłam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 12.06.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Podoba mi się taka balustrada jak u Dopioni (moje klimaty) i cały czas bije się z myślami - z jeden strony koszt, a z drugiej funkcjonalność takiego rozwiązania - boję się, że będą mi przeszkadzać paluchy czy kurz, kiedy na balustradę będzie padać światło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniaq 16.06.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 monah bardzo dziękuję za zdjecia...pokazałam ślubnemu i o to właśnie nam chodzi tylko z małą zmianą nasze szyby będą wpuszczone w barierkę i słupki...nie będę miała "łapek" łączących szkło z barierką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 16.06.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Podoba mi się taka balustrada jak u Dopioni (moje klimaty) i cały czas bije się z myślami - z jeden strony koszt, a z drugiej funkcjonalność takiego rozwiązania - boję się, że będą mi przeszkadzać paluchy czy kurz, kiedy na balustradę będzie padać światło... Ja niestety tez biję się z podobnymi myślami. Tez obawiam sie, ze nie jest to rzecz bezobsługowa. I dla mnie balustrada powinna byc czymś ponadczasowym, bo niestety ciężko ją wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.06.2010 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 http://images45.fotosik.pl/304/cba09bde8aade741med.jpgTo moja skromna szklana. Kurzu nie widać, paluchy są, a jakże. Ale to zawdzięczamy maluchom, a one wkrótce z tego wyrosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 17.06.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ja niestety tez biję się z podobnymi myślami. Tez obawiam sie, ze nie jest to rzecz bezobsługowa. I dla mnie balustrada powinna byc czymś ponadczasowym, bo niestety ciężko ją wymienić. No właśnie - ja mam też obawy do jej ponadczasowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.06.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 ponadczasowość, to duże słowo:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 17.06.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Jaksie, bardzo fajne schody:) jak caly dom z resztaszukalam Cie, zobacz co znalazlam:)http://www.designersguild.com/uk-shop-online/shop-home/kids/kids-rugs/st-louis-rug/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.06.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 dzięki dywanik fajny, ale drogi, ja zainwestowałam w naturalne kolory i mniej oczywistenawiązanie do charakteru pokoju. no ale to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 17.06.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 ponadczasowość, to duże słowo:eek: Może i duże, czasami nie chce się zbyt długich opisów... Jeśli chodzi o mnie - boję się, że za kilka lat stwierdzę, że ta szklana balustrada to była chwilowa moda, tak jak teraz np. ledowe podświetlenia - ale te bez żalu za parę lat można zastąpić czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.06.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Każdy musi sam osądzić, co jest dla niego dobre. Czy bezpieczne, klasyczne, ponadczasowe rozwiązania, czy może coś, co jest modne (zakładając oczywiście, że nam się podoba ). 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 17.06.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Oczywiście, ja nikogo nie pytam o radę, tylko wyrażam swoje wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 17.06.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Tak, wszystko za kilka lat można wymienić - barierkę, kuchnię, łazienki. Gorzej zazwyczaj z realizacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 17.06.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) ponadczasowość, to duże słowo:eek: te schody będą zawsze dobrze wyglądały http://img717.imageshack.us/img717/1916/minimalistportlandroadh.jpg Uploaded with ImageShack.us Pod warunkiem, ze sciany będa od czasu do czasu malowane Edytowane 17 Czerwca 2010 przez minkapinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 17.06.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Tak, wszystko za kilka lat można wymienić - barierkę, kuchnię, łazienki. Gorzej zazwyczaj z realizacją No nie - sens mojej wypowiedzi był inny - takie pierdoły jak oświetlenie można zmienić, bardzo drogą balustradę - raczej nie co kilka lat Przynajmniej ja takich rzeczy nie mam w planie, nie stać mnie na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 17.06.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Jak tak, to mamy takie samo podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 17.06.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 No pewnie - nie pierwszy raz to zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miss_house 30.09.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 monah mam ogromna prośbę, o więcej zdjęć twojej balustrady. Mam zamówione takie same schody tylko nie mogę zdecydować się jaką balustradę zrobić... więcej zdjęć balustray i schodów monah jest tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?90059-Pochwalcie-si%C4%99-swoimi-schodami.&p=2947022&highlight=bezpieczna+szyba#post2947022 strona 4 dyskusji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts