Beata1164 10.04.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam!!! Proszę o pomoc w wyborze klinkiery na komin. Mam 2 upatrzone kolory, ale nie wiem który wybrać. A więc tak: dach będzie czterospadowy dachówka RuppCeramica kolor tekowy i klinkiera albo wienerberger kolor astro (kolekcja Futura to jest odcień kasztanowy) albo kolor silesja (kolekcja Polonia kolor brązowy) Szczerze mówiąc do tego dachu bardziej pasuje ten 2 kolor, ale boje się, że to wszystko się zleje w jedną całość a z drugiej strony nie wiem, czy te astro nie będzie się gryzło znowu z kolorem dachu. Co o tym sądzicie? Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez Beata1164 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gili 10.04.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Najlepiej gdy kolor komina jest zbliżony do koloru piwnic,tak aby zbyt dużo nie namieszać w ogólnej kolorystyce domu.Moim zdaniem trzeba dążyć do tego,aby komin raczej ginął w dachu.Nadając mu zbyt duży kontrast można zachwiać proporcjami budowli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts